Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 16 lis 2024 05:47. Sada je: 16 lis 2024 05:47.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 26 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Ego mini vv usb passtrough pitanje
PostPostano: 16 ožu 2013 20:48 

glogi je napisao:
Dadach je napisao:
Od kuda si naručio i kako znaš ima li u sebi tu mini bateriju?
Meni je logično da bez ikakve baterije to ne može dobit od USB porta dovoljno sape da zagrije coil ali što ja znam tek sam počeo s parenjem.

naručia sam ga na http://www.ecigforever.com/vv-passthrough-p-457.html

samo je trenutno stranica u "obnovi" i neprimaju više naruđbe!..

ma nemam pojma dali ima baterija u tome!?
vidiću kad dođe...

nevidim razlog zašto nebi radila direktno na USB-u!!!
pa ima napona u portu od usb-a :) kako rade drugi uređaj, mobitel, modem, kako
a i sam punjač ovaj klasični je na usb!!! nevidim razloga.

automatski se poveća napon u USB-portu...kada to zahtijeva uređaj!

Ponavljam da nisam stručan u tim stvarima ali koliko znam USB ide do 500 mA ali ne više od toga a treba uzeti u obzir i otpor grijača. Svejedno,želim ti da stigne što prije i da ti sve radi OK.

Povratak na vrh

PostPostano: 16 ožu 2013 21:20 

Dadach je napisao:
glogi je napisao:
Dadach je napisao:
Od kuda si naručio i kako znaš ima li u sebi tu mini bateriju?
Meni je logično da bez ikakve baterije to ne može dobit od USB porta dovoljno sape da zagrije coil ali što ja znam tek sam počeo s parenjem.

naručia sam ga na http://www.ecigforever.com/vv-passthrough-p-457.html

samo je trenutno stranica u "obnovi" i neprimaju više naruđbe!..

ma nemam pojma dali ima baterija u tome!?
vidiću kad dođe...

nevidim razlog zašto nebi radila direktno na USB-u!!!
pa ima napona u portu od usb-a :) kako rade drugi uređaj, mobitel, modem, kako
a i sam punjač ovaj klasični je na usb!!! nevidim razloga.

automatski se poveća napon u USB-portu...kada to zahtijeva uređaj!

Ponavljam da nisam stručan u tim stvarima ali koliko znam USB ide do 500 mA ali ne više od toga a treba uzeti u obzir i otpor grijača. Svejedno,želim ti da stigne što prije i da ti sve radi OK.

Ma nisam ni ja stručnjak!! ;) nema beda :D

a ako nebude radia na laptop-u..imam zidni punjač i produžnu USB.. napravim jedan stalak:))
a poslužiće mi za prvu pomoć! ili u auti na dužem putovanju, ili ovako doma za prvu pomoć

:zu:

Povratak na vrh

PostPostano: 16 ožu 2013 21:34 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
Normalno da ima baterija i radi kao vv na 3 stupnja 4,2, 3,7 i 3,2 mislim (ovisno o tome mijenja i boju na prekidaču plava, ljub. i crvena) i nosiiš ju kuda hoćeš a PT samo znači da se ne puni na strani kod konektora kao twist i sve ostale nego suprotno i zato možeš istovremeno puniti i pariti (akli ponavljam to je jad u odnosu na twist i nikakva prednost) ušteda pre mala s obzirom na dobiveno, tj ne dobiveno ...neću više o tome - svako sebi bira a ostali mogu ako hoće komentirati dok to nekog zanima...

Povratak na vrh

PostPostano: 16 ožu 2013 22:11 

Forrest je napisao:
Normalno da ima baterija i radi kao vv na 3 stupnja 4,2, 3,7 i 3,2 mislim (ovisno o tome mijenja i boju na prekidaču plava, ljub. i crvena) i nosiiš ju kuda hoćeš a PT samo znači da se ne puni na strani kod konektora kao twist i sve ostale nego suprotno i zato možeš istovremeno puniti i pariti (akli ponavljam to je jad u odnosu na twist i nikakva prednost) ušteda pre mala s obzirom na dobiveno, tj ne dobiveno ...neću više o tome - svako sebi bira a ostali mogu ako hoće komentirati dok to nekog zanima...

I meni je to normalno ali dobivao sam različite informacije iz raznih izvora pa sam zato pitao dali netko ima iskustva s tim.Ti si iznio svoje i to je OK.

Povratak na vrh

PostPostano: 17 ožu 2013 00:49 

Dadach, ma koji passtrough, to je izašlo iz mode. Vrijedi samo kad imaš taj jedan jedini PT bez druge baterije. A dvi eGo baterije od min. 900 mAh su sasvim dovoljne za ne pretjerano zahtjevnog parioca i nisu prevelike (ako ti je baš do veličine). Jedna se puni (cca 2 ipo sata), druga se prazni,a svaka izdrži prosječno dan ipo parenja. Pa zar to nije dovoljno?! Kaže mi prijatelj prije misec dana da bi i on prešao na paru,ali pod uvjetom da mu e-cigareta što više liči na analognu jer da mu je sve veće od toga neobično i glomazno. I vidi on na netu onu evolution e-cig. sa refilima i veli da bi on to. Reko' ja njemu, ta cigareta služi isključivo da ti izguli živce, vidi baterije samo, 190 mAh!?!... To će ti bit više na punjaču nego što ćeš parit, taman da ne znaš jesi l' počeo il' si završio sa parenjem. Pravilo kod e-cigareta je: što veća baterija to veći kapacitet i duže parenje. A ako ti je do estetike, ma sve one lipo izgledaju svaka na svoj način bez obzira koliko bile velike, samo triba malo vrimena dok se navikneš... dok ne dođeš do nekog kvalitetnog MODa.

Povratak na vrh

PostPostano: 17 ožu 2013 10:03 

ja koliko sam pročita na par foruma....da bi parenje kolko tolko "normalno" bilo...
triba zidni ili auto punjač davat bar 1500-2000mAh.

sve ispod tog "mučenje".

hebat ga.
:di:

Povratak na vrh

PostPostano: 22 ožu 2013 12:41 

glogi je napisao:
ja koliko sam pročita na par foruma....da bi parenje kolko tolko "normalno" bilo...
triba zidni ili auto punjač davat bar 1500-2000mAh.

sve ispod tog "mučenje".

hebat ga.
:di:

Da bi koristio PT preko takvog punjaca treba ti adapter (AC-USB) sa izlaznih 1A-2A (potrebna snaga),onda taj adapter ide na 220V a u njemu ukljucis taj obicni PT preko USB-a...

Mozes i direktno u USB port na kompjuteru ali nije to to,plus postoji rizik da riknes port ako je otpor na grijacu premali...

Zbog toga se PT koristi kroz bateriju koja se puni na 4.2V,baterija je posrednik...

PT koji u sebi nema baterije mozes koristiti u kolima preko ovog adaptera:

http://www.healthcabin.net/index.php?ma ... ts_id=7766

Povratak na vrh

PostPostano: 22 ožu 2013 22:05 

evo danas sam nakon 2 mjeseca dobio narudzbu s e-liquide.cn i to pogresnu narudzbu. umjesto baze i V3 ja sam dobio passtrough i jos svasta nesto. sta sam dobio mozda napisem u nekom drugom postu.

taj passtrough ne radi preko adaptera niti radi u svakom usb na kompjuteru. iza na kucistu sam nasao usb u kojem radi.neznam koja je fora u svemu tome. imam produzni usb kabel od 3 metra i mogu vam reci da je passtrough jako dobra stvar. napon mu ne pada, para i aroma su konstantne. tko ima laptop ovo ce bit odlicna stvar a meni jos jedan kabel u nizu iza kompjutera.

Povratak na vrh

PostPostano: 22 ožu 2013 22:51 

Radi preko adaptera ako ima output između jednog i dva ampera i na onom auto punjaču koji je spomenuo Karo. Na običnim USB portovima ne radi ali ti si uspio naći powered USB port kojeg nemaju svi laptopi. To naručivanje od kineza mu dođe ko neka vrsta lutrije?

Povratak na vrh

PostPostano: 22 ožu 2013 23:06 

Dadach je napisao:
Radi preko adaptera ako ima output između jednog i dva ampera i na onom auto punjaču koji je spomenuo Karo. Na običnim USB portovima ne radi ali ti si uspio naći powered USB port kojeg nemaju svi laptopi. To naručivanje od kineza mu dođe ko neka vrsta lutrije?

Tako je,to je powered USB...moze da sluzi kao punjac za USB gadgete

Ne sa svakog sajta,ima par ovih koji su totalno nepouzdani i kod njih je stvarno lutrija dali bi uopce dobio ono sto si platio,u ovom slucaju dobro da je bar nesto stiglo covjeku...

Nemojte i batalite takve sajtove koje nemaju pojma niti sto prodaju...sto mislite,zasto vam nitko ne odgovara na pitanja na Vapor Breaku ili Vapor Oceanu,ecig fair-u i njima slicnim??
Nemaju pojma sto je to sto prodaju,nemaju niti dodir sa robom,rade na nacinu posredovanja i nitko od njih nema pojma sto ste vi dobili kad vam stigne narucka.Nisu to sajtovi kao sto su Heaven Gifts,Health Cabin itd.
Na kraju krajeva,roba je sumnjive kvalitete...prodaje se dno dna :conf:

Povratak na vrh

[ 26 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 7 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: