Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 13 lis 2024 07:31. Sada je: 13 lis 2024 07:31.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 31 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: par savjeta molim
PostPostano: 27 stu 2012 17:13 

Prvo pozdrav svima .!
evo jučer sam dobio ego-c
s njime sam dobio usa mix 24mg
i eto 24 sata bez cigarete :plus:
e sad problemi ...

1) koliko treba napunit tank ?? 5 kapi , pola tanka , pun tank ??
2) Primjetio sam da igla koja ide u tank ( valjda je to atomizer nisam još siguran :conf: ) ne zatvara dobro rupu pa likvid curi unutra pa mi se čak kroz usis na tanku dođe u usta .
3) pare ima , ali nije to nešto .. pročitao sam negdje da treba stavit par kapi alkohola . ako treba , kojeg i di da stavit taj alkohol .. u tank ili bočicu ( naručio sam nešto od siniše pa imam povjerenja da će on to riješit , )

znam da vjerojatno ima na forumu ali nije lako nać...
ako ko može pomoć bio bi zahvalan :D

Povratak na vrh

Naslov: Re: par savjeta molim
PostPostano: 27 stu 2012 17:23 
Administrator

1) recimo 80% tanka
2) mozda ti tank nije legao do kraja, probaj ga malo pritisnut prema dolje. Ili zamijeni tank, mozda je shkartni.
3) he he i ovce i novce ima samo Tele2. Moze se to malo popravit ali ne puno.

Povratak na vrh

PostPostano: 27 stu 2012 17:33 

Jel to što si dobio novo ili rabljeno?
Original atomizeri relativno brzo oslabe (grijači) pa je manje pare, a i sami za sebe nisu neki spektakl! Ja bi ti preporučio Ego vision CE4 V3 Clearomizer umjesto atomizera (onaj prozirni), ako si iz Zagreba ima ih u par dučana ili nešto jeftinije preko njuškala! Sa njima ćeš imati više okusa i više pare nego s originalnim atomizerima! A po veličini su isti ko i original pa ne djeluju nezgrapno!

Ako si dobio gotovu tekućinu ne vjerujem da trebaš dodavati išta u nju, ako je to što si dobio rabljeno, vjerojatno je pri kraju atomizer...

Povratak na vrh

PostPostano: 27 stu 2012 17:52 

Ma nemoj se navlaciti sa glupostima, ko i mi u pocetcima, kad ces ionako kad tad zavrsiti na vivi. Moja preporuka, a mislim i da govorim u ime vecine, naruci cim prije mini vivi i problem rijesen... :pivo:

Povratak na vrh

PostPostano: 27 stu 2012 17:57 

Bakica je napisao:
Ma nemoj se navlaciti sa glupostima, ko i mi u pocetcima, kad ces ionako kad tad zavrsiti na vivi. Moja preporuka, a mislim i da govorim u ime vecine, naruci cim prije mini vivi i problem rijesen... :pivo:

:plus: :dobar:

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh

PostPostano: 27 stu 2012 19:07 

mravak je napisao:
Bakica je napisao:

:plus: :dobar:

Hahaha, točno! Mada, mogući "pogon" za Vivi je još uvijek vrlo široko polje.

Povratak na vrh

PostPostano: 27 stu 2012 19:41 

aj da vas upilim jos malo..
Mini vivi di da to narucim ? Na kojoj stranici ?
I ako moze savjet sta da kupim uz to od potrebnih dijelova..
Ili ako ima nesto mozda bolje ? a da ne treba biti inzinjer strojarstva za pusit na tome?

Povratak na vrh

PostPostano: 28 stu 2012 00:37 

barbas je napisao:
aj da vas upilim jos malo..
Mini vivi di da to narucim ? Na kojoj stranici ?
I ako moze savjet sta da kupim uz to od potrebnih dijelova..
Ili ako ima nesto mozda bolje ? a da ne treba biti inzinjer strojarstva za pusit na tome?

Mini Vivi Nova ima svugdje, uz njega kao i uz normalni (veliki) Vivi Nova u kutijici dobiješ još dva grijača/fitilja povrh onog koji je već namontiran na njemu - sva tri su različitog otpora - 1,8, 2,4 i 2,8 ohma - pa kad isprobaš koji ti otpor najviše paše, imaš za naručiti i samo fitilje (u kompletima po pet komada). Ja sam kupovao na HC-u ali tamo su trenutno ukinuli najjeftiniju poštarinu, sada za shipping treba platiti 33 dolara što je besmisleno, a zadnji Mini Vivi sam naručio odavde: http://zainy.net/136-newest-cartomizer- ... -35ml.html (iako u linku piše 35ml na toj se stranici prodaje Mini od 2,5 ml) - na ovom sajtu je poštarina oko 9 dolara.

Da bi ti Mini Vivi radio, treba ti još baterija ili baterijski mod, al to valjda znaš :-). Način čišćenja i održavanja je kod Vivija najjednostavniji od svih attyja koji trenutno postoje na tržištu.

Povratak na vrh

PostPostano: 28 stu 2012 10:24 

barbas druze...
Vivi mozes uzeti i to je OK,on je dobar atty ali se polako i postepeno moras nauciti kako da napravis setup na njemu jer se nemozes oslanjati uvijek na kupovinu novih glava...Ne bi preporucio da se zaleces i da ostavis sebe samo na Vivi,uzmi rezerve za svoj eGo-C ili mozes uzeti neke kartomizere.Kad imas na cemu pariti onda se mozes i posvetiti malo vise na Vivi,da rasturis glave i da vidis kako to izgleda.Normalno,prvo moras nabaviti kanthal 0.15-0.17 i fiber,da fino proucis temu i da usput pitas sve sto ti nije jasno,cak i simultano dok smo na chatu...Pogresan setap na Vivi (kratki spoj) moze da napravi problem na modu,bateriji ili nedaj Boze-tebi...

Jos jedan prijedlog kao backup...
-dual coil cartove sa DVE rupice i DCT (Dual Coil Tank)...nije skupo ali pocetniku moze biti pravi spas,samo natankas i vozis
Ipak,dual coil su dobri kad ih koristis na vece voltaze,na 5V...

Linkovi:

Za DCT,3.5ml:

http://www.healthcabin.net/index.php?ma ... ts_id=7968

...kartomizere sa dve rupice:

http://www.healthcabin.net/index.php?ma ... ts_id=8098

Boge su dobri za eGo baterije:

http://www.healthcabin.net/index.php?ma ... ts_id=7951

Tvoj eGo-C jos uvijek stoji na prvom mjestu ali njegove rezerve su skupe...

Zato prolistaj slijedeci link,ovde imas rezervne eGo-C glave za 1.5$ po komadu !!!

http://www.chinabuye.com/gadgets/cigarette

Nije dobro kad te zatrupamo informacijama,gadgetima,modovima itd. pa zato idi polako redom,na YouTube-u imas videa od bukvalno svih opcija i modela koji postoje,tako mozes odluciti sto tebi najvise odgovara...

PC:

Prva dva linka sa Health Cabin-a sam stavio cisto da pogledas i da znas o cemu je rijec,taj sajt je privremeno stopirao shiping...

:pivo:

Povratak na vrh

PostPostano: 28 stu 2012 11:08 

hvala svima na pomoći :plus:
evo baš mi je sinoć savjetovao jedan kolega da je dobra opcija uzet 2x ego twist 1000 mah i Vision eGo Clearomizere 2,4 ohm , on to ima i kaže da je ok . dosta je jednostavno , bar mi izgleda tako . a za mini vivi sam gledao na netu i nisam baš za radove onih razmjera . bar ne još ..

Povratak na vrh

[ 31 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: