Forum    FAQ

.

Početna » Korištenje e-cigareta » Problemi i savjeti

[ 126 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Problemi po parenju-zašto ljudi prestaju pariti
 Post Postano: 06 stu 2014 15:29 

ja sam poceo s Ce4 isparivacem brat mi je to imao ja to probao Cudo meni se odmah dopalo svi ti okusi i sve opreme zaljubio se :P nakon 2 tjedna probao zapalit, gadila mi se, sad zapalim isto kako su ljudi napisali kad malo vise popijem ili kako sam u jednom slucaju imao samo 0mg tekucinu pa mi falio nikotin :D E cigarete su zakon :D

MVP 2.0 Vision Spinner 2 Protank 3 mini Nautilus mini Smeče nimbus :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 pro 2014 16:00 

Ukratko, prestaju parit što zbog loše početne opreme, što zbog loših aroma, a najviše zbog -->jeb** kada netko neinformiran dođe na štand sa e-cig opremom prodavač mu uvali dekang i naravno najobičniju bateriju sa CE4, a on sam niti koristi e cigarete niti ih je ikad probao. Sretnik/nesretnik dolazi kući sav u nadi da će se dogoditi čudo kada ono :dado: usta puna tekućine, zagoreni okus no znate već i sami o čemu govorim. Uglavnom glavni problem je opća neinformiranost i sama želja i volja da se riješiš smrduša, to je ono što je ključno u svemu. Come from the dark side :kun-dak: to the light side :angel: hhhh

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 pro 2014 16:52 

zmaj je napisao:
Ukratko, prestaju parit što zbog loše početne opreme, što zbog loših aroma, a najviše zbog -->jeb** kada netko neinformiran dođe na štand sa e-cig opremom prodavač mu uvali dekang i naravno najobičniju bateriju sa CE4, a on sam niti koristi e cigarete niti ih je ikad probao. Sretnik/nesretnik dolazi kući sav u nadi da će se dogoditi čudo kada ono :dado: usta puna tekućine, zagoreni okus no znate već i sami o čemu govorim. Uglavnom glavni problem je opća neinformiranost i sama želja i volja da se riješiš smrduša, to je ono što je ključno u svemu. Come from the dark side :kun-dak: to the light side :angel: hhhh

Ne bi rekao :)
Pario sam godinu i pola, koristio vrlo dobre tekucine, oddy, kasnije kaya,prvo vamo,pa dm, pa nemesis itd da ne nabrajam. Al gust duhana mi dan danas nista ne moze nadomjestiti. Ima prednosti naravno, ali za mene je duhan duhan, pogotovo uz cugu i u ribolovu :) kada zivci rade.
Sad se opet vratio nakon 6mj na parenje, pa cemo vidjeti sto ce biti.

'poslano s mog mobitela dok lunjam uokolo' tapatalk app

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 pro 2014 21:01 

i ja sam skoro presto parit kad sam 2 dana pario neku šugavu R4 aromu, pušio obične.. onda sam to pomješo malo i eto opet parljive kombinacije..
sad da nemam mentola nebi ni pario, mješam mentol i winston ili usa mix i parim.. pušim kad radim i to 2-3 cigare dnevno jer sam sjebo bateriju već, raspala se pa ju ne nosim puno

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 pro 2014 02:05 

street je napisao:
zmaj je napisao:

Ne bi rekao :)
Pario sam godinu i pola, koristio vrlo dobre tekucine, oddy, kasnije kaya,prvo vamo,pa dm, pa nemesis itd da ne nabrajam. Al gust duhana mi dan danas nista ne moze nadomjestiti. Ima prednosti naravno, ali za mene je duhan duhan, pogotovo uz cugu i u ribolovu :) kada zivci rade.
Sad se opet vratio nakon 6mj na parenje, pa cemo vidjeti sto ce biti.

'poslano s mog mobitela dok lunjam uokolo' tapatalk app

Slažem se , svatko tko je pušio u cigareti je vidio neki gušt, a i cigareta je bila najbolji prijatelj koju povezujemo sa dobrim i lošim situacijama tijekom dugogodišnjeg perioda pa da to je više emocijalna vezanost nego nikotinska ovisnost.

Kani se cigareta :shake:

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 pro 2014 20:37 

Evo, prijatelj koji me inicirao u sve ovo prestao.
Tek tako. Vratio se na Marlboro nakon gotovo godinu dana. Nije bila stvar u opremi (vrhunska, modovi i atomizeri, originali) ni u tekućinama (opet, uglavnom od jednog dobavljača od kojega svi manje-više naručujemo, makar sporadično, plus ponešto iz uvoza).
Kaže, ubija ga kašalj. Danas smo isprobali dvije, jednu meni jako dragu, 70/30 VG/PG French pipe od domaćeg dobavljača uz katastrofalne rezultate i drugu - Mystic juice Tobacco original.
S tim je već išlo nešto bolje, sad ću mu dati bočicu da vidimo da li je problem bio u tekućinama.
Kaže da ima osjećaj da su mu pluća puna vode, i da nema daha po stepenicama. Analogija mu uopće ne smeta.
Sve zajedno, neobično. Imate li sličnih iskustava?

But they're sure coming slow

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 pro 2014 20:44 

Chinovnik je napisao:
Tek tako. Vratio se na Marlboro nakon gotovo godinu dana. Nije bila stvar u opremi (vrhunska, modovi i atomizeri, originali) ni u tekućinama (opet, uglavnom od jednog dobavljača od kojega svi manje-više naručujemo, makar sporadično, plus ponešto iz uvoza).
Kaže, ubija ga kašalj. Danas smo isprobali dvije, jednu meni jako dragu, 70/30 VG/PG French pipe od domaćeg dobavljača uz katastrofalne rezultate i drugu - Mystic juice Tobacco original.
S tim je već išlo nešto bolje, sad ću mu dati bočicu da vidimo da li je problem bio u tekućinama.
Kaže da ima osjećaj da su mu pluća puna vode, i da nema daha po stepenicama. Analogija mu uopće ne smeta.

Nemam takvih iskustva niti sam čuo za nešto takvo, no vg, glicerol, glicerin su u biti ista stvar i on je higroskopan što znači da navlači tj privlači vodu na sebe. Moguće da je postao osjetljiv na VG :alikako: ?

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 pro 2014 20:56 

Chinovnik je napisao:

Stvar je vrlo jednostavna. Uz svu vrhunsku opremu i tekućine, valja napraviti setup koji valja. A upravo ovo što opisuješ je rezultat lošeg setupa koji je nedovoljno natopljen tekućinom.

Rješenje je napraviti jako dobar setup, sa tankom žicom i visokim otporom i razmaknutim coilovima ili isto to sa DNA 40. Na njemu je jednostavno nemoguće napraviti setup koji će biti suh. Neće raditi kako treba ali neće biti suh i dozvoliti kašalj.

E, da je DNA 40 ranije postojao...

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 pro 2014 03:31 

ja i dalje muku mucim s alkoholom....

a jebemu, volim popit :(

meni analogne ne znace apsolutno nista "preko tjedna", prva jutarnja kava, stres, pusaci oko mene (muz i dalje mota, duhan mi je dostupan od 0-24) ono, nikakve zelje, privlacenja, potrebe, nis.... dapace, smrdi mi, smeta mi, apsolutno mrzim kad muz ujutro u autu zapali dok se vozimo na posao...

al dajte mi 2+ krigle pive, i zapalit cu k'o zedni u Sahari :(

mislite li da je problem u nikotinu?
meni su sve tekucine 0mg. ako (trijezna) parim cak i 6mg, obicno mi smeta, boli me glava..
mozda bih trebala imatu nikotinske tekucine kad pijem? hmmm...
ne znam...

samo znam da mi uopce nije drago sto posezem za analogijom cim malo popijem, i osjecam se kao prevarant i fail....

Kangertech Subox Mini Blue Kit

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 pro 2014 09:23 
Administrator

La_LuNa je napisao:
al dajte mi 2+ krigle pive, i zapalit cu k'o zedni u Sahari :(

Pokojni prijatelj je 4 puta bio na lijecenju od alkoholizma. On i u razdobljima kad nije pio ... je u stvari pio. Ja to zovem pijanček iz uvjerenja. A ti si pušač iz uvjerenja.
:)

Citat:
mislite li da je problem u nikotinu?
meni su sve tekucine 0mg. ako (trijezna) parim cak i 6mg, obicno mi smeta, boli me glava..
mozda bih trebala imatu nikotinske tekucine kad pijem? hmmm...
ne znam...

Pokojni Chromex je pario uglavnom 0mg, ali kad smo si popili uvijek je zgrabio moj mod i muski par puta potegnuo, uz obavezni komentar:
- Jebote kak je ovo jako. Vrti mi se u glavi. Kak to mozes parit. Al je dobro.
I jos muski potegnuo par puta.

Ako si nekad drmala kutiju dnevno, par cigareta mjesecno nije nista tako lose. I ne trebas biti u bedu zbog toga. Jasno bolje ne ali ...

I morate mi dozvoliti malo teoretiziranja koje ne mora biti uopce tocno :D
Dao bi se kladiti da ne pijes ni kapi cijeli mjesec i onda u pravoj prilici puknes pet piva. I to je ono sto nije dobro jer je udar na organizam nenaviknut na akohol koji se nakon tog dogadjaja tesko oporavlja. Ko hoce biti pijanac mora biti u stalnom treningu i onda mu u posebnoj prilici nece biti tesko maknuti i 4 puta vise alkohola nego bez treninga. I bez posljedica. Ne zelim te pretvoriti u pijanca, ali decilitar crnog vina uz svaki rucak ce ti jako dobro doci iz bezbroj razloga. Ali decilitar, ne pet.
I kad ides na terevenku obavezno u torbicu gurni bocicu liquida s 12-18mg nikotina.

Povratak na vrh 

[ 126 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sljedeća

Početna » Korištenje e-cigareta » Problemi i savjeti

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club