Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 13 lis 2024 06:10. Sada je: 13 lis 2024 06:10.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 2 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: cudan okus
PostPostano: 02 srp 2013 13:05 

koristim clearomizer t2 ego cc. Naime, nakon tri potrosene tekucine od 10ml sam osjetio gorkasti okus, otisao i kupio novi isti grijac, promjenio sam i sve ok. No, sad nakon potrosene jedne bocice ulja od 10ml, nekako mi je srugaciji okus. Nije to zagoren okus, vec mi neekako cudno na samom jeziku, nema mi normalan okus vec nesto slatkasto na jeziku. Koliko vidim ulje ne pusta. Jel moze biti neka greska na clearomizeru posto je grijac skoro pa nov

Povratak na vrh

Naslov: Re: cudan okus
PostPostano: 04 srp 2013 13:44 

Nije nikakva greska. Koristenjem se na grijac hvataju tvrdokorne naslage od aroma i tekucina. Parenjem one gore i dodaju nezeljene okuse aromama sve do one granice kada njihovo gorenje totalno ne prevlada. To se tebi dogodilo i onda si kupio drugi grijac. I tada ti je bio drugaciji okus jer i kod prvog grijaca ti se okus promijenio vec nakon 10ml ali to nisi primjetio. Postoji jos jedan "problem" a to je zasicenje. Ako paris jednu te istu tekucinu ona ce ti s vremenom postajati drugacija kako se na nju sve vise navikavas. Isto tako sto dulje paris to ti se vise izostravaju osjeti okusa koje je dim duhana ubijao i sve vise ces osjetiti sitnice i razlike u aromama. To je sve normalno. Uzmi si jos koju tekucinu pa malo mijenjaj.

MOD: Nemesis; Caravela; Panzer; Vamo V2; ego-C Twist;
Atty : Rusian91%(kayfun); Kayfun Lite; IGO-M; Protank; Vivi Nova; Evod; SM20

Povratak na vrh

[ 2 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: