Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 16 lis 2024 05:57. Sada je: 16 lis 2024 05:57.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 31 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: savjet za povratnika na parenje :)
PostPostano: 17 vel 2013 03:54 

Ehm, polako... Ja sam prije dva miseca uzeo 2x eGo-T 900. Nakon 20ak dana isto me je počeo :nem: atty do te mjere da mi je došlo da sve :shake: Te slaba para, te nema arome,... itd... uši otpadaju od povlačenja. Nisam ga imao živaca prat pa uzmem drugi iz kompleta. Taj se zaguši nakon skoro misec dana i to ne pomalo nego odjednom, ono,danas pari ko blesav,a već sutra ujutro duplo manje pare da bi do podne potpuno uzeo bolovanje. Meni to do3.14zdi i navrnem Mini Vivi Novu koja je već 20 dana prije čekala u rezervi,a kupio sam je unaprijed znajući šta me čeka, poučen neugodnim iskustvima starijih vapera sa standardnim eGo-T atty-jima. Prvi dan sam imao mali problemčić sa Mini Vivi (isto curenje tekućine na bateriju),a to sam riješio tako da je ne punim skroz do zadnje crte (2 ml) nego na malo više od 1.5 ml i evo četvrti dan radi savršeno i ne curi nigdje ni u vertikalnom ni u horizontalnom položaju. Isti taj dan odlučim oprat one eGo-T attye. Ispušem, operem u vrućoj vodi i limunskoj kiselini, dryburn i ostavim ih do danas. Isprobam jel rade i prvi pari ko blesav,a drugi mrvicu manje,ali zadovoljavajuće. Neka stoje za nedajbože. A Mini Vivi Nova je jeftina za održavanje (20 kn glava), glave su promjenjive, dovoljan kapacitet tanka, lako se rastavlja i čisti i što je najbitnije - čuva živce. Tako da ako CE4 ne uspiješ više dovest u red Mini Vivi je moja preporuka. :plus: Šteta bi ti bilo odustat po drugi put.

Povratak na vrh

PostPostano: 17 vel 2013 08:33 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
...i savakako bar neka twist baterija

Povratak na vrh

PostPostano: 17 vel 2013 13:07 

ma e, juce sam se tolko nazivciro nakon cca 3h bezuspjesnog drkeljanja, al suzdrzo sam se da ne zapalim i ošo spavat :D dns sam ustvrdio da je ovaj novi atty za smeće iako nije radio ni deset minuta, a drugi nakon čišćenja daje znakove života (pare ima, arome tek u tragovima), izdržaće valj dok nekupim novi clearomizer...

što se tiće ovog CE4, ni ja ga nepunim do vrha, pa svejedno curi... i ono što mi nikako nije jasno, jučer sam ga ispro vodom, sve kao u videu, i dok sam radio dry burn 5-6 puta sam ga moro odšarafit i brisat liquid s baterije (dakle ne vodu koja je ostala od ispiranja nego bas liquid) pa nznm odakle to go*no curi...

Povratak na vrh

PostPostano: 17 vel 2013 13:26 

Ostalo ti je tekućine u centralnoj cijevi kroz koju prima zrak,dobro je ispuši i pobriši,i uzmi minivivi možeš sam setupirat i riješit će te puno problema

Povratak na vrh

PostPostano: 17 vel 2013 13:48 

Nemoj opet priječi na smrdljivke jer ću te osobno doći izmlatiti. :shake:

Rješenje je jako jednostavno. Investiraj 60 kn u CE6 i problemi će sami od sebe nestati jer sve možeš rastaviti. Sada u očekivanju druge utrke na slalomu sam malo čačkao po grijačima i zaključio kako se ko od šale mogu popraviti. Srednji štift ima toliko malu rupu da je teško vući. A ona se toliko lako može proširiti. U tu malu rupicu se zavuče malo tekučine koja dodatno stvar zaguši sa svim simptomima koje osječaš. A ako ne šeliš bušiti veću rupu, dovoljno je malo stvar popraviti guranjem spajalice za papir. Meni je sada tako lijepo ispao nekakav čep od tekučine.

A ima još stvari koje se daju rastaviti i popraviti.

Sada kada sam skužio koliko možeš modificirati bez problema i dobiti bolji rezultat, mislim da investicija u Vivi i nije potrebna. Ovo je praktički isto ali sa "samo" 1,6 ml tekučine.

I ono čudno je na kraju. Kada proširiš rupu i dovedeš više zraka, curenje prestaje. A to je zbog srednje cijevi koja se također može izvaditi i preurediti.

Na kraju ću napraviti video. jer me od ovog bole prsti.

Povratak na vrh

PostPostano: 17 vel 2013 13:56 

E to je ono kad u vrići ima 201 jabuka,a tebe od svih dopadne ona 201va koja je trula. Tako je i sa tim attyjima. Ja sam te pimplave eGo-T attye oko kojih svako malo valja nešto petljat sklonio sa strane za nevolju i uzeo Mini Vivi jer je ko stvorena za ljude koji ne vole puno drkeljat i kemijat nego toči, vozi i ne misli. Crkne grijač - mrsko ti slagat setup - nema problema, promijeniš novi i bez razmišljanja šta,kako i zašto i pariš dalje. A što se tiče CE4 Vapeman je objasnio. Ako i dalje ne ide uzmi Mini Vivi i problem 100% riješen, jer stvarno tolika muka sa CE4 ti ne vrijedi trošenja živaca.

Povratak na vrh

PostPostano: 17 vel 2013 15:52 

vapeman je napisao:
Ostalo ti je tekućine u centralnoj cijevi kroz koju prima zrak,dobro je ispuši i pobriši,i uzmi minivivi možeš sam setupirat i riješit će te puno problema
da, biće da je ovo bio dobar dio mog problema, ispuho sam ju i par puta smoto wc papir i probo što bolje očistit, naravno, rupica je premala pa nikako neće sve van, ali manje curi i daje više pare

Valter je napisao:
Nemoj opet priječi na smrdljivke jer ću te osobno doći izmlatiti.
juće je jako malo falilo, al iskontroliro sam se :plus:

Goran_M.: Ako i dalje ne ide uzmi Mini Vivi i problem 100% riješen
mislim da ću poslušat savjet i to uzet za početak... uzeo bi ja odma i CE6, CE8 ili neki drugi za probu, al jbg, stisle mal financije :joj: :)

Povratak na vrh

PostPostano: 17 vel 2013 16:02 
Administrator

Goran_M. je napisao:
E to je ono kad u vrići ima 201 jabuka,a tebe od svih dopadne ona 201va koja je trula.

Kod nas vele 100 *icki i jedan qratz, tako da je s trulom jabukom jos dobro prosao.

Povratak na vrh

PostPostano: 22 vel 2013 01:31 

eo konacno stigla mini vivi nova (bem ti osječke trgovine kad nemaju nijednu do kraja 3ćeg mj)...dojmovi odlični, svi problemi s curenjem rješeni, al neću ništa pretjerano hvalit bar neko vrijeme, jer i s CE4 sam bio oduševljen nepuna 3 dana pa nakraju qrac :D ... jedina zamjerka trenutno je današnja potrošnja 5ml liquida (grijač otpora 1.8) što je po meni ipak malo previše :rotfl:

Povratak na vrh

PostPostano: 22 vel 2013 02:55 

Uhuuuuuhuuuuu... 5 ml na dan!!! Pa to troši ko rusko vozilo! Kad si vidija potrošnju mora da si se poveselio ko krava mrtvom teletu! :rotfl: Dva su uzroka tolike potrošnje:
1. E-cig. ti je u ustima i dok spavaš.
2. Glava niskog otpora.
Dva su rješenja za to, prvo ti se neće svidit,a drugo je apsolutno prihvatljivo:
1. Manje pari i kraće uvlači pri istom.
2. Namontiraj glavu većeg otpora, od 2,2 ohma.
Kod mene je glava (ne moja nego od Mini Vivi) 2,2 ohma i potrošim u prosjeku 2 ml tekućine dnevno.

Povratak na vrh

[ 31 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: