a ja sam pak primjer osobe koja je analogne ostavila naprasno, neinformirano i na najlosijoj mogucoj opremi - CE4.
kod mene su onda valjda volja i zelja bile presudne, iako su, zapravo, bile nesvjesne.
bili smo kod familije i bratic je imao egicu. u kuci mala djeca, ne pusi se, vani taman pocela zima, kraj listopada - jaaaaako sam ga ljubomorno gledala i odlucila da i ja to 'ocu. rekao je da ne pusi mj dana, da je kupio prek njuskala i da je to super, sam ju jednom tjedno, ak i tolko opere.
sterala ja muza na njuskalo i po prvu egicu koju je nasao.
tek sam drugi dan otkrila forum.
i cim sam se pocela informirati, uzela sam EVODe, a potom i spinnericu.
evo me danas, 10 mjeseci kasnije i dalje na pari od 0 ili 6 mg nikotina, kupujem mod i ne mislim si ikad vise dopustiti da se vratim analognima.
bratic i dalje pusi, iako sam mu kupila spinnericu i evode. nije da je skorz ostavio parenje, al sam kaze da mu ni priblizno to nije to i da mu ovak pase.. ima ecigaretu za tam di se ne smije pusiti, al di smije, pusi analogne.
ja, priznajem, zapalim analognu do dvije kad sam pijana k'o guzica. nisam u pocetku, ma nimalo mi nije pasalo. to se javilo unazad par mjeseci. i onda imam griznju savjesti drugi dan

inace mi cigarete smrde i glava me boli cak i kao pasivnog pusaca.
muz mi pusi analogne (mota). kaze da nema nikakve volje ni zelje prestati, pa ga ni ne mislim nagovarati. on sam mora doci do toga. koristi moje parilice isto u situacijama di ne smije pusiti i kaze da njemu to bas nista ne znaci (a nije do tekucina, jer kad smo letili avionom 18h imao je svoju duhansku tekucinu od dekanga s 18 mg nikotina i bio je luuuuud k'o siba, sve zbog nemogucnosti da zapali)
enivejz, puno ljudi oko mene uopce i ne pomislja preci s analognih na paru jer su negdje nekad culi kak je to sranje i bacanje love jer se svi vrate analognima (te price sezu jos iz doba kad su nam dostupne bile samo one srot cigaretice koje i izgledaju kao cigareta, a svi mi znamo da je to najlosija moguca stvar).
puno ljudi mi uopce ne vjeruje da ja vise ne pusim i misle da se samo sminkam s tom e cigaretom.
puno ljudi pusi bajke da je tekucina jako stetna i da pusim antifriz (?!)
zapravo, oni koji zele poslusati o kvaliteti opreme i o sastavu tekucine su u manjini.
ja jos nikoga nisam pridobila na parenje

ali, realno, ne zelim nit nagovarati - jer, kljucno je da osoba sama pozeli.
ja sam zeljela (i to podsvjesno ocito jako) pa nisam imala bas nikakve krize ili posezanja za analognom, cak ni u tim prvim danima parenja na vrlo losoj opremi.
po meni, kljucno je siriti informacije i reklamirati forum svima koji iskazu bar minimum interesa za ovu tematiku. i kljucno je da se nasi prodavaci pocnu kocentrirati na kvalitetniju opremu. mislim, i njima je to u interesu, jer ce im se kupci onda vracati po dijelove, po nesto jos kvalitetnije po tekucine. s forsiranjem ovih losih egica malog kapaciteta baterije i losih mizera u paketu s njima zapravo sami sebei rade medvjedju uslugu, jer ce na takav nacin izgubiti klijente - ljudi ce brzo skuzit da su kupili srot, kriza ce ih oprati i eto njih nazad na analognima.
ispast ce da reklamiram mtm koliko ih hvalim, al zbilja, svi bi se nasi shopovi trebali ugledati u njih!!! em prodaju originalne dijelove, em su cjenovno pristupacni, em ne nude smece smeca uopce!!