ajd kad neće nitko
Današnji atomizeri tj ovi koji se mogu kupiti više nemaju likvid control samo AF
Što voliš pariti, kakve tekućine?
Ako pariš samo duhane, onda Vandyvape Berserker, v2 je upravo izašao. Imam prethodni model i odličan je za duhane, dok sve ostalo na njemu je odvratno i bezukusno. Draw je tight. Natapa ko blesav ali nije za claptone.
Bolji za ove druge likvide, dok za duhane nije bolji, je Steamcrave Glaz mini. Nije loš atty, imao sam ga ali mi je stajao pa sam ga se riješio dok je potražnja za njime bila velika. A i riješio sam ga se jer je komora staklena a ja sam dežurni nespretnjaković paaa

traw na najvećoj rupi je malo prozračniji od berskerkera.
Brunhilde MTL je sad hit, on je zapravo rdta - driper s tankom - sad je hit, ali nađi ga poilovnog na fejsu, cijena mu je 150-200kn dok ga kinezi uredno cijene na 50 dolara. Natapanje preko sajli odlično funkcionira, imam DL verziju i natapa strašno i na 60W. I najlijepši je od svih.
Neki ljude vole Hastur, sad ne znam je li on čisti MTL ili rDL atty pa ga zato vole.
Hellvape MD izbjegavati nikakav okus ne daje, niti mrvicu.
Imaš i Kayfun lite novi, nisam imao, kažu da je ok, prvi kayfun s normalnom aromom.
Dwarf ili Dwarw MTL, nisam imao ali ljudi ga hvalili
Sad se ne mogu sjetiti ničeg vredno spomena, ovo su uglavnom koji se vrte među ljudima a pokazali se dobri u zadnje 2 godine
Ako te zanima....ne sjećam se jesam li dobro bio zapamtio, ti si iz Rijeke (Vežica)? Mala ekipica od nas 4 se sastaje cca jednom mjesečno na krovu kauflanda, najčešće za vikend. sljeeći put će nas 5 bit. Ako te zanima šibni PP. Moguće i da sam krivo zapamtio