anita an je napisao:
Dogodila mi se ista stvar. Imam eGo-T punih 5 dana, ispočetka je parila savršeno, bila sam oduševljena, a danas se neki smrad dimi iz nje, tekućina u tanku je promjenila boju (zagorila je). Pukla sam kad sam vidjela. Stvarno nešto odvratno. Očistila sam atomizer kao što je prikazano, ali mi i dalje smrdi i ima gadan okus. Nije mi jasno koliko često moram čistiti atomizer da ne dođe do ovako kritične situacije.
Od tekućina imam dekang usa mix i tobacco 16 mg. jer mi je to u trenu kad sam kupovala cigaretu jedino bilo dostupno, a ja kao početnica ni ne znam za bolje. Sad kad mi se smučilo mislim da su te tekućine krive jer su zadnji škart koliko sam uspjela vidjeti. Jel moguće da su upravo dekang tekućine razlog da mi atomizer tako brzo zagori ili bi se dogodilo isto i s nekom drugom tekućinom?
Nije Dekang kriv za to sto ti se dogodilo.
Mozda si nenamjerno pritisnula prekidac dok je bio u torbici, zene su svasta sposobne napraviti.
Uglavnom premalo tekucine dolazi na grijac. Mozda je rupica na tanku premala, mozda ne sjeda dobro na iglicu, mozda incofoam nije pravilna postavljen, a mozda su i u shumi. Mozda je atomizer los/shkartni, a nakon ovog ces ga vjerojatno baciti jer se taj smrad tesko ispire.