Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 14 lis 2024 05:16. Sada je: 14 lis 2024 05:16.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 4 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: okus parenja na svemu i svačemu
PostPostano: 24 kol 2011 12:17 
Moderator

Ovaj forum baš i nije za novitete (a ni ja) ali ne znači da ne treba preuzimati znanja sa drugih foruma i parioca iz vascelog sveta.
Daklem opisi doživljaja parenja na raznim atty-jima, .....zerima. clonovima, pa i originalima.
Dajte si malo truda, svašta se koristi, a niko ni riječ da kaže.
Evo, moja kratka iskustva u e-parenju.
klasičan atty 510,901,801,rn4075 i sl. daju najbolji omjer okusa i pare
....zeri razni savršeni za cjelodnevni boravak u prirodi bez tankanja, okus loš
eGo-T savršen, ali meni bez pravog okusa(hm Tara je oduševljena) ne treba stalno puniti
A2,Genesis, lijepo, samo je problem set-up, a i prljave ruke(nije problem operu se)
Više nisam pametan(a nisam nikad ni bio) pa molim vaše komentare, ako je neko voljan da ispriča pričicu o svojoj intimi parenja. :alikako:

Povratak na vrh

Naslov: Re: okus parenja na svemu i svačemu
PostPostano: 24 kol 2011 13:29 

Ja koristim najvise Mega eGo LR atty-je i meni su odlicni.Koristio sam clearomizere,nisu losi ali problem je eGo baterija,3.3-3.4V nije bas mjerodavna jacina voltaze za ovaj tip od 2.8 Ohm pa nagore pa zato njih odmaram do sledeceg moda.U zadnje vreme koristim genesis koji je odlican ali nije klasika sa meshom vec radi na fiber.Okus,para i TH su bar 3 puta bolji i jaci nego kad bi bio mesh...to je za mene dokazana stvar (sam sebi dokazao kod kuce :) ).Setup na 1.2-1.3 Ohm sa 0.3 kantala,oko 5-6 namotaja zavisno od debljine fibera.Dizajn genesisa je takav da prima vazduh kroz sredinu (kao normalan atty) i kroz rupicu na gornji dio kod grejaca a sad sam uradio i mali redizajn pa fiber uzima tekucinu sa oba kraja.Taj sredisnji prolaz zraka je i razlog za dobre performanse genesisa.Kao plus koristim 1mm srebrne zice-925.
:plus: :51: :blje:

Povratak na vrh

PostPostano: 24 kol 2011 14:15 

Meni je na 510-ki favorit bio HG cartomizer (s tvrdim plastičnim čepom). Brdo pare i arome.
Na Ego mi je favorit Ego tank tip A i LR atty. Malo je umanjena aroma, ali izgled i lakoća korištenja su plus.
Dobar mi je i Echo cartomizer, samo ima malo manje pare nego što javolim i trba ga duže potezat.
Bio sam nabavio A2 Klon za Ego, ali nisam uspio dobiti setup koji bi me zadovoljio pa sam ga se riješio.
Mislim da je bio kriv dovod zraka koji se nije poklapao s fiberom: kad bi ga sklopio, rupica je bila uz kontakt.
To je bio zadnji iz serije pa možda s greškom. Riješio ga se, hvala Bogu.
O modovima ni ne razmišljam, jer se može dobit dobar setup i s ego baterijom, da ne treba oružni list :).
Jedino možda ProVari, al je cijena prevelika za nešto što ću samo nekad koristit.
CE2 su me razočarali nedostatkom pare a CE2 mega curenjem.

Daklem, Ego-T LR tip A je "Win" kombinacija s 1000mAh baterijom i silikonskim kapicama za tank.

Još uvijek čekam da naprave malu jednokratnu e-cigaretu koja neće bit skuplja od analognih i davati zadovoljavajuću paru i aromu, a bit će je na svakom kiosku!

Eh, puste želje.... ali do tada moramo :sinisa:

Povratak na vrh

PostPostano: 24 kol 2011 15:48 

1 - DSE901 (RN4075) - ako je atty lucky one, ostavlja najbolji dojam. Prvi kojeg sam uzeo je bio takav, slijedeći lošiji...
2 - 510 XL atty-ji - trajniji od klasičnih 510, aroma i para odlični, za zeru više pare od 901, ali aroma za nijansu lošija... ne moraš ih svako malo dopunjavati tekućinom...
3 - kartomizeri - totalno sranje, zaobići u širokom luku ako niste nakon 30 godina spalili grlo i sve osjetilne stanice u ustima i na jeziku. Nisam naišao na dobar cart - ima pare, ali je pretopla. Aroma? Postoji li to na cartu? NE... curi kao mlada pred prvu bračnu noć... ak je kum zgodan, dakako...
4 - eGo-T - probao i to je zasad jedini isprobani tank sistem koji mi je dao neke zadovoljavajuće rezultate. Nakon tjedna korištenja imao sam dojam da bi mi se mogao svidjeti jednog dana kad nestanu na tržištu klasični atty-ji... i kad poraste vijek trajanja attyja... Para je hladna kao kod klasičnog atty-ja, aroma za nijansu ubijena... Promjenio je vlasnika...
5 - AF2 (A2 klon by Frenk, v.2) - možda je to dobro bilo u v.1... a onda je netko tko ima pluća kao konj rekao Frenku da za v.2 proširi rupu na 1.5mm... jebiga, ulazi toliko zraka da samo prduckam dok ga šnjofam. OK, setup nije problem, ali ne čačka mi se s rupicama i zatvaranjem i ostalim... Ide u prodaju uskoro... A lijepo mi je Frenk rekao - nije to za tebe...
6 - Genesis, Hybrid, A2 i ostalo nisam isprobavao... zasad... dok je to bilo in, nisam baš pratio novitete pa sam propustio masu toga...
7 - MOD-ovi - zbog vijeka trajanja baterija meni predstavljaju idealan izbor - osim jednog moda s crnog foruma, koristim Frenkov Black box - izvrstan mod s baterijama spojenim u paralelu - nevjerojatno je koliko ovako spojene baterije traju (2*900 mAh mi traje skoro puna 2 dana bez nadopune... 18650 Panasonic 2900 mAh zna otići već i prije kraja drugog dana...). E sad čekam Kintu da DM EVO zgotovi i pošalje, pa da isprobam 4,4V... 5V... možda se navučem na višu voltažu, mada sumnjam...
8 - modifikacije refila - meni idealan izbor predstavlja blue foam... ili spužvica od nape... bez opruge, ista samo smeta - nije to vibrator...
9 - tekućine - Original smoke od Johnson Creek-a je najbolji juice koji sam probao, ali su preskupi, pa se držim Kineza i FA... sad isprobavam Poljake (Inawera)... Savska - tekućine su im ok, s njima sam ostavio analognu cigaretu i ne bi bilo fer ne spomenuti ih... uglavnom FA: Desert ship blend i Espresso favoriti...

Povratak na vrh

[ 4 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: