Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 13 vel 2025 06:02. Sada je: 13 vel 2025 06:02.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 17 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor Poruka
 Naslov: Re: Pomoć
PostPostano: 01 lis 2013 10:39 

Ja sad 100% tvrdim da je do grijaća (Knežija). Oba kupljena istog dana, jedan na mini vivi a drugi na velikoj vivi. Već sam počeo sumjnat da je do tekučine Old capetan. Tekučina u velikoj, prži, peće, plikovi po usnicama neznam više di da stavim usnik, reko možda sam na Pg alergićan, nalijem u malu vivi, narodni preporod, tj sve 5, drugi dan se plikovi povukli i normalno parim. Nemoš vjerovat :klanja:

Povratak na vrh

PostPostano: 01 lis 2013 12:44 
Moderator

Bruttoo888 je napisao:
Ja sad 100% tvrdim da je do grijaća (Knežija). Oba kupljena istog dana, jedan na mini vivi a drugi na velikoj vivi. Već sam počeo sumjnat da je do tekučine Old capetan. Tekučina u velikoj, prži, peće, plikovi po usnicama neznam više di da stavim usnik, reko možda sam na Pg alergićan, nalijem u malu vivi, narodni preporod, tj sve 5, drugi dan se plikovi povukli i normalno parim. Nemoš vjerovat :klanja:

Ništa se ti ne brini i mi smo tako počinjali i naletali na mine , pa smo počinjali čistiti i dry burnati grijače, motati grijače , mixati svoje tekućine ... itd ... itd ... :plus:

Bitno je samo da se pronađeš, da nađeš kombinaciju i setup koji tebi odgovara !

:vaper:

Povratak na vrh

PostPostano: 02 lis 2013 23:15 

spavle je napisao:
Bruttoo888 je napisao:

Ništa se ti ne brini i mi smo tako počinjali i naletali na mine , pa smo počinjali čistiti i dry burnati grijače, motati grijače , mixati svoje tekućine ... itd ... itd ... :plus:

Bitno je samo da se pronađeš, da nađeš kombinaciju i setup koji tebi odgovara !

:vaper:

Ma da. samo tuzno je da tolko ljudi (i ovdje i drugdje) ima problema s njihovim grijacima ,a kad ih pitas cudno te gledaju (kao Gospon ste vi dobro?). No neka.

Povratak na vrh

PostPostano: 23 tra 2014 23:38 

slicna stvar, nakon jednog dana parenja, nekih 3-4ml tekucine isto se javlja zagoren okus. setup je lola pamuk, microcoil na 2.3 ohma u protank 2. baza 50-50 (valterova) i FA vanilija burbon aroma.
a prije toga sam radio obican grijac sa silicom, i primjetio sam da je nakon 1-2 parenja grijac skroz crn, al bas skroz.
radi se o kanthalu 0.2, a kupljen je kod onih engleza (http://www.vape-atomizer-mesh.com/index.html)

:conf:

http://goo.gl/A9lj9A

Povratak na vrh

PostPostano: 23 tra 2014 23:58 
Moderator

Zagara ti pamuk, ili je prejaka snaga/napon ili je pamuk prejako nabijen pa ne wicka dovoljno kada se grijač malo zaprlja. Moraš se malo "igrati" dok ne skužiš optimalni setup.

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 24 tra 2014 07:36 

Trebas ti vidjet na sto meni lici mc i vata nakon par ml u bilokojem atiju...sto tamnija aroma i sto veci postotak arome u likvidu recept za svakodnevno mijenjanje vate....ko bi se nakupovao tolko fibera:D

Povratak na vrh

PostPostano: 24 tra 2014 10:09 

spavle je napisao:
Zagara ti pamuk, ili je prejaka snaga/napon ili je pamuk prejako nabijen pa ne wicka dovoljno kada se grijač malo zaprlja. Moraš se malo "igrati" dok ne skužiš optimalni setup.

to je to, pamuk mi je prejako nabijen(jedva sam ga provukao kroz MC). danas cu napraviti istu stvar samo s malo manje pamuka i vjerojatno ce to rijesiti problem

EDIT: a i problem je naravno u protanku2, tj protoku zraka. cim malo oslobodim protok zraka, nema vise curenja, pare ko u prici, cak nema ni zagorenog okusa.
jedva cekam da stigne onaj airflow control...

http://goo.gl/A9lj9A

Povratak na vrh

[ 17 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: