Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 16 lis 2024 07:27. Sada je: 16 lis 2024 07:27.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 13 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: eGo-T i ce6 clearomizer
PostPostano: 17 vel 2013 19:12 

vlasnica sam ganc nove e-cigarete iz naslova, i malo sam zbunjena. kupila sam uz e-cigaretu i dekang usa mix16mg tekućinu. isprva sam pomislila da je cigareta kriva za čudan okus, ali kad sam pomirišala samu tekućinu iz bočice - ima neki čudan miris, malo na paljevinu? jačina mi odgovara, pare isto ima dovoljno za moj ukus, ali okus je čuuudaaan.
inače sam pušila tamno plavi drum, pa je možda zbog toga? možete li mi preporučiti neku drugu tekućinu, više nalik na duhan?
pretpostavljam dakle zbog mirisa same tekućine u bočici da je problem u njoj a ne u cigareti, razuvjerite me ako nemam pravo.
također, molila bih da mi netko objasni kako da operem clearomizer ako želim staviti novu tekućinu, odnosno drugu aromu, i da li je to uopće potrebno?
hvala!

Povratak na vrh

Naslov: Re: eGo-T i ce6 clearomizer
PostPostano: 17 vel 2013 19:28 
Administrator

viewtopic.php?f=9&t=392
viewtopic.php?f=10&t=1901
viewtopic.php?f=31&t=1552

Vivi nova i CE6 su vrlo slicni pa mozes iskoristiti ista iskustva.
Snjofanje bocice te moze odvesti u krivom smjeru. Tek vrlo iskusan nos moze dobiti prave informacije.

Povratak na vrh

Naslov: eGo-T i ce6 clearomizer
PostPostano: 18 vel 2013 22:29 

Hvala na linkovima. Proučila sam ih i sad su mi stvari puno jasnije!

Povratak na vrh

PostPostano: 21 vel 2013 02:21 

Dogodila mi se ista stvar. Imam eGo-T punih 5 dana, ispočetka je parila savršeno, bila sam oduševljena, a danas se neki smrad dimi iz nje, tekućina u tanku je promjenila boju (zagorila je). Pukla sam kad sam vidjela. Stvarno nešto odvratno. Očistila sam atomizer kao što je prikazano, ali mi i dalje smrdi i ima gadan okus. Nije mi jasno koliko često moram čistiti atomizer da ne dođe do ovako kritične situacije.
Od tekućina imam dekang usa mix i tobacco 16 mg. jer mi je to u trenu kad sam kupovala cigaretu jedino bilo dostupno, a ja kao početnica ni ne znam za bolje. Sad kad mi se smučilo mislim da su te tekućine krive jer su zadnji škart koliko sam uspjela vidjeti. Jel moguće da su upravo dekang tekućine razlog da mi atomizer tako brzo zagori ili bi se dogodilo isto i s nekom drugom tekućinom?

Povratak na vrh

PostPostano: 21 vel 2013 16:17 

@anita an, kao prvo :wel: Što se tiče čišćenja attya, sve to ovisi o više faktora: kvalitet attyja, koliko tekućine trošiš dnevno, koje tekućine (omjer PG i VG u samoj tekućini),... itd... Ja sam sličan problem sa ego-t riješio na vrlo jednostavan način, kupio sam Mini Vivi Nova clearomizer koji je rastavljiv, ima zamijenjiv grijač i koji se puuuno lakše održava od nepristupačnog eGo-T attyja. Što se tiče Dekanga,većina se ostavi analognih cigareta na Dekangu pa poslije pari puno kvalitetnije tekućine. Ako ti ne odgovara Dekang - promijeniš. Npr. FlavourArt od Siniše ili tekućine od Tihomira. Pozz!

Povratak na vrh

PostPostano: 21 vel 2013 16:26 
Administrator

anita an je napisao:
Dogodila mi se ista stvar. Imam eGo-T punih 5 dana, ispočetka je parila savršeno, bila sam oduševljena, a danas se neki smrad dimi iz nje, tekućina u tanku je promjenila boju (zagorila je). Pukla sam kad sam vidjela. Stvarno nešto odvratno. Očistila sam atomizer kao što je prikazano, ali mi i dalje smrdi i ima gadan okus. Nije mi jasno koliko često moram čistiti atomizer da ne dođe do ovako kritične situacije.
Od tekućina imam dekang usa mix i tobacco 16 mg. jer mi je to u trenu kad sam kupovala cigaretu jedino bilo dostupno, a ja kao početnica ni ne znam za bolje. Sad kad mi se smučilo mislim da su te tekućine krive jer su zadnji škart koliko sam uspjela vidjeti. Jel moguće da su upravo dekang tekućine razlog da mi atomizer tako brzo zagori ili bi se dogodilo isto i s nekom drugom tekućinom?

Nije Dekang kriv za to sto ti se dogodilo.
Mozda si nenamjerno pritisnula prekidac dok je bio u torbici, zene su svasta sposobne napraviti.
:lol:
Uglavnom premalo tekucine dolazi na grijac. Mozda je rupica na tanku premala, mozda ne sjeda dobro na iglicu, mozda incofoam nije pravilna postavljen, a mozda su i u shumi. Mozda je atomizer los/shkartni, a nakon ovog ces ga vjerojatno baciti jer se taj smrad tesko ispire.

Povratak na vrh

PostPostano: 21 vel 2013 19:41 

kod mene je bila stvar u tekućini - ja to nisam baš kužila, ali prijateljica je probala i rekla da brijem i da ima okus po camel cigareti. beats me, ja sam godinama bila na tamno plavom drumu.

sad već nekoliko dana parim, zadovoljna sam jako i našla sam zadovoljavajuću tekućinu, iako mislim da može i bolje, no to je već stvar eksperimentiranja.

inače, pogriješila sam u naslovu i to tek sad vidim, umjesto ce9 sam napisala ce6. i na kraju to možda ni nije taj koji imam, na dimilici ga prodaju pod ce9, ali to je u stvari ovaj (ili njegova identična kopija): http://www.e-cigarette-forum.com/forum/ ... azing.html
prosvijetlite me, molim, ako sam u zabludi.

Povratak na vrh

PostPostano: 21 vel 2013 19:50 
Administrator

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 21 vel 2013 19:55 

nda, moj je definitivno T2, ne ce9

Povratak na vrh

PostPostano: 21 vel 2013 20:00 
Administrator

Pitanje je kako cemo pomesti u svom dvoristu?
Neoprostivo je da nazovitrgovci nazive dijele kako im se digne. Ne opravdava ih sto su dobili klon klonova od divljeg proizvodjaca iz Kine.
Kako cemo dejstvovati?
:exc:

Povratak na vrh

[ 13 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: