Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 14 lis 2024 03:30. Sada je: 14 lis 2024 03:30.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 27 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Ego navoji
PostPostano: 21 lis 2011 15:52 

Pozdrav ekipa. Imam probleme sa ego baterijama i kartomizrima. Jedan kartomizer mi npr. radi na jednoj ego bateriji, a na drugoj ne radi.
Ajmo redom: 2600 mah baterija mi ne radi sa ego-w kartom. Ali radi sa original baterijom koju sam dobio. A ta original baterija mi ne radi sa svim kartomizerima. A na istoj takvoj, ti kartomizeri rade.
Mislim da je priblem u navojima, pa ako je, sta mislite ako se to malo isturpija ili nekako modificira?
Iako su to sve kompatibilni navoji, ne znaci da ce ti nesto raditi kako treba.

Povratak na vrh

Naslov: Re: Ego navoji
PostPostano: 21 lis 2011 16:01 
Administrator

Uglavnom su tu problemi kod centralnog kontakta koji malo pobjegne preduboko. Probaj malo nekom spicom iscackati centralni kontakt prema van, pola milimetra bi trebalo biti dovoljno. Ili ako nije dovoljno iskoristi Frenkov shtos sa skracenim cavlicem u atomizeru.

Povratak na vrh

PostPostano: 21 lis 2011 16:20 
Moderator

Nažalost, kineska posla.
Tri rade, jedna ne, ili obratno.
Gazda je u pravu, treba svašta napraviti da bi to sve radilo, ali nažalost nismo svi majstori, mislimo da to sve radi ako kupimo novo. E, nije tako.
Nažalost na ovim e-cigama sam naučio o elektronici više nego cijelog života, ali valjda tako mora biti.Čak je i :chromex: lakše popraviti nego ovo.
Ali idemo dalje, parimo se.

Povratak na vrh

PostPostano: 21 lis 2011 16:29 

A da malo isturpijam na vrhu pola milimetra, jel bi to imalo isti efekt? Uzeo sam bateriju sa varijabilnom voltazom, misleci da ce mi na vecoj voltazi kartovi bolje raditi... Kako sam samo bio u krivu!! Kartovi (ce2, cleromizri, ce3, ego w, kangar) najbolje rade na standardnom 3.2,3.3 V. Mislim da samo atomizeri dobro rade na vecim voltazama, dok kartove treba koristiti samo na voltazama za koje su proizvedeni. Takav sam neki zakljucak izvukao

Povratak na vrh

PostPostano: 21 lis 2011 16:34 
Moderator

DODO pari neke ...zere na 5V, rade mu savršeno, tako da je sve upitno.Kad se pojavi, možda on objasni.

Povratak na vrh

PostPostano: 21 lis 2011 16:40 

Btw varijabilna baterija sa LCD prozorcicem mi je radila puna 3 sata i crkla je.. Bemti kineze i izmisljotine koje krepavaju... Sad vec kukam, a kog tudja muka jos zanima :kuc:

Povratak na vrh

PostPostano: 21 lis 2011 17:10 
Administrator

Phil je napisao:
A da malo isturpijam na vrhu pola milimetra, jel bi to imalo isti efekt?

Da ali budi pazljiv da ne zeznes navoj. Mozda ces trebati i vanjski plast attya malo skratiti.

Povratak na vrh

PostPostano: 21 lis 2011 17:45 

Phil je napisao:
A da malo isturpijam na vrhu pola milimetra, jel bi to imalo isti efekt? Uzeo sam bateriju sa varijabilnom voltazom, misleci da ce mi na vecoj voltazi kartovi bolje raditi... Kako sam samo bio u krivu!! Kartovi (ce2, cleromizri, ce3, ego w, kangar) najbolje rade na standardnom 3.2,3.3 V. Mislim da samo atomizeri dobro rade na vecim voltazama, dok kartove treba koristiti samo na voltazama za koje su proizvedeni. Takav sam neki zakljucak izvukao

Sve što si naveo je tako samo nemoj turpijati jer je teško ravnomjerno odraditi a Frenkova fora sa čavličem je uspješna 100% ili kako je Kinta kazao da malo izvućeš (ali do bola nježno) centralni okrugli + kontakt. Doduše drugi ati ga ugura nazad kad stegneš jače tako da sam za Frenkov sistem :plus:
P.S. Možeš malo kapnuti tinola (lema) na srednji +pol, kod lege je šljakalo kod problema sa kontaktom na usb punjaču.

Povratak na vrh

PostPostano: 21 lis 2011 18:38 
Administrator

Cone je napisao:
P.S. Možeš malo kapnuti tinola (lema) na srednji +pol, kod lege je šljakalo kod problema sa kontaktom na usb punjaču.

Ovo izvesti jaaako oprezno jer je silikonski prsten izmedju dva pola izuzetno osjetljiv.

Povratak na vrh

PostPostano: 21 lis 2011 19:36 

Isprike na pogrešnoj informaciji, pobrkao sam boje koje označavaju voltažu. Kartovi uistinu rade bolje na 4.2V, nego na manjim voltažama. Plava boja na bateriji označava 4.2V, a crvena 3.2V, a ja sam nešto krivo zabrijao i to pomiješao.

Ti navoji su stvarno jaaaako osjetljivi. Valjda kad sam do kraja navrnio, taj krug unutra je upao. I onda sam ga malo nožem vadio i cijelog ga izvadio i tu je vjerojatno kraj bateriji :) ali idem ga malo zalemiti pa da vidimo, možda proradi.

Bateriju sam uzeo na HC (http://www.healthcabin.net/index.php?ma ... ts_id=7859), no sad si razmišljam možda je to neka banana firma napravila pa su zato lošije. Metalni dijelovi mi izgledaju kao neki krhki metal. Možda je oriđiđi od Joyetech-a kvalitetniji proizvod.

Povratak na vrh

[ 27 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: