Do prije 15ak dana tu i tamo mi se znalo desit da me kod jačeg uvlačenja dim doslovno sprzi toliko da mi se oči krenu okretat. Znaći cijela usna šupljina i jezik zapeku, okus ubi bože, usne gore već pri uvlačenju. To je ukratko opis. Kolko sam vidio po netu ljudi to zovu zagoren okus (govorim o istoj stvari?). Mislim da se to desavalo kad je vise tekućina sipano jedna na drugu, pa tako unedogled dok nije ostalo Bog te pitaj čega na samom dnu. Moglo je bit i do starog grijača punog taloga (koristim mini Vivi Novu). Uglavnom, ćisćenjem i sipanjem svjeze tekućine problem bi nestajao do "drugi" put. Napominjem da se to jako rijetko događalo. Prije 2 tjedna stavim ja novi grijač (2,4ohma ako je to uopće bitno), normala parim i krene kurit cijela usta. Od onda je to konstanta, znaći kuri cijelo vrijeme. Nekad mi usta znaju bit tolko naborana da imam onaj osječaj ko kad pojedes puno slanih kokica pa sve utrne

. Oćistim grijać, kratko vrijeme je sve ok i onda sve ponovo. Jel možda glava grijaća u pitanju (nisam probao s drugom jer je trenutno nemam). Može bit i da je do jedne od tekučina, makar sumnjam jer ih parim duže vrijeme i sve je bilo ok. Uglavnom da ne filozofiram dalje... POMAGAJTE ako znate