Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 16 lis 2024 07:14. Sada je: 16 lis 2024 07:14.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 15 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor Poruka
 Naslov: Re: CE6 ili ini problemi
PostPostano: 01 vel 2013 19:11 

Sada kada sam spojio na molex sve mi izgleda puno ljepše. Sada se mogu prljati svaki dan. Baš me briga. Malo ga otopim u limunskoj kiselini, pa malo propržim i sve radi.

I ako hoću još mu odvidam koji navoj pa imam 2 ili 1,8 ohma. Istina da mi unimer malo kaka pa ne znam koliko je ohma ali nema veze. To se može odokativno. Naime pokazuje da je 5.5 na originalu koji je 2.4.

Slatke su to brige.

Hvala vam puno na pomoći.

Povratak na vrh

PostPostano: 01 vel 2013 19:38 

Valter je napisao:
Sada kada sam spojio na molex sve mi izgleda puno ljepše. Sada se mogu prljati svaki dan. Baš me briga. Malo ga otopim u limunskoj kiselini, pa malo propržim i sve radi.

I ako hoću još mu odvidam koji navoj pa imam 2 ili 1,8 ohma. Istina da mi unimer malo kaka pa ne znam koliko je ohma ali nema veze. To se može odokativno. Naime pokazuje da je 5.5 na originalu koji je 2.4.

Slatke su to brige.

Hvala vam puno na pomoći.

... i onda kažeš da ti se ne da slagati DIY... :mrgreen: ... još sam ti i povjerovao dok nisam shvatio što je molex :joj: :rotfl:

Povratak na vrh

PostPostano: 01 vel 2013 23:56 
Administrator

1denis je napisao:
... i onda kažeš da ti se ne da slagati DIY... :mrgreen: ... još sam ti i povjerovao dok nisam shvatio što je molex :joj: :rotfl:

:rotfl:

Povratak na vrh

PostPostano: 02 vel 2013 19:15 

Napravio sam mali eksperiment sa 3 tekučine.

Kapnuo sam jednu malu kap na žličicu i zapalio stvar da potpuno ishlapi. Evo zaključka:

- Desert Ship Kupovna. ostavi mali rub crnoga
- Chocolate kupovna. ostavi cijelu fleku crnoga tako da sada imam neoperivu žlicu.
- Vanilla pipe lokalnog alkemičara. izgori gotovo bez traga.

Mislim da ove tekučine koje se mogu kupiti u dučanima imaju šečera koji pri izgaranju napravi cijelu garež. I to baš i nema veze što se radi o čokoladi jer i ove duhanske rade isto.

Usporedio sam grijače koji su svaki radili par sati pod kupovnom i home made tekučinom. Na prvom se lagano uhvatila garež, potonji je isti kao i kada sam ga ugradio. Ova su jutros bila potpuno nova.

Ukratko. Ako ne želite mučkati sami, nađite si svog Panoramixa i parite bez problema. Mislim da će i potrošnja tekučine biti manja jer to puno ljepše ide preko čistog nego preko ukenjanog grijača.

Eto, u jednom danu sam riješio sve svoje probleme oko parenja, a sada imed pisati viceve po forumu.

Povratak na vrh

PostPostano: 02 vel 2013 19:40 
Administrator

Valter je napisao:
Mislim da ove tekučine koje se mogu kupiti u dučanima imaju šečera koji pri izgaranju napravi cijelu garež. I to baš i nema veze što se radi o čokoladi jer i ove duhanske rade isto.

Pod kupovne tekucine mislis na tekucinu za e-cigarete ili na arome za kolace?
Jer u aromama za kolace ima jako puno dodane boje.
Sve ostalo:
:plus:

Povratak na vrh

[ 15 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: