Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 13 lis 2024 06:12. Sada je: 13 lis 2024 06:12.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 24 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: mjerenje unimetrom na vamu
PostPostano: 23 ruj 2013 13:01 
Moderator

Napiši to s ponosom u profil. :plus:

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh

PostPostano: 23 ruj 2013 13:02 

e da i imam dva vama iako nisam mjerenja radio i na drugom taj osjecaj da varira izlazna snaga osjetim na oba vama

Povratak na vrh

PostPostano: 23 ruj 2013 13:06 
Administrator

Cos je napisao:
dobro ali zar i to sto pokaze vise puta rezultat sa jednom baterijom koja je odredeno napunjena i onda pokaze nesto sasvim drugo sa drugacije napunjenom ne moze dovesti do zakljucka da tu nesto ipak ne stima. iako taj nacin ne moze tocno izmjerit to sto mi treba ali uvijek da isti rezultat za isto namjestenu izlaznu wtazu na vamu sa odredenom baterijom. problem je sto ja osjetim da neke baterije rade drugacije od drugih tj na nekima osjetim pad na 3,7 na nekima na 3,5 nekad baterija radi od pocetka slabije nego prosla a nekada je ispraznim do kraja a da niti neznam to. rekao bih da mi osjetila variraju tijekom dana ali vamo dosta buci sa cartotankom tako da se i po uhu to da zakljucit. jasno mi je da mehanika ima pad na odredenom dijelu ali ako cu i na vamu mijenjat bateriju na 3.7 onda mislim :di:

Tesko je ovako reci jer razloga moze biti puno. Najjednostavniji je da imas kap liquida na konektoru i onda se javljaju ovakvi duhovi. Vateni stapic za uho malo alkohola pa ocisti konektore. Mozda ces tako rijesiti sve.

Povratak na vrh

PostPostano: 23 ruj 2013 13:10 

do sad je jedno 5 mislim vama bilo kod mene i svaki mi se tako cinio, mislio sam da ce kick bit drugaciji ali eto opet osjetim to. moglo bi pomoci ako netko ima osciloskop i vamo pa da napravi isto mjerenje te ga podjeli sa nama?

Povratak na vrh

PostPostano: 23 ruj 2013 13:15 

Bravo Cos !! Kako niko ne govori o ovome ja sam mislio da mi se priviđa :) i ja to osjetim, ali šta ću, pošto sam neuk nisam pridavao važnost. Otkad sam prema nekim tablicama vidio nešto, na 2 oma parim na 5 ili 5,5 w i mogu reć da su mi manje te varijacije, a para i okus odlični. Svakako, zanimljiva mi je tema, pratim sa zanimanjem :plus:

Povratak na vrh

PostPostano: 23 ruj 2013 13:25 

pa ja vec dosta dugo parim i radim to iskljucivo sa vv uredajima od samog pocetka i htjeo sam preci na mehaniku ali sam se uvijek pitao kad to osjetim ovdje kako bi tek bilo tamo. a kad god bi se postavila ovakva tema onda bi neko kao max :hug: reko ajde suti tamo i pari namjesti si neki drugi setup :) ali izgleda da to nije u tome. ima nas koji osjetimo jabuku u aromi od pita od jabuka a ima nas koji osjetimo pitu koja mozda niti nepise u sastojcim. moguce da je tako i sa ovom cijelom strujom u parenju. gazda ce sad reci da je to nesto puta nesto pa je to napon i on pada kako se baterija prazni ali meni nekad radi bolje baterija koja je pri izdisaju nego novije kupljena friska baterija. neznam mozd mutiram :) nabavit cu si pass mod pa cu parit samo pored uticnica moci cete me naci u razno raznim kutevima zgrada ili ne rezite produzne ako ih vidite na ulici mozda je taj bas moj, osim ako produzni ne gubi na sznazi kad se razvuce na 50m :kuc: dosta zezanja sad volio bih da netko tko ima iskustva stvarno napise malo vise o ovoj temi jer eto vidim da nisam jedini a sa strujom nisam bas na ti jer nama ekonomistima kaze ne treba fizika

Povratak na vrh

PostPostano: 23 ruj 2013 13:37 
Moderator

Nemoj baš tako, nisam rekao da šutiš i pariš, ja svima govorim da mi ponekad isti atty ima drugačiji okus na VAMO i na DM koji je recimo meh. mod
Kako ne znam, grijač je troma stvar i 33 Hz nebi smjeli utjecat na njega pa ipak...
Želim ti da otkriješ tajnu toga samo mislim da to nećeš dokučiti mjerenjima nego samo subjektivnim mišljenjem.

slika
slika

Povratak na vrh

PostPostano: 23 ruj 2013 13:47 

ma ne, salio sam se mislio sam da ces zakljucit to po :hug:
parim je evo skoro pa dvije godine i s time zelim reci da mi ovo nije prvi slucaj da mi nesto tako ne odgovara ali sam stalno mislio da je do mene. sada sam to odlucio podijelit sa svima da vidim dali netko ima slicnih iskustava. a izgleda da ih ima samo sto svi opet misle da je problem u njima. busarda jako cijenim jer je duhovit prvenstveno da pervan zna tako engleski reko bi da je to on ali on kaze da svi maxovi rade isto kao vamo isto kao svd isto kao sid. svi rade na istom chipu. njegova mjerenja to i pokazu. ali oni koji su probali navedene uredaje dobro znaju da je razlika i to dobra razlika u radu tih uredaja
a max no offense mozda jesam napisao tako ali znas da mi nije namjera provocirat

Povratak na vrh

PostPostano: 23 ruj 2013 13:52 
Moderator

Imam dva VAMO doma v2 i v5 i na oba sve radi isto i jako sam s njma zadovoljan, relativno jeftini, robusni, lako se popravljaju štaš više
Nema problema, nastavi s istraživanjem pratit ću sa zanimanjem rezultate.

slika
slika

Povratak na vrh

PostPostano: 23 ruj 2013 14:00 

moje istrazivanje je za sad zavrsilo jer nemam adekvatniju opremu da ispitam koliko stvarno bacaju vamo i smok kick clone kad im zadamo nesto. mozda bi pomoglo ako netko ima bolju opremu da ispita neki od uredaja sa .33 h chipom ili da nade kako radi kick clone posto ja to nisam mogao naci, tj svi su ga probali bez nekog mjerenja, a po ovome sto moj unimetar pokazuje rekao bih da ne radi na istom principu kao i vamo.

Povratak na vrh

[ 24 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: