Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 14 lis 2024 03:56. Sada je: 14 lis 2024 03:56.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 19 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor Poruka
 Naslov: Re: Cartomiser, clearomatizer, giantomizer... kako i šta?
PostPostano: 24 ožu 2011 19:41 
Administrator

Shaka Zuluf je napisao:
jedna od lepota e-cigareta je ta što nisi kao kod analognih osuđen na jednu jačinu i ukus, pa zašto onda to ne iskoristiti :) ?

he he to je jedna od bitnih stvari. Zato svi periodicki mijenjamo arome i uzivamo.

Povratak na vrh

PostPostano: 15 lip 2011 14:02 

Kako sam već više puta rekao... i na onom forumu... a i ovdje... svi ćete se vi vratiti na klasični atty i klasični refil...
Ništa. Nula. Zero. CE2 clearomizer ili cartomizer - arome nigdje, para pretopla, puni se s mukom, čisti isto tako, ima tendenciju da smrda navoj na modu... Više se ni ne trudim naći neki rezervoar koji bi mi odgovarao dok netko ne ponudi frižider pored atty-ja...
Ideal pušenja - nargila...
Ideal parenja - hladna para...
Za sve ostalo tu je... hm... neki card... valjda...

Povratak na vrh

PostPostano: 15 lip 2011 16:14 
Administrator

Moje misljenje je da svi ti kartomizeri, clitomizeri, G4, C2, klonovi opet napadaju ... imaju svrhu dok vozim na duzi put autom pa mi je nezgodno dokapavati.
Ali za svakodnevnu uporabu RN4075 na 5 volti je jos uvijek daleko najbolji.

Povratak na vrh

PostPostano: 15 lip 2011 16:31 
Moderator

Ja fakat ne kužim kakve vi to probleme imate s clearomizerima?! :conf:

U potpunosti sam prešao na korištenje istih i to već pola godine. Napunim ga bez problema u roku par sekundi i onda sam miran par sati (ovisi jel stalno cicam ili ne). Istina.. treba znati par grifova kako bi parenje bilo užitak, ali to je sve stvar navike kao i kod atomizera (svaki atomizer traži svoje). Para iz clearomizera mi je super, nije pretopla i dosta je ima što su potvrdili i ostali koji su probali. Ne čistim ih jer su jeftini, a jedini problem se javlja kada pukne cjevčica i tada isti ide u smece.
Eh sad.. ja sve to koristim na :devil: 5V i možda to ima nekog utjecaja da sam prezadovoljan sa clearomizerima, jer na 3,7V (da budem iskren) nisam niti probao.
Drugi problem je što mi MOD ne smije pasti jer se onda clearomizer sjebe, ali i inace nije dobro da MOD pada svako malo.
Mislim da je to ipak sve stvar navike i odluke što koristiti! Ljudi kupe nešto novo i odmah misle kak je to sad kraj svijeta, tj. rješenje svih problema. Problemi uvjek postoje.. samo ovisi na koji nacin smo spremni nositi se sa njima.

Povratak na vrh

PostPostano: 15 lip 2011 16:56 
Moderator

To da sve pada mi je jasno, meni isto, a za ostalo....hm nism siguran.Iako opet velim uzz preinake stvar radi, ali ne kao ATTY.Nažalost je to tako, bar za sada. :con:

Povratak na vrh

PostPostano: 16 lip 2011 12:01 

Ja kad nešto kupim očekujem da radi, a ne da moram zatezati, podrezivati, dorađivati i slično... vjerojatno je moje parenje na niskoj voltaži (3.7-4.2V) razlog što volim hladnu paru, ali naprosto ne podnosim toplu paru - nekome tko pari na 5V i više je to vjerojatno normalno - jače grebe u grlu... pa mu ni ta razlika u okusu clearomizer - atty nije velika.
A dužina navoja cartomizera i clearomizera nije uvijek ista, pa kad ga stegneš do kraja zna se desiti da ošteti navoj na modu - jer modovi većinom upresavaju konektore za atty u tijelo, bilo ono plastično ili metalno... Nevermind, nisam se privikao na clearove i cartove...
Što se tiče padanja moda, točno, meni je jednom pao jedan od modova u mom vlasništvu, ali se nije poševerio konektor, nego je otišao mikro-prekidač. Na sebi sigurno nije imao nikakav clear, nego klasični 901 atty s adapterom za 510 navoj. A drugo je pitanje kak je, pobogu, taj info došel do tebe??? Si mi guzil ženu, ha??? :shake:

Povratak na vrh

PostPostano: 16 lip 2011 17:19 
Moderator

He, ovo zadnje ne buš nikad saznal, a atty-ji su još uvijek klasika, a pošto vozim :chromex: onda je sve jasno

Povratak na vrh

PostPostano: 16 lip 2011 22:02 

CHROMEX je napisao:
He, ovo zadnje ne buš nikad saznal, a atty-ji su još uvijek klasika, a pošto vozim :chromex: onda je sve jasno

Hehe...buba vozi tebe al neces da priznas.... 8-)

Povratak na vrh

PostPostano: 19 lip 2011 15:43 
Administrator

Corto_1973 je napisao:
... vjerojatno je moje parenje na niskoj voltaži (3.7-4.2V) razlog što volim hladnu paru, ali naprosto ne podnosim toplu paru - nekome tko pari na 5V i više je to vjerojatno normalno - jače grebe u grlu... pa mu ni ta razlika u okusu clearomizer - atty nije velika.

To je ono gdje je RN4075 na 5V u nedostiznoj prednosti pred ostalim pusilicama i nacinima parenja. Para je hladna a kompletan dozivljaj je takav da sve ostalo izgleda kao stock cigareta.

Povratak na vrh

[ 19 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: