Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 25 ožu 2025 08:12. Sada je: 25 ožu 2025 08:12.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 38 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Evod
PostPostano: 04 srp 2013 02:19 

Meni nijedan evod (jeftino,kina) nije tvornicki bio parljiv. Ustvari, na zadnja dva sam odmah bacio tvornicki grijeac cim sam evod izvadio iz ambalaze a da ih nisam ni probao. Nakon novog setupa svi rade kao urice. Pare i arome dosta te nema curenja kako god da ih ostavljam. Ustvari ne mogu se sjetiti da li mi je ijedan tvornicki setup od svega narucenoga preko neta valjao. Najcesce je bio odvratan okus uzrokovan nekad mazivima obrade a nekad nagaranjem gumica.

MOD: Nemesis; Caravela; Panzer; Vamo V2; ego-C Twist;
Atty : Rusian91%(kayfun); Kayfun Lite; IGO-M; Protank; Vivi Nova; Evod; SM20

Povratak na vrh

PostPostano: 04 srp 2013 08:35 

Zanimljivo meni curi i sa tvorničkim setupom i kad ga sam napravim a probavao sam dosta toga sa dodatnim wickovima na vrhu tako da mi uglavnom stoji u ladici. Šteta jer je lagan i paše na ego baterije.

Povratak na vrh

PostPostano: 04 srp 2013 09:04 

Ja sam dobil dva potpuno različita. Jedan nema onu smrdljivu gumu nego silikon i taj radi ko zmaj a ovaj drugi je bil katastrofa.
Može se dovest u red sa gumicom i pinom od vivi nova glave i zatvaranjem rupica na ego plaštu kome se da zahebavat s tim.

Povratak na vrh

PostPostano: 04 srp 2013 10:46 
Moderator

steeleye je napisao:
Zanimljivo meni curi i sa tvorničkim setupom i kad ga sam napravim a probavao sam dosta toga sa dodatnim wickovima na vrhu tako da mi uglavnom stoji u ladici. Šteta jer je lagan i paše na ego baterije.

Nekad se zna desiti da stalno curi kad se ne zategne dovoljno grijač u prsten i sve kompletno u tank.

Povratak na vrh

PostPostano: 04 srp 2013 12:47 

Zavisi i od gustoce tekucine koja se sipa u njega. Sto se tice smrada od gumice on se moze javiti ako se nije dobro namotao grijac. Kod tvornickih grijaca koji dolaze sa jeftinim evodima grijac je namotan jako gusto i mislim da se zbog toga zica ne stigne dovoljno hladiti pa dio zice koji je u dodiru sa gumicom bude prevruc i gumica "gori". Isto se dogadja kada je grijac prestegnut i onemogucava dovoljan dotok tekucine. Prevelik dotok tekucine automatski znaci i curenje. Treba naci pravilan omjer svega i onda nema problema. Naravno to zahtjeva podosta pokusaja i promasaja, odnosno vremena i zivaca ali kada se jednom pogodi onda se moze uzivati u evodu.

Povratak na vrh

PostPostano: 04 srp 2013 13:03 

Nema to veze sa grijačem nego je takav materijal. Smrdi i mo'š ga hebat.

Povratak na vrh

PostPostano: 04 srp 2013 13:21 
Moderator

Dadach je napisao:
Nema to veze sa grijačem nego je takav materijal. Smrdi i mo'š ga hebat.

Materijal čega ? Na koji materijal misliš?

Povratak na vrh

PostPostano: 04 srp 2013 13:25 

Gumica koja razdvaja nogice (žice) grijača.

Povratak na vrh

PostPostano: 04 srp 2013 13:34 

Ali moji evodi sada rade odlicno s tim istim gumicama?! Par puta sam koristio spage koje su dosle sa mizerima i samo motao nove grijace oko nje jer mi je bio cudan los okus i taj isti okus je ostajao dok nisam promijenio spagu. Nekada je samo dovoljno doooobro oprati novi gerijac jer kako se na forumu vec puno puta moglo procitati cesto ostaju razna ulja i maziva od proizvodnje i konzerviranja. Dryburn mi je obavezan uvijek bilo kod novih stvari, bilo kod pranja ili vlastitog motanja grijaca. Draze mi je tako sprziti eventualne otrove nego ostavljati mogucnost da to naprave moja pluca. Nista ne kosta. cudno mi je bilo sto kada otvorim novi atty i napravim Dryburn uvijek ima dima i smrada. To znaci da nesto gori (a nije spaga ili zica). Kada je sve cisto i uredno kod dryburna nema nikakvih para ili dima.

Povratak na vrh

PostPostano: 04 srp 2013 13:51 

Tvornički setup nisam ni probao,nego sam odmah sve rastavio,oprao,osušio i premotao sa 2x2mm fiberom i 0.18 kanthalom. Otpor 1.8 kako mi i odgovara.
Osjećao se smrad,opet sam sve rastavio,pregledao gumicu,nije bilo znakova gorenja,odrezao rub gumice da ne bude preblizu grijača,sve ponovo premotao i opet smrad.
Stavio na isti grijač silikonski gromet umjesto gumenog i sve OK.
Stvar je u tome da fastech očito ima nekoliko dobavljača koji koriste različite materijale od kojih su neki bolji a neki lošiji. Ja sam bio polovične sreće.

Povratak na vrh

[ 38 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: