Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 13 lis 2024 07:36. Sada je: 13 lis 2024 07:36.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 11 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: ego twist problem
PostPostano: 29 ruj 2013 14:03 

od jucer mi je para jako cudna, onako je vodenkastog okusa, kao da je "mokra". i tank mi se puno brze potrosi nego inace, mozda cak duplo. prvo sam mislio da je problem u grijacu, probao sam s 3 razlicita i na svima je para istog okusa i tako je vodenkasta. i kad se na "suho" pritisne gumb, ne cuje se glasno onaj zvuk paljenja grijaca, nego je dosta prigusen. baterija je napunjena do kraja. da napomenem, baterija mi je pala jucer, ali nije odmah bio takav okus.
ima tko ideju u cemu bi mogao biti problem? to mi je jedina elektricna cigareta, trenutno nemam novaca za novu. cak sam jucer zapalio analognu u ocaju nakon mjesec dana, ali je nisam mogao popusiti do kraja :/

Povratak na vrh

Naslov: Re: ego twist problem
PostPostano: 29 ruj 2013 15:14 
Administrator

SrKi je napisao:
od jucer mi je para jako cudna, onako je vodenkastog okusa, kao da je "mokra". i tank mi se puno brze potrosi nego inace, mozda cak duplo. prvo sam mislio da je problem u grijacu, probao sam s 3 razlicita i na svima je para istog okusa i tako je vodenkasta. i kad se na "suho" pritisne gumb, ne cuje se glasno onaj zvuk paljenja grijaca, nego je dosta prigusen. baterija je napunjena do kraja. da napomenem, baterija mi je pala jucer, ali nije odmah bio takav okus.
ima tko ideju u cemu bi mogao biti problem? to mi je jedina elektricna cigareta, trenutno nemam novaca za novu. cak sam jucer zapalio analognu u ocaju nakon mjesec dana, ali je nisam mogao popusiti do kraja :/

Kad ti je palo izgleda da se atty nesto smrdao pa puno vise tekucine ide na grijac ili nesto blizu toga.

Povratak na vrh

PostPostano: 29 ruj 2013 15:36 

niti grglja niti curi. radi se o evodu. sad sam probao s preostala 2 svježa grijaca, ista stvar. cini mi se kao da manje struje daje baterija, nemam pojma.

Povratak na vrh

PostPostano: 29 ruj 2013 15:43 

na koliko volti je bilo narihtano kad ti je pao

Povratak na vrh

PostPostano: 29 ruj 2013 16:02 
Administrator

Srki vjerojatno imas nekog vapera u kvartu pa bi tako bilo najjednostavnije isprobati kaj ne valja.

Inace malo mi je cudno da bi se potrosnja skoro duplo povecala a da baterija nije ona prava.

Povratak na vrh

PostPostano: 29 ruj 2013 16:05 

potrošnja liqida nema veze...to bi moralo kurit na 5-6v da mu se poveca....možda si pocel više parit

Povratak na vrh

PostPostano: 29 ruj 2013 16:07 

a i u attyu bi trebal bit propuh i propusnost liqida abnormalna da ti odjednom skoci tak potrošnja.....onda bi ti pocel grgljat i curit jer ni twistica nema snagu toliku kolicinu spalit a da ne procuri atty

Povratak na vrh

PostPostano: 30 ruj 2013 16:32 

probao sam sad s vivi novom. ista stvar, tekucina je vodenkastog i cudnog okusa. probao sam s 4 razlicite tekucine. kad povisim voltazu na recimo 4.4 volta i dalje je taj vodenkasti okus, ali zagoreni. dakle radi taj kolutic za podesavanje voltaze.
nemam vise ideju sto bi moglo biti, parim i dalje s ovim bezveze okusom, sto je tu je. dok nesto novo ne ulet. i dalje stojim pri tvrdnji da se tekucina brze trosi.

Povratak na vrh

PostPostano: 30 ruj 2013 21:06 

SrKi je napisao:
probao sam s 4 razlicite tekucine.

mislis na 4 arome, ili 4 razlicita proizvodaca? jesi mjenjo omjer VG/PG?

# Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s

Povratak na vrh

PostPostano: 30 ruj 2013 22:13 

3 razlicita proizvodaca, 4 arome (s tim da sam ih sve koristio prije i bile su odlicne). imam osjecaj kao da se unutra "kuha", a ne "przi" kao prije, ako ova recenica ima smisla :) kad na suho stisnem gumb cuje se slabasni zvuk pucketanja coila, a prije je bio kud i kamo jaci.
ma necu vise dosadivati, nesto ocito ne valja s baterijom, pretpostavljam da ne daje snagu konstatno. makar kad radim dry burn coil jednolicno svijetli, ali ok. vise nebitno, sjela je narudba za mech pa cu se strpiti mjesec dana dok ne dode.
hvala svima!

Povratak na vrh

[ 11 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: