Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 16 lis 2024 07:12. Sada je: 16 lis 2024 07:12.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 31 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: savjet za povratnika na parenje :)
PostPostano: 13 vel 2013 21:57 
Veliki Cezar zadarske podružnice

Nije teško održavati CE4 samo potraži na youtube neki video kako se to radi. Ja ih imam 2 kući (sa njima sam počeo) i koristio sam ih 2 mjeseca dok nisam uzeo T2 i onda sam ih očistio i stavio u mirovinu (iako su posve ispravni). Sa curenjem nisam imao većih problema. Povremeno bi se pojavilo malo na bateriji ali to se lako očisti (ja koristim WC papir) i obavezno ispušeš clear i obrišeš donji dio i opet si miran.
Što se tiče tekućina, koliko ja znam, Dekang nema tih kombinacija nego su ili PG ili VG. Jedino ako ne uzimaš tekućinu od nekog lokalnog distributera "nepoznatog porijekla" pa ti on nešto svoje smučka ili podvali.
Ja, uglavnom, kupujem Dekanga preko HG-a (HeavenGift) 18mg PG, pa u to dolijem 1/3 (otprilike) VG-a iz apoteke i to je to. One arome koje mi se sviđaju uzmem 30ml PG i posebno 30ml VG iste arome i onda ih pomiješam 50/50.

Da ne davim više evo ti link na video koji je napravio Zeljko_Kostic sa srpskog foruma e-cigserbia i koji je meni poslužio za moje prvo čiščenje CE4
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... JvDKCVQMrA

Povratak na vrh

PostPostano: 14 vel 2013 00:05 

http://www.e-cigarete.net/elektronske_c ... arete.html nznm jel se smiju stavljat linkovi, tekucine su tu kupljenje i to ponajprije jer sam htjeo što prije preć na parenje, a za dalje ću vidit... sad imam dovoljno za 2 mj ˝űfuravanja˝ :) ...

fala svima za brzu pomoč :)

Povratak na vrh

PostPostano: 14 vel 2013 00:08 
Administrator

..... je napisao:
1. koliko curenje liquida na bateriju utjeće na njezin životni vijek?
2. može li to i na drugi naćin biti opasno (kratki spoj i sl kerefeke, nisam bas neki elektricar XD) ?
3. može li grlobolja biti posljedica previse nikotina u liquidu?

1&2
Liquid ce unistiti bateriju. Cim se prekidac namoci gotovo je. Ako je i silikonski prsten dovoljno dobar da ne propusti liquid, nakon nekog vremena ce omeksati, centralni pin ce propasti i na kraju ce ipak procuriti. Na ovo sam posebnu paznju obratio kod konstrukcije Devil's Marble EVO tako da ima potpuno nepropustan konektor.
Nema opasnosti od kratkog spoja. Liquid ima beskonacno velik otpor pa zbog toga nece biti spoja. Ni na prekidacu.
3.
Da ali ne kod tebe. Imas presiromasnu smjesu i zbog toga te grlo grebe i kasljucas. Dotok liquida treba pojacati.

Povratak na vrh

PostPostano: 14 vel 2013 01:08 

1. u slučaju tog scenarija s prekidačem nadam se da će se dogoditi unutar 3 mj garancije, a ako i ne jbg, baterija će ionak odradit dobar dio vjeka trajanja (ipak je sve to potrošna roba i to puno jeftinija od analognih)

3. nznm kakva je kvaliteta smjese, pare ko u priči, aroma solidna i što je najvažnije bez ikakve želje da zapalim u 10 dana (izuzev malih kriza poslje obilnog ručka :D :D )

Povratak na vrh

PostPostano: 15 vel 2013 09:43 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
Kada si već iz Osijeka što nisi kupio u Osječkoj ecigareta.hr (Porta) Tamo sam ja uzeo svoje prve stvari (twist, clearove, grijače, tekućine) i sve radi bez ikakve zamjerke (c4v3 je i sada ispravan) kao i CC (ono što ti kolega preporuča kao T2) Ponekad bude mala kapljica na konektoru - kondenzat koji obrišeš...i to je to...

Povratak na vrh

PostPostano: 16 vel 2013 00:25 

Forrest je napisao:
Kada si već iz Osijeka što nisi kupio u Osječkoj ecigareta.hr (Porta) Tamo sam ja uzeo svoje prve stvari (twist, clearove, grijače, tekućine) i sve radi bez ikakve zamjerke (c4v3 je i sada ispravan) kao i CC (ono što ti kolega preporuča kao T2) Ponekad bude mala kapljica na konektoru - kondenzat koji obrišeš...i to je to...

gledao sam ponudu na njihovoj stranici i nisam vidio da prodaju neke start pakete nego samo pojedinačno, a i išao sam na sigurno pa uzeo sve tamo di sam uzimo kad sam se prvi put susreo s parenjem... isto tako, nemam vozačku pa bi me taxi tamo i nazad izašo više neg poštarina ( a stiglo sve odma drugi dan :D )

btw, lega je kupio baterije (navodno ego-T 650mAh) i neki clearomizer u njihovoj poslovnici u Reisnerovoj, kažem navodno, jer na baterijama ništa nepiše i jedva izguraju jedan dan, a clearomizer daje 3put manje pare neg ovaj moj...

al otiću u izvidnicu kad budem išo na bowling, ak ništ drugo bar tekućine probat ;)

Povratak na vrh

PostPostano: 16 vel 2013 00:47 
Administrator

..... je napisao:

btw, lega je kupio baterije (navodno ego-T 650mAh) i neki clearomizer u njihovoj poslovnici u Reisnerovoj, kažem navodno, jer na baterijama ništa nepiše i jedva izguraju jedan dan, a clearomizer daje 3put manje pare neg ovaj moj...

E to je eGo baterija koja daje 3,2V na atty. Razlika je drasticna u odnosu na eGo baterije koje disu punim plucima.

Povratak na vrh

PostPostano: 16 vel 2013 10:16 

Kinta je napisao:
..... je napisao:

E to je eGo baterija koja daje 3,2V na atty. Razlika je drasticna u odnosu na eGo baterije koje disu punim plucima.

najbolja fora je što ima podešavanje jačine, pa ovisno o postavkama svjetli crveno, plavo ili ljubičasto... ja bi te postavke, s obzirom koliko pare daju, okarakterizirao sa: slabo, još slabije i skoro pa ništa... :D

tekućine su im isto priča za sebe, 56 okusa, al ime proizvođaća nevidim, piše izbor 0 do 24mg nikotina , ali to je valjda samo za popularnije, jer prvih 5 koje sam kliknio nude sa samo 16mg..

Povratak na vrh

PostPostano: 16 vel 2013 15:52 

..... je napisao:
Kinta je napisao:
..... je napisao:

najbolja fora je što ima podešavanje jačine, pa ovisno o postavkama svjetli crveno, plavo ili ljubičasto... ja bi te postavke, s obzirom koliko pare daju, okarakterizirao sa: slabo, još slabije i skoro pa ništa... :D

tekućine su im isto priča za sebe, 56 okusa, al ime proizvođaća nevidim, piše izbor 0 do 24mg nikotina , ali to je valjda samo za popularnije, jer prvih 5 koje sam kliknio nude sa samo 16mg..

Te što svijetle u 3 boje su daleko od bilo kakve kvalitete...provjereno!

Povratak na vrh

PostPostano: 17 vel 2013 01:42 

dosad sam se malo nerviro oko slabe arome koju daje standardni eGo atty nakon svega tri dana korištenja i zbog povremenog curenja iz CE4 clearomizera, al sad sam skroz po***dio...

ajde mogu svatit da sam dobio jedan loš atty ili da se isti zagušio nakon tako kratkog korištenja, ali našarafim drugi iz kompleta, cvrči ko lud, a pare ni u tragovima...drkeljam se prvo snjim pol sata da vidim šta sad opet nevalja ali bezuspješno...

reko nema veze, je*o atty-je, idem probat očistit bar taj clearomizer ko u videu iz gore navedenog linka; napravim sve isto kao u videu (stime što mi je dry burn do usijanja grijača trajao više od pola sata) i sve radi super, pare ko u priči, aroma još bolja, ali sada više ne curi povremeno nego doslovno nakon svakog drugog povlačenja kapne po bateriji...

mislim da nema smisla dalje se glupirat stim clearomizerom, sjebaću bzvz bateriju, ovi attyji mi isto nisu jasni, a niš nemogu reklamirat jer sve načelno radi, jedino što neradi kako treba...

imam još tolko da kupim neki bolji clearomizer, a ak mi i taj zakaže u tako kratkom vremenu mislim da ću reč konačno zbogom parenju; šta mi vrijedi to što malo lakše dišem i malo manje kašljem kad se deset puta više nerviram..

Povratak na vrh

[ 31 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: