Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 13 lis 2024 07:28. Sada je: 13 lis 2024 07:28.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 22 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: ljudi pomagajte
PostPostano: 17 svi 2012 16:51 

pozdravljam sve "parne" (a i neparne) ljude. Evo ovako novi sam i nisam baš mnogo čitao o e cigaretam sad kad sam ju kupio puno sam čitao i zbunjen sam skroz, dobro malo je to i prirodno ali zbunilo me sve svako ima neko svoje mišljenje što je i normalno ali ipak da dobijem neki savjet iz prve ruke pa makar i iz druge ruke. e ovako kupio sam u portanovi onaj prozirni tank od 1,6 ml sa dugim koncima i bateriju od 900 mah što može tri jačine dati ako neko zna šta je to neznam kako se šta zove jer na ničemu nepiše , e sad ja pitam koliko je to loše ili dobro, šta je bolje ovaj tank ili ono di staviš par kapi šta je najbolje. I zanima me duhan kad pušiš dim onako klizne niz grlo a ovo negde pri dnu grla ostane neko vrjeme jel to normalno? pušio sam jače cigare i za prvi put sam kupio virginiju 18 mg a to je jako izgorio sam nisam mislio da ta tekućina može biti takav otrov juče sam dobio ry4 to je onako ok. Prihvatam sve savjete i mišljenja i oko svega. Pišem sa mob. sa posla pa sorry za "gramaticu" kao inače mi super ide. Nadam se ugodnom druženju. Pozdrav.

Povratak na vrh

Naslov: Re: ljudi pomagajte
PostPostano: 17 svi 2012 17:39 
Moderator

Prvo lijepo kucneš na vrata u rubriku tko ste vi, pa idemo dalje.
Onda te svi uredno ispozdravljamo, pa smo svi sretni i zadovoljni.
E, onda idu pitanja i odgovori.
Pa jel ovo demokracija ili koji k..ac?

Povratak na vrh

PostPostano: 17 svi 2012 20:02 
Administrator

Server je down pa se ne moze vidjeti sto si kupio. Ali uglavnom to je neki clearomizer i baterija eGo vjerojatno C. Nije to nista lose, nadji tekucinu koja ti odgovara i uzivaj.

Povratak na vrh

PostPostano: 17 svi 2012 20:14 

:rotfl: :lol: :la: :D :mrgreen: smjeh je za tin tina ko mi ga stavi u avatar. I ja sam hteo na stranici viditi šta je pa onda napisati al kad neradi. Zanima me samo jel normalno to što ostaje na dnu grla ne kad uvučem nego kad ispušem onda mi onako kao da reže, čudno mi je sve još. Ali nemogu da se načudim da nepušim u tako kratkom roku :plus: za e- cigarete

Povratak na vrh

PostPostano: 18 svi 2012 00:36 

Pozdrav! pošto nisam pozdravio na pradstavljanju :aha:

cuj i meni je bio jako cudan osjecaj na pocetku kao da mi je nakaj u grlu zapelo, no to

je s vremenom prošlo a naravno to je mozda do tekucine probaj sa 50:50 VG:PG

ako sada pusis nekii drugi omjer gdje je PG veci od 50%.

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh

PostPostano: 18 svi 2012 08:11 

Pozdrav. To je izgleda problem imam PG, a malo sam ga miksao sa VG i bolje je. A recimo probao sam cubano i on mi je dobar cist VG ali nisam ga pario ceo dan neznam kakva je razlika. Od ovoga PG mi bude na kraju dana cudno u stomaku ko da sam prepušen, dali je nikotin ili zato što je slatko ili nešto treće... moram dosta toga isprobati :) pa javim sta sam ja otkrio

Povratak na vrh

PostPostano: 18 svi 2012 10:38 

Pozdrav limeni, jesi i tekućinu kupio u navedenom shoping centru?

Povratak na vrh

PostPostano: 18 svi 2012 12:03 

pozdrav lave, jesam made in china ali nisu imali druge kazu sve rasprodano. U zadnjih 30-tak dana jedno 10 parilica je kupljeno kod mene na poslu i svi oni pare ali su i na cigarama niko od njih si nije dao truda pa trazio na netu i vidim da nisu bas zadovljni a prvih par dana im je bilo ostvarenje snova. Svi i sve je kupljeno u portanovi, ja sam isto uzeo za pocetak ali nemislim stati na tome nego isprobati sve ove blagodati pare, samo nisam siguran sta dalje :con:

Povratak na vrh

PostPostano: 18 svi 2012 13:12 

Da, problem ti je u toj tekućini. Ja sam kao prvu pomoć otišao tamo i uzeo ju, okus kao da Rexonu parim, čak me i žena opomenula da se osjeti neugodan miris. Moj savjet je, obrati se Siniši, uzmite veće količine, različite arome, nek vam pošalje još po koji uzorak sa strane i vjeruj neće vam biti žao. Dakako, ne promoviram Sinišu, uzmite kod bilo koga ko je "provjeren" i pohvaljen.

Povratak na vrh

PostPostano: 18 svi 2012 13:33 

ok hvala sumnjao sam da tekućina nevalja, već sam pročitao da je dobro od Siniše i kontao sam javiti mu se

Povratak na vrh

[ 22 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: