pozdrav forumaši,
sa e-cigaretom upoznao sam se prije nešto više od dvije godine, pario 7 mjeseci i odustao... no, zdravstveni problemi i želja za uštedom vratili su me na pravi put (
) pri čemu sam se susreo s nekoliko problema... naime, kupio sam eGo-T komplet s 1000mAh baterijom i sve super 2-3 dana dok atty nije počeo štekat. količina pare se prepolovila, pa sam predpostavio da je ˝zagušen˝ i da bi ga trebalo očistiti, no budući da nisam imao volje reko da isprobam kako radi CE4 clearomizer koji sam naručio za probu... jedina riječ kojom mogu opisat doživljaj parenja je oduševljenje, ali i ono je potrajalo jedva 3 dana; već nakon trečeg punjenja počeo je konstantno curiti po bateriji, povremeno se javlja zagoren okus, a od dns mi se čini kao da je para koja izlazi ˝prevruća˝ što je nakon svega pol dana mućnog parenja rezultiralo toliko nadraženim grlom koda sam usred teške prehlade... dakle moja pitanja su:
1. koliko curenje liquida na bateriju utjeće na njezin životni vijek?
2. može li to i na drugi naćin biti opasno (kratki spoj i sl kerefeke, nisam bas neki elektricar XD) ?
3. može li grlobolja biti posljedica previse nikotina u liquidu?
imam još pitanja, natipkat ću u hodu kad ih mal posložim
eto, nadam se da nisam rpeviše udavio, ne bi želio i drugi put odustat od parenja, al malo me ovo obeshrabrilo iskreno, nakon par dana idile sad dojednom sve naopako