Čitam ovako forume već par mjeseci, i što više čitam, više sam zbunjen.
Što tražim od e-cigarete:
Trajnost baterije cijeli dan.
Jednostavno nadolijevanje tekućine i upotreba uopće, a ne da sad moram motat žice, mijenjati gefufnu na cincilatoru i izračunati pi broj do 149-te decimale prije nego počnem dimit.
510 konektor- to je jedino što sam uspio zapamtit, koliko vidim to je najčešči, pa onda bolje to.
Donekle jeftino. Do 500 kn, komplet/starter kit/način da odmah nakon što istovarim lovu mogu dimiti/zovi to kako hoćeš.
Što mi nije toliko bitno: aroma i količina pare. Glavno da aroma nije aroma svježe posranog govneta u plinovitom stanju. Ali opet, ja ionako pušim 2 kutije Drine, tako da...
Što sam do sada gledao: Joye 510, i Ego-t. Joye mi se ne čini nešto a koliko sam uspio zapamtiti, Ego-T troši tekućinu kao Hummer. Fala lepa, ja bi nešto šta manje troši.
Isto tako, gledao sam i Joye/Jaunty stick- krivi konektor, ima adapter za 510 a opet ne znam... jedino što mi se sviđa jest izgled (čitaj mogu zavaljat nekoga da mi je to inhalator pa me puste na miru)
Uglavnom ako ću već pljunut novac, da ga pljunem na nešto što koliko toliko valja.
Dodatak: Ako ćete mi već preporučivati neki online shop, molim lijepo neki gdje prihvaćaju paypal.
dodatak 2: ako je krivi podforum ispričavam se.