Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 16 lis 2024 06:12. Sada je: 16 lis 2024 06:12.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 44 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Vivi Nova tank
PostPostano: 25 kol 2012 12:46 

Izgleda da nas nema puno Lambo mod ili Vivi Novu pa koji drugi mod možda i da predoči svoje iskustvo. Moram prije svega reklamirati pa ćemo vidjeti, ako treba uzet ću taj adapter.
Hvala i pozdrav svima.

Povratak na vrh

PostPostano: 25 kol 2012 13:08 

Ja sam moju Vivi malo modificirao,pogotovo onaj dio dole kod centralnog (plus) pina,njega sam malo skinuo i poravnao sa spoljasnjim (minus)....

...zbog toga sam totalno zaboravio na "zastopavanje" te prirode....sorry ;)

Vjerujem da je to problem jer imam i Lavu pa nema problema kad nasarafim Vivi na mod

Imas detalje modifikacije ovde na forumu

Povratak na vrh

PostPostano: 25 kol 2012 13:17 
Administrator

medonjonjo je napisao:
Ali kako je radio skoro 2 dana dobro. Zategnut do kraja.

Vivi Nova ima predugacak srednji kontakt i mislim da je tu problem.
Pretpostavljam da je nakon 2 dana izguran centralni kontakt na modu preduboko. Na taj nacin je i Vivi usla preduboko i pritvorila kanal za zrak.

Povratak na vrh

PostPostano: 25 kol 2012 15:00 

A dali će sa tim adapterom biti opet sve u redu?

Povratak na vrh

PostPostano: 25 kol 2012 16:39 
Administrator

medonjonjo je napisao:
A dali će sa tim adapterom biti opet sve u redu?

Hoce ... moralo bi biti.

Povratak na vrh

PostPostano: 21 ruj 2012 23:10 

Evo da ne otvaram novu temu jedno pitanje.
Da li ste primjetili da vam se Vivi Nova različito ponaša na VV modovima i na mehaničkim modovima? Pitam zato je kad ju našarafam na npr. BP onda je parenje gotovo nemoguće, samo kuri, pare nigdje... Isto tako na Twist bateriji i na Lavi radi ok s puno jačim intenzitetom parenja - elektronika odradi svoje i ne dopušta da pada struja.
Na DM-u radi ali doživljaj parenja je ipak slabiji - ne sad toliko da to smeta, ali se osjeti.
Navodno dolazi do gadnih oscilacija u otporu tokom parenja pa napon oscilira i ovisi o tome koliko kvalitetnu bateriju imate u modu... Dečki sa "slovenskog" foruma su to primjetili, pa me zanimaju vaša iskustva.

Povratak na vrh

PostPostano: 22 ruj 2012 13:04 
Administrator

Corto_1973 je napisao:
Evo da ne otvaram novu temu jedno pitanje.
Da li ste primjetili da vam se Vivi Nova različito ponaša na VV modovima i na mehaničkim modovima? Pitam zato je kad ju našarafam na npr. BP onda je parenje gotovo nemoguće, samo kuri, pare nigdje... Isto tako na Twist bateriji i na Lavi radi ok s puno jačim intenzitetom parenja - elektronika odradi svoje i ne dopušta da pada struja.
Na DM-u radi ali doživljaj parenja je ipak slabiji - ne sad toliko da to smeta, ali se osjeti.
Navodno dolazi do gadnih oscilacija u otporu tokom parenja pa napon oscilira i ovisi o tome koliko kvalitetnu bateriju imate u modu... Dečki sa "slovenskog" foruma su to primjetili, pa me zanimaju vaša iskustva.

Nema logike i to ne smije biti tako.

Povratak na vrh

PostPostano: 22 ruj 2012 13:22 

Kinta je napisao:
Nema logike i to ne smije biti tako.

Ima logike,svaka baterija ima pad napona pod opterećenjem,kvalitetnije imaju manji pad napona ali se ipak oseti,na lošijoj bateriji se itekako oseti.
U praksi na modu stavim punu(4,2V) Panasonic 3100 mAh bateriju a na LavaTube stavim trustfire bateriju 1200mAh podesim na 4.0V i dobijem osetno bolje rezultate nego sa troduplo jačom bateriom,o trust fire baterijama na modu ne vredi ni pisati.
Buster napona na LavaTube daje konstantnu voltazu i cedi bateriju maksimalno,zato i nema pada napona i ViVi bolje radi na njoj .

Povratak na vrh

PostPostano: 22 ruj 2012 13:38 
Administrator

vesa0108 je napisao:

Ima logike,svaka baterija ima pad napona pod opterećenjem,kvalitetnije imaju manji pad napona ali se ipak oseti,na lošijoj bateriji se itekako oseti.
U praksi na modu stavim punu(4,2V) Panasonic 3100 mAh bateriju a na LavaTube stavim trustfire bateriju 1200mAh podesim na 4.0V i dobijem osetno bolje rezultate nego sa troduplo jačom bateriom,o trust fire baterijama na modu ne vredi ni pisati.
Buster napona na LavaTube daje konstantnu voltazu i cedi bateriju maksimalno,zato i nema pada napona i ViVi bolje radi na njoj .

Ha, to je vec drugi par carapa.
Corto veli da BP samo kuri i pare nigdje. O bateriji ni rijeci.

Povratak na vrh

PostPostano: 22 ruj 2012 13:49 

Ma nisi ga razumeo,loše je definisao pitanje,ja znam o cemu piše jer sam i ja čitao o tome na Babinom forumu ;) .

Povratak na vrh

[ 44 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: