Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 14 lis 2024 03:40. Sada je: 14 lis 2024 03:40.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 9 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Ajde pomozite čovjeku da kupi e-cigaretu.
PostPostano: 02 lip 2011 11:27 

Čitam ovako forume već par mjeseci, i što više čitam, više sam zbunjen.

Što tražim od e-cigarete:

Trajnost baterije cijeli dan.
Jednostavno nadolijevanje tekućine i upotreba uopće, a ne da sad moram motat žice, mijenjati gefufnu na cincilatoru i izračunati pi broj do 149-te decimale prije nego počnem dimit.
510 konektor- to je jedino što sam uspio zapamtit, koliko vidim to je najčešči, pa onda bolje to.
Donekle jeftino. Do 500 kn, komplet/starter kit/način da odmah nakon što istovarim lovu mogu dimiti/zovi to kako hoćeš.

Što mi nije toliko bitno: aroma i količina pare. Glavno da aroma nije aroma svježe posranog govneta u plinovitom stanju. Ali opet, ja ionako pušim 2 kutije Drine, tako da... :zu:

Što sam do sada gledao: Joye 510, i Ego-t. Joye mi se ne čini nešto a koliko sam uspio zapamtiti, Ego-T troši tekućinu kao Hummer. Fala lepa, ja bi nešto šta manje troši.
Isto tako, gledao sam i Joye/Jaunty stick- krivi konektor, ima adapter za 510 a opet ne znam... jedino što mi se sviđa jest izgled (čitaj mogu zavaljat nekoga da mi je to inhalator pa me puste na miru)

Uglavnom ako ću već pljunut novac, da ga pljunem na nešto što koliko toliko valja.

Dodatak: Ako ćete mi već preporučivati neki online shop, molim lijepo neki gdje prihvaćaju paypal.

dodatak 2: ako je krivi podforum ispričavam se.

Povratak na vrh

Naslov: Re: Ajde pomozite čovjeku da kupi e-cigaretu.
PostPostano: 02 lip 2011 11:43 

Ja ti samo mogu reći ovo, iz ličnog iskustva: eGo-T ne troši kao Hummer, 2-3ml tečnosti dnevno je sasvim ok potrošnja ;)

Ako si za serijsku e-cigaretu: onda eGo ili eGo-T. Odeš na heaven-gifts.com ili healthcabin.com i pazariš.

Ako si za mod: onda se obrati Frenku, on ima neke prilično moćne stvarčice, Uzmi od njega mod, sa nekog od ona 2 sajta poruči atomizere, cartomizere i clearomizere, i ostaće ti i kusur od spremljenih 500 kuna :plus:

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 02 lip 2011 12:21 
Moderator

2 Baracka Trajnost baterije cijeli dan neide bez Mod-a.Provjereno.Dakle Frenk.Ak oćeš e-go, lijepo je, valjda i traje, pričekaj koji dan.Samo sam probao, nije loše, pa sam i naručio, svi ga hvale.Na kraju ćeš završiti na 5V.
Arome su malo bolje od govana, ali se čovjek navuće na njih, dapače postanu savršene.

dodatak 2: ako je krivi podforum ispričavam se.
Što se tiče dodatka, ja i samo ja, nitko drugi na forumu to ne kaže, ali volim da se novi član predstavi u nekoj rubrici kao npr .TKO SAM JA, makar nije obavezno. :la:

Povratak na vrh

PostPostano: 02 lip 2011 18:27 
Administrator

baracka je napisao:
Joye mi se ne čini nešto a koliko sam uspio zapamtiti, Ego-T troši tekućinu kao Hummer. Fala lepa, ja bi nešto šta manje troši.

he he eGo-T ne trosi nista vise od ostalih attya. Ti si taj koji trosi liquid i to u kolicini koja ti odgovara. Negdje si pokupio ˝patku˝ koju je netko bacio iz shale ili neznanja ... da ne spominjem podmukle trgovacke razloge.
S druge strane ako pusis dvije kutije Drine dnevno, moras znati da ces trositi i liquid ali i baterije. Ocekivana potrosnja ce biti cca. 3ml liquida i 2000mAh iz baterije. Svaka baterija se jednostavno mijenja, tako da jedna ili dvije ne cini neki problem.

Sto se tice konektora ni to nije toliko bitno. 510 je najrasireniji, kao sto je i fico bio kod nas. Ali to ne znaci da od fice nije bilo boljih automobila.

Za otprilike dva tjedana dolazi iznenadjenje koje smo pripremili, pa ces moci uzeti jako finu stvarcicu a ostat ce ti od 500kn toliko da ces i dragu moci izvesti na skromnu vecericu.

Povratak na vrh

PostPostano: 03 lip 2011 09:42 

Znam kako ti je,previse informacija odjednom i sve to od razlicitih ljudi.Okus i potrosnja tekucine su individualna stvar.Sto se tice opreme-tu se moze dati koji odgovor.Za modove (home-made e-cigareta veceg kapaciteta baterije)ovde imas Frenka.Sto se tice eGo modela,ja koristim bateriju tipa 1000mah i mogu ti iz prve ruke reci da traje preko 15-16 sati.Veruj mi da velicina nije nikakav problem jer je malo duza i deblja od ostalih ali ti je zato mozak miran ceo dan.Ulazis u e-parenje kad postoje neke mogucnosti za razliku od pre nekog vremena kad je bila samo stock baterija ili svima dobro poznat e-joye,e-health i slicno.Nemoj ni se truditi da kupis sto takvo,bolje doniraj novac crkvi ili nekoj udruzi.Najkoristeniji navoj kod e-cigareta je tz.510.Modovi su obicno tog navoja,eGo isto.O atomizerima se moze pricati danima,pogotovo sad kad je izbor ogroman.Tu su i clearomizeri,cartomizeri,A2 atty itd.
Pitaj slobodno polako i redom kako bi shvatio neke stvari koje osim sto ti ustede novac,smanje ti frustracije i nervozu.Inace,99% ljudi se nisu vratili analogusama.Vrate se oni koji se razocaraju zbog nekvalitetne (a skupe) e-cigarete.

Povratak na vrh

PostPostano: 03 lip 2011 11:25 

Nije se lako početniku snać kod ovolikog izbora.
Zato ti ja preporučam slijedeće:
Uzmi Ego-t baterije od 1000mAH (trajaće ti preko pola dana), Ego-t atomizer LR (manjeg otpora, više pare) i etui (kutiju) za nosit u njoj rezervnu bateriju, atty i tankove i punjač.

Kupi od healthcabin.net ili heavengifts.com, jeftinija dostava dođe za 15-ak dana.

http://www.healthcabin.net/index.php?ma ... cPath=1072

http://www.heaven-gifts.com/gallery-165.html

Za tekućinu se obrati forumašu imenom Siniša, on povoljno nabavlja iz Italije.

Povratak na vrh

PostPostano: 03 lip 2011 17:00 

Kinta je napisao:

Sto se tice konektora ni to nije toliko bitno. 510 je najrasireniji, kao sto je i fico bio kod nas. Ali to ne znaci da od fice nije bilo boljih automobila.

Možda, ali, iz iskustva znam da je bolje imati nešto što je poznatije i više rašireno, nego nešto što je možda bolje, ali se namučiš dok nađeš zamjenu ako se pokvari. Opekao sam se na takvim stvarima pa sad pušem na hladno.

Kinta je napisao:
Za otprilike dva tjedana dolazi iznenadjenje koje smo pripremili, pa ces moci uzeti jako finu stvarcicu a ostat ce ti od 500kn toliko da ces i dragu moci izvesti na skromnu vecericu.

Hmmmm... Mislim da ću pričekati to vaše iznenađenjce. Još kad bi mi natuknuli barem malo o tome (ako može, naravno) bilo bi super, pa ak je to to, da kupim. :hihi: Ak ne, onda bu pao jedan ego-t komplet.

Uglavnom, hvala na savjetima, naravno, ako još netko ima nešto pametno za reći, slušam.

Povratak na vrh

PostPostano: 03 lip 2011 17:25 
Moderator

Uglavnom, hvala na savjetima, naravno, ako još netko ima nešto pametno za reći, slušam.

PAMETNO

Povratak na vrh

PostPostano: 03 lip 2011 17:28 

CHROMEX je napisao:

PAMETNO

uzeo si mi rijec iz monitora....... :angry_shake:

Povratak na vrh

[ 9 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: