Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 13 lis 2024 05:49. Sada je: 13 lis 2024 05:49.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 5 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Okus paljevine, iliti da li trebam razrjediti VG tekućinu?
PostPostano: 13 lis 2012 23:57 

U čevrtak sam dobio gomilu raznih VG tekućina (lega nahvalio Stefana pa reku da probam), i prvi dan jesve bilo ok, ali, onda nastaju problemi. Okus paljevine konstantan (vivi nova 2.4ohm, 2.8ohm, bilo koja voltaža), sprženi genesis setupi, čak mi je i otisla i jedna vivi nova glava (2.8ohm)

Lupam glavom u zid, proklinjem VMAX (v2r4 samo da se zna), žena plače jer vidi da joj je muž nesretan, dijete spava, a ja mijenjam headove, oksidiziram mesh i proklinjem kamenac u vodi...

Tekućine u pitanju
- RY-4 Dream, 9mg, VG
- Tobacco Blend TPA, 9mg, VG
- Tobacco Blend TPA, 9mg, VG

Mozda sam ispao naivan u svom neznanju, ali ono bitno je da sam KONACNO nakon dva dana skuzio da sada imam full VG tekućine a ne 70%-30% i 50%-50%.
Pošto sam još mlad i neiskusan (ok, nisam mlad), pitam za savjet - s čime da razrjedim te VG tekućine jer očito (mislim, sad mi je očito), ne natapaju vikove u vivi niti mesh na genesisu kako bog zapovijeda.

Ili sam totalno promašio fudbal i vrisnuo VMAX baš u isto vrijeme kada sam počeo točiti VG.

RJEŠENJE SE TRAŽI MOST URGENT JER NEMA VIŠE VIVI GLAVA A ŽIVCI PUCAJU PA SE NEMERE namještati novi setup.

Goran

burrrrn

Povratak na vrh

Naslov: Re: Okus paljevine, iliti da li trebam razrjediti VG tekućin
PostPostano: 14 lis 2012 01:32 

:rotfl:

Uzmi 100% PG bazu sa 12mg nikotina i spasi sto se moze spasiti...a moze se sve ali aroma nece biti kao pre nego daleko slabija...

Smiksaj na 50-50% i bice u redu

HC ima odlicne baze,tebi treba ona od 11mg (100% PG)

...evo linka:

http://www.healthcabin.net/index.php?ma ... ts_id=7942

Napisi koja je kolicina u pitanju...to sto imas kod kuce

:plus:

Povratak na vrh

PostPostano: 14 lis 2012 06:26 

Karo je napisao:
:rotfl:

Uzmi 100% PG bazu sa 12mg nikotina i spasi sto se moze spasiti...a moze se sve ali aroma nece biti kao pre nego daleko slabija...

Smiksaj na 50-50% i bice u redu

HC ima odlicne baze,tebi treba ona od 11mg (100% PG)

...evo linka:

http://www.healthcabin.net/index.php?ma ... ts_id=7942

Napisi koja je kolicina u pitanju...to sto imas kod kuce

:plus:

..PG mi izgleda pravi probleme, nakon dva dana cistog VGa, grlo skoro uopce vise ne boli, a ja mislio neka gadna upala grla.

Ali u biti me zanimalo da li je netko naišao na sličan problem? Da li je to uopće moguće što sam opisao? Upravo sam kapnuo dvije tri kapi alkohola u vivi tank, pa ću vidjeti što će biti.. Da li je možda bolje kapnuti vodku? Rakiju?

Povratak na vrh

PostPostano: 14 lis 2012 08:39 
Administrator

:)
Nista sto se neda brzo rijesiti.
- Prvo jesi li doradio glave? Dorada se vrsi bas zbog boljeg dotoka liquida. Ja parim vivi novu na cisti VG i to s naponom 3,7-5,8V bez ikakvih problema. Samo je prosiren otvor na glavi za spagice na 3 mm i stavljene su dvije spagice od po 2mm (jedna je orthman).
- Liquid mozes razrijediti alkoholom otprilike do 5 kapi na 10ml liquida. Vodka moze a rakija ne. Rakija daje smrad, bas kao i poneki necisti alkoholi. Lis recimo stavlja Jack Daniel's ... ako ga nemas nije problem. U svakom kaficu ce ti prodati shtamplek.
- Voda je zadnja solucija jer podize vreliste liquida pa ces imati manje pare i svega ostalog. ELDA u svoje VG tekucine stavlja 8% vode a FA 20%.

Eto sad mozes brzo pokrpati svoj problem ali prvom prilikom friziraj glave.

Povratak na vrh

PostPostano: 14 lis 2012 08:59 

Kinta je napisao:
:)
Nista sto se neda brzo rijesiti.
- Prvo jesi li doradio glave? Dorada se vrsi bas zbog boljeg dotoka liquida. Ja parim vivi novu na cisti VG i to s naponom 3,7-5,8V bez ikakvih problema. Samo je prosiren otvor na glavi za spagice na 3 mm i stavljene su dvije spagice od po 2mm (jedna je orthman).
- Liquid mozes razrijediti alkoholom otprilike do 5 kapi na 10ml liquida. Vodka moze a rakija ne. Rakija daje smrad, bas kao i poneki necisti alkoholi. Lis recimo stavlja Jack Daniel's ... ako ga nemas nije problem. U svakom kaficu ce ti prodati shtamplek.
- Voda je zadnja solucija jer podize vreliste liquida pa ces imati manje pare i svega ostalog. ELDA u svoje VG tekucine stavlja 8% vode a FA 20%.

Eto sad mozes brzo pokrpati svoj problem ali prvom prilikom friziraj glave.

Kinta ti si car :)
Nisam nista prije dorađivao jer mi je stvarno sve bilo ok. Sad znam kako ce zavrsiti onaj komplet od 1.8mm glava za vivi, a ja ih htio jos proslijediti,ee

Povratak na vrh

[ 5 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: