Moje mišljenje o tome je stvarno subjektivno, objektivno o struji i elektronici znam toliko da me ne ubije, nisan totalno nepismen, ali ni ne znam puno. Sinovima je to struka pa kad ih slušam ili kad ih štagod pitam onda uz njih najbolje i skužim

uglavnom, pomirio sam se da je ovo čudan i naročito subjektivan sport. Vamota imam par mjeseci, od 4. mj. tu negdi...na njemu je protank i to jedan na 1,8 i drugi na 2, odnosno bude i 2,1 ovisno o napunjenosti tanka. E, sad, zna mi se dogodit bez obzira na to jesam tek krenija, il je mod već ugrijan da imam neke momente kad je kao ili malo pare, ili kao da oslabi snaga ili nekako, neznam kako to objasnit, tako nekako, a sve je po ps. u, baterija bude na recimo 4,0, tank bude 3 kvarta pun, a nije to nakon recimo chain vapinga, kad ono parš ko lud, pa da je zbog toga. Ritko tako i parim, parenje mi se među ostalim zato toliko i sviđa, puno više od duvana, jer moš potegnit par puta kad ti baš dođe, a da negori i ne smrdi bezveze...Za vamo imam samo pohvalu inače, ko i svi uostalom, ali eto, normalno da me u međuvremenu povuklo pa sad čekam mehaniku i svašta nešto, pa ću baš vidit oću li imat te recimo "gluve" momente i na toj opremi. Na twistici nisam to tolko primjećiva, valjda i zato jer je koristim za bekap i rjeđe...
I e da....na onom nekom stranjskom forumu viđoh onu tablicu s bojama, kao di je za koji otpor najbolje dimit. Dosad sam uglavnom dera na 8 ili 8, 5 w a tamo nađen da mi je optimum na 2 oma parit na 5 do 5,5. I vid vraga, stvarno

sve mi paše, a i vamo sad manje troši i duže traje

ali isto ona "gluvara" tu i tamo prhne. E sad, ja to pripisujen svemu osim svome vamu, lipo mi je i sad naročito otkad san ozdravija od onoga PG-a (ajme koliko mi je jada zada

) uživam i nastavljam dalje....

Sad gledam i šta sam gore napisa da mi otpor varira na tanku. I to mi nije jasno, ali tako je. A šta ima tank utjecat pa da bude 2.0 ili 2.1 Žica je uvik ista.

Biće isto da nas naši modovi malo zabavljaju da nam ne bude dosadno