Do pre nekog vremena koristio sam iskljucivo LR attyje jer sam tvrdoglavo mislio da jaka voltaza i sto manji otpor rezultira jacem TH-u....ali nije bas tako.
Treba se doci do tacke na koju tekucina dobro sagoreva i oslobadja jacinu nikotina u vidu TH-a a tokom vremena sam stekao i iskustvo da LR atty na nizu voltazu nije isto sto i koristenje HV opreme,t.j. da je parenje opcenito kvalitetnije na vecim otporom i vecom voltazom.
U biti,LR (nizi-manji otpor) se koristi zbog prakticnih razloga,zbog baterije koje su jacine 3.7V pa su adekvatni nekom nizem otporu do nekih 1.8Ohm a ne zbog toga sto je to pravilna opcija...
Onda dolazimo do omjera,onda kvalitet opreme,PG ili VG tekucine,ovakav ili onakav kanthal itd....
...sve zavisi od svega i svako od svakoga

Zadnjih 6-7 mjeseci parim na otporu od 2.8hm do 4.0ohm i na (normalno) vecim voltazama a parenje je postalo pravi uzitak.Para,aroma i TH su na konstantno kvalitetnom nivou a dobar udjeo ima i V-Max iako nije presudan jer sam isti kvalitet imao i na puno jeftinijim modovima...
Svaki veteran u ovom sportu jako dobro zna da se kvalitet moze dobiti kako sa skupim tako i sa jevtinim stvarima,kupujem i jedne i druge ali nikada ekstremno skupe jer bi tad u prvi plan stavio ku.cenje a tek onda parenje.
Svaki dan se prodaje po neki atty ili mod za kojima je bilo prava umjetnost stici na listu,kamoli naruciti taj isti...puno ljudi se na pocetku zalece ali kad vreme prodje i kad svatko uvidi da takva skupa oprema skuplja prasinu onda je na redu prodaja

Tema je o "savjetu" pa usput nek i ovo bude jedan od savjeta,ne mora biti skupo-nek bude pravo....
...ali na kraju ipak ostajem na mom misljenju da je Vision kartomizer samo nacin da ljudi potrose sto je moguce vise novca na nekvalitetnu prividno parljivu stvarcicu.