pa ja vec dosta dugo parim i radim to iskljucivo sa vv uredajima od samog pocetka i htjeo sam preci na mehaniku ali sam se uvijek pitao kad to osjetim ovdje kako bi tek bilo tamo. a kad god bi se postavila ovakva tema onda bi neko kao max
reko ajde suti tamo i pari namjesti si neki drugi setup
ali izgleda da to nije u tome. ima nas koji osjetimo jabuku u aromi od pita od jabuka a ima nas koji osjetimo pitu koja mozda niti nepise u sastojcim. moguce da je tako i sa ovom cijelom strujom u parenju. gazda ce sad reci da je to nesto puta nesto pa je to napon i on pada kako se baterija prazni ali meni nekad radi bolje baterija koja je pri izdisaju nego novije kupljena friska baterija. neznam mozd mutiram
nabavit cu si pass mod pa cu parit samo pored uticnica moci cete me naci u razno raznim kutevima zgrada ili ne rezite produzne ako ih vidite na ulici mozda je taj bas moj, osim ako produzni ne gubi na sznazi kad se razvuce na 50m
dosta zezanja sad volio bih da netko tko ima iskustva stvarno napise malo vise o ovoj temi jer eto vidim da nisam jedini a sa strujom nisam bas na ti jer nama ekonomistima kaze ne treba fizika