Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 13 lis 2024 06:27. Sada je: 13 lis 2024 06:27.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 24 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Molim vas za savjet kod prve kupovine
PostPostano: 13 pro 2012 11:48 

Pozdrav ekipi,
odlučio sam se za prijelaz na e-cigaretu,radim u bolnici na intenzivnoj i nije dozvoljeno pušenje a strastveni sam pušač do 2 kutije cigareta na dan.
Zbog dežurstava nemam baš puno vremena surfati između stotina modova i ostalih pikanterija koje pruža e-cigareta,stoga vas molim za savjet kod prve kupovine.
Dosta pušim,light cigarete,znači treba mi nešto što će izdržati barem 24h parenja u mojim dežurstvima i da imam što normalno (liquid) i za povući iz te e-cigarete ali ne prejako da me grlo rastura,nešto srednje.
Vidim po netu 100 opcija pa eto predložite mi nešto i gdje da kupim,cifra do 700kn nije problem,bitno mi je da traje i da imam što za povući da nije "planinski vjetar",ako nije problem navedite mi i rezervne dijelove koje bih trebao odmah sa svime naručiti.
Ekipa,puno hvala unaprijed...ako ima tko iz Osijeka voljan pomoći častim pivom,ostali hvala najljepša.

Povratak na vrh

Naslov: Re: Molim vas za savjet kod prve kupovine
PostPostano: 13 pro 2012 15:17 

malo smo se uljenili pa bi da nam netko sve riješi? :) ajd imam više vremena na poslu, mrtvo sve danas

ako hočeš nešto na brzinu riješit imaš nekoliko domačih dućana. znaći dođeš, vidiš, isprobaš kak ti leži u rući, kupiš i pariš.. rijetko što možeš baš probat.. neki rade samo preko weba.. manje više svi prodaju i uređaje, nešto modova i nešto tekučina. ne možeš previše fulat što se tiće kvalitete, možeš jedino "malo" novaca izgubit s obzirom da sad kupuješ vani negdje... na početku ti se sve svodi na isto, poslije češ već sam skužit što ti je dobro, samo možda bazi na početku da imaš 1000-1500 mAh u jednoj ili 2-3 baterije... da ti izdrži taj tvoj tempo od 2 kutije dnevno.. ne bi trebalo bit više od 350-500 kn u ovim lokalnim shopovima..

al ti nitko ne može što će tebi bit dobro. stvarno je previše varijacija na temu. počni s nečim praktičnim, jednostavno održivim i koliko toliko pouzdanim. poslije ako zaključiš da je to to, morat češ proučit cijelo područje malo više i nać si neku bolju varijantu. meni je moja Ego baterija postala jako "dosadnjiva" nakom 2 mjeseca i htio sam se počet igrat s promjenjivom voltažom.. ima ovdje na forumu stvarno svašta.. malo u kaosu al ima svega :)

par lokalnih sitova: ( nisu poredani po redosljedu preporuke)

http://parilica.hr/
http://nubilum.hr/
http://www.e-tekucine.com.hr/
http://www.e-dimilica.com
http://www.elektronske-cigarete.com.hr
http://www.ecigarete-hr.com/
http://ecigarete.hr/
http://ecigareta.hr/

ima ih još... al ovo je valjda dosta za početak.. da ne radim sad spisak svih koji prodaju u hrv e cigarete.. da ne bilo da radim reklamu jednima a drugima ne (a to mi stvarno nije namjera) neka netko još doda ako misli da ima dobrih stvari

ako još kaj mogu pomoć reci

Povratak na vrh

PostPostano: 13 pro 2012 15:45 

Evo upravo sam kontaktirao sa forum članom el-corazon koji je iz Osijeka,probat ćemo se dogovoriti za zajendički odlazak do e-cigareta trgovine,neku pivu i pokoji savjet.
Svakako zahvaljujem na korisnik linkovima i ostalim praktičnim savjetima.
Istina je da sam pomalo i lijen po pitanju surfanja i istraživanja no nije toliko zbog toga koliko zbog milijun varijacija na temu elektronske cigarete i 100 pojmova koje nepoznajem,izmjenjivih dijelova,repariranja,potrebnih i nepotrebnih troškova i ostalog...dok mi to sve postane jasno proći će vremena pa sam si eto uzeo za pravo ovdje upitati za neke savjete koje sam i dobio.
Što se tiče voltaže,koliko sam shvatio,volio bih se i ja poigrati s time,probao sam EGO-T od kolegice sa nekom čudnom tekućinom unutra,nije znala kako se zove,ali reže grlo ubija,nešto jako je unutra,uglavnom,slabo pari vučem ko manijak a tekućinu ću naravno morati sam pronaći odgovarajuću to mi je jasno.
Uglavnom tražio sam savjet samo za start,što je najbolje,mogu li pojačavati parenje,rezervna oprema/dijelovi itd.
Svakako hvala na odgovoru, LP

Povratak na vrh

PostPostano: 13 pro 2012 15:58 

ako će se ikad otvarat institut za električne cigarete u hrvatskoj onda sigurno treba bit u osijeku ^^ po broju ljudi na ovom forumu ispada da pol osijeka samo pari :D

što se tiće tvoje kolegice, povedi i nju :) jer po tome što kažeš lako moguće da joj gornji dio cigarete (da ne kompliciramo s nazivima) otišao odavno. pregoreni, prekorišteni grijaći znaju uzrokovati grebanje i općenito pregoreni osječaj parenja a pare niđe.

a i to što ideš s nekim iskusnijim je daleko najbolje. može ti odma uštedit nešto love i reć što ne treba isprobavat ili ti ga što je dobro za šta. iz osobno iskustva kažem samo mu nemoj platit previše pivi jer će se raspričat da češ imat osječaj da bi se mogla enciklopedija napisat :) mene i legu su žene znale napadat da više o ničem ne znamo pričat osim o ecigaretama ^^

Povratak na vrh

PostPostano: 13 pro 2012 16:20 

GoranR je napisao:
mene i legu su žene znale napadat da više o ničem ne znamo pričat osim o ecigaretama ^^

Istina živa :plus:

Povratak na vrh

PostPostano: 13 pro 2012 16:28 

Čovječe pa navući ću se ko vi svi,iskreno dosta mi je analognih a strastveni sam pušač i neželim prestati,tražim alternativu i po ovome što sam ovdje sve pročitao mislim da sam ju i našao. Evo jedan korisnik mi nudi ovo:
"Original Joyetech eGo-C komplet,nekorišten - 700kn
2x manualna baterija 900mah srebrna, sa 5-click zaštitom od slučajnog paljenja
2x baza
2x atomizer cone
5x atomizer head (raspršivač)
5 tankova
punjač
Uz komplet dajem i 5x Vision V2 clearomizer, crni ili prozirni
i 5x 10ml tekucine, jačine nikotina po želji
Sve zajedno 700kn, sa mojom poštarinom uključenom u cijenu."

ISPLATI LI SE OVO???

Povratak na vrh

PostPostano: 13 pro 2012 16:29 
Administrator

radioamater je napisao:
GoranR je napisao:
mene i legu su žene znale napadat da više o ničem ne znamo pričat osim o ecigaretama ^^

Istina živa :plus:

A do sada ste pricali o necemu njima zanimljivom?
:lol:

Povratak na vrh

PostPostano: 13 pro 2012 16:34 
Administrator

MorpheusX je napisao:
Čovječe pa navući ću se ko vi svi,iskreno dosta mi je analognih a strastveni sam pušač i neželim prestati,tražim alternativu i po ovome što sam ovdje sve pročitao mislim da sam ju i našao. Evo jedan korisnik mi nudi ovo:
"Original Joyetech eGo-C komplet,nekorišten - 700kn
2x manualna baterija 900mah srebrna, sa 5-click zaštitom od slučajnog paljenja
2x baza
2x atomizer cone
5x atomizer head (raspršivač)
5 tankova
punjač
Uz komplet dajem i 5x Vision V2 clearomizer, crni ili prozirni
i 5x 10ml tekucine, jačine nikotina po želji
Sve zajedno 700kn, sa mojom poštarinom uključenom u cijenu."

ISPLATI LI SE OVO???

Isplati se jer ces prestati pusiti.
Ne isplati se jer je u Kini duplo jeftinije.

Za pusaca koji je dnevno trosio dvije kutije cigareta ja bi preporucio nesto jace od eGo baterije i eGo-C attya. Moze posluziti ali u roku 2 tjedna ces i sam shvatiti da je to kamilica.

Povratak na vrh

PostPostano: 13 pro 2012 16:39 

MorpheusX je napisao:
ISPLATI LI SE OVO???
da i ne... dio tih stvari ti opće ne treba.. al što i Kinta kaže u usporedbi s cigaretama sve je đabe...

drži se prvog plana. pive i razgovora s kolegom iz osijeka... uvijek češ dobiti bolji iskreniji odgovor od korisnika nego nekog ko' ti pokušava nešto prodat :)

P.S. a i evo jedan link što sam baš frendu poslao.. on topic je al malo u kontri što sam gore pokušao reć :mrgreen:

http://ecigarete.hr/?wpsc-product=lava-tube-chrome daju 20% popusta za božić

Povratak na vrh

PostPostano: 13 pro 2012 16:50 

http://ecigarete.hr/?wpsc-product=lava-tube-chrome
Pa ovo je neka pila ha?
Zamjenski dijelovi,potrošni materijal i tak to sve lako nabavit ili?
Mislim ako ta trgovina kasnije prestane sa radom zato pitam sve to.
Hvala svakako na preporuci

Povratak na vrh

[ 24 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: