Imam V.V. Passthrough 900mAh sa tri moda (3,2 - 3,7 - 4,2V) i Vision eGo Clearomizer V3 sa 1.8ohm long wick coil.
Jučer kupio viva nova V2. U paketu 1,8 - 2,4 - 2,8 ohma short wick
Parim tek dva tijedna.
Sad šta mene zanima je koji mod koristiti sa koliko ohma da to fercera za jednog početnika u smislu da pari ko ludo i ima punoču okusa.
Navuko sam se na black cherry i to parim non-stop.
Nekako mi najbolje odgovara 4,2V sa 1,8ohma. Daje dosta pare, okusa i TH.
Čuo sam da ta voltaža ne odgovara za tu omažu, tj mogu spržiti grijač.
Na 2,4 i 2,8V mi se čini kao da baterija ne može poterat dovoljno struje da pari kao na 1,8V. Ili je i do tekućine. Gdje nabaviti Black Cherry da dimi ko luda.
Kupio sam viva novu V2 iz razloga što sam mislio da je to mrak, a kad ono isto što sam i imao samo sa većom zapreminom.
Pitanje u vezi Vision eGo Clearomizer V3 sa 1.8ohm long wick coilom. Curi mi na bateriju koji je razlog, ne pretegnem ga uopće, koristio dan dva. Jedan sam zamijenio gdje sam i kupio iako im to nije praksa na potrošni materijal, a evo danas i drugi curi. Doduše kad zašarafim nekako mi se klimata na bateriji, a viva nova stoji ko puška.
I još samo jedno pitanje u vezi baterije eGO C twist 1000mAh jel se to isplati ili nije ništa bolja od ove što imam.
Veteranima je ovo sigurno smiješno, ali evo svaki savijet i preporuka dobro došli.
Još uvijek istražujem, ne vračam se na cigarete nema šanse.