Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 13 vel 2025 06:02. Sada je: 13 vel 2025 06:02.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 17 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Pomoć
PostPostano: 24 srp 2013 21:25 

Do prije 15ak dana tu i tamo mi se znalo desit da me kod jačeg uvlačenja dim doslovno sprzi toliko da mi se oči krenu okretat. Znaći cijela usna šupljina i jezik zapeku, okus ubi bože, usne gore već pri uvlačenju. To je ukratko opis. Kolko sam vidio po netu ljudi to zovu zagoren okus (govorim o istoj stvari?). Mislim da se to desavalo kad je vise tekućina sipano jedna na drugu, pa tako unedogled dok nije ostalo Bog te pitaj čega na samom dnu. Moglo je bit i do starog grijača punog taloga (koristim mini Vivi Novu). Uglavnom, ćisćenjem i sipanjem svjeze tekućine problem bi nestajao do "drugi" put. Napominjem da se to jako rijetko događalo. Prije 2 tjedna stavim ja novi grijač (2,4ohma ako je to uopće bitno), normala parim i krene kurit cijela usta. Od onda je to konstanta, znaći kuri cijelo vrijeme. Nekad mi usta znaju bit tolko naborana da imam onaj osječaj ko kad pojedes puno slanih kokica pa sve utrne :shake: . Oćistim grijać, kratko vrijeme je sve ok i onda sve ponovo. Jel možda glava grijaća u pitanju (nisam probao s drugom jer je trenutno nemam). Može bit i da je do jedne od tekučina, makar sumnjam jer ih parim duže vrijeme i sve je bilo ok. Uglavnom da ne filozofiram dalje... POMAGAJTE ako znate

Povratak na vrh

Naslov: Re: Pomoć
PostPostano: 24 srp 2013 21:44 

Koja tekucina PG/VG , koja aroma? Kolko nikotina?

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh

PostPostano: 24 srp 2013 21:46 

ak nije tekucina onda je grijac s losim fiberom. ja sak imo isti problem sa vivicom i grijacima kupljenim na kneziji. kad sam repariro grijac s novim fiberom problem je nesto.

# Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s

Povratak na vrh

PostPostano: 25 srp 2013 09:23 

mravak je napisao:
Koja tekucina PG/VG , koja aroma? Kolko nikotina?

Razne tekućine sam koristio, no najčešće... kTs real cigar i cherry cigar, dekang tobacco. Sve su 50/50 i 12mg

Povratak na vrh

PostPostano: 25 srp 2013 09:25 

flux je napisao:
ak nije tekucina onda je grijac s losim fiberom. ja sak imo isti problem sa vivicom i grijacima kupljenim na kneziji. kad sam repariro grijac s novim fiberom problem je nesto.

Vidi ćuda, moja je isto s Knežije

Povratak na vrh

PostPostano: 25 srp 2013 09:30 

veki1982 je napisao:
flux je napisao:

Probaj, pa javi jel stvar rijesena.

Povratak na vrh

PostPostano: 25 srp 2013 10:40 

veki1982 je napisao:
flux je napisao:

onda promjeni fiber, ili kupi grijac na drugom mjestu i uzivaj u parenju ;)

# Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s

Povratak na vrh

PostPostano: 28 ruj 2013 14:05 

Rijesen problem pa da javim cisto koji je uzrok (po mome misljenju) i kako sam ga rijesio. Naime, odem i kupim 2 nova grijača. Stavim 1. i sve je ok nekih sat/dva, a onda opet kurenje i sve po starom. Uzmem 2., copy-paste. Od onda sam intenzivno krenuo rebuildat glave sa fitiljem (prethodno prokuhanim) i žicom (prethodno zagrijanom) od ST firme 300 Čuda, Nema nikakvih problema sve klapa ko po spagici, nis ne pece, uglavnom me happy. Da se vratim na zamjenske grijace od E cigarete s Knežije. Iako da se odmah zna, za nista ih ne krivim niti optuzujem, oni su trgovci i prodaju robu kakvu dobiju i to postujem i razumijem. Znaći, po onome kaj sam procacko po netu, stvar bi mogla biti u zici. Navodno na trzistu postoje grijaći proizvedeni u Kini sa materijalom upitne kvalitete. Naime, kanthalne zice u grijacima NE smiju biti premazane sredstvima otrovnima po ljude (logicno). Ipak zbog skoro nikakve kontrole kod mnogih žica koje se koriste u glavama grijaća to nije tako. Ovisno o premazu (valjda) to se kod rebuilda rjesava tako da se prije namatanja, zica dobro zagrije kako bi se uklonio spomenuti sloj i nakon toga je sve ok. No kod nekih to nije dovoljno. Žica o kojoj pricam prilikom grijanja reagira tako da otpusta neki kemijski spoj koji je iznimno otrovan pa kao nusprodukt onda pece za usta itd. Da ne bi ispalo da pametujem evo i 2 linka pa da se bolje vidi o cemu je rijec. Opet kazem nikog ne krivim i ne mogu sa 100% sigurnoscu rec da je u tome problem ali slutim, i osjecam potrebu da upozorim (nikako da dizem paniku)!

http://www.kanthal.com/products/materia ... pray-wire/

http://www.e-cigarette-forum.com/forum/ ... oid-2.html

Povratak na vrh

PostPostano: 28 ruj 2013 14:16 

:plus: ...inace sa grijacima iz ducana na Kneziji je vec bilo prije slicnih problema...

Povratak na vrh

PostPostano: 29 ruj 2013 10:21 

Upravo se meni to jučer desilo u dva navrata s vivicom iz Knežije.Odmah ju idem dat restaurirat :plus:

Povratak na vrh

[ 17 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: