Forum    FAQ

.

Početna » Korištenje e-cigareta » Problemi i savjeti

[ 126 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Problemi po parenju-zašto ljudi prestaju pariti
 Post Postano: 27 sij 2014 21:05 

Ja za razliku od vas imam suprotnu situaciju, žena nepusac uz mene pari jer joj je fino :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 sij 2014 18:58 

Isti slučaj moja u životu nije zapalaila smrdušu ali se narajcala na voćne tekučine i nemožeš joj ugodit te premalo arome te previše :shake: a baza 0 mg. Zbog dima je uviek kvocala a sad na paru ne trza :hi:

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 ožu 2014 14:39 

Ne usudim se reči 100% sa sigurnošću jer sam još friški:
Nije mi jasno kako ljudi mogu sa pare preč natrag na 'analogiju'... nakon odbacivanja pljugi bolje se okanit svega po meni.
Ne serem. Da mi je netko rekao da ću pariti bananu sa orasima pred dva mjeseca, rekao bi mu da nisam tetkica i da ću umrijets pljugom u ustima.
Ja nisam mogao sat vremena bez pljuge, bolestan, zdrav, umirem ili živim... čak i na motoru (dota putujem na duže) nije bilo iznimaka. Stoji se svaki sat radi pljuge, prije spavanja dvije pljuge u seriji. Upala grla, ne mogu disati pa van na -20 na pljugu. Ne vraćam se na to, hvala.
Nakon mjesec i pol, više meni analogne niti ne padaju na pamet. Smrde mi. I kad mi tekućina uđe u usta, i kad se zalijem kad dotačem odtrpim to i opet zaparim. Smanjio sam na 11mg ovih dana, planiram na 6mg uskoro.
Kada mi MBV tekućine dopi*de sa slatkoćom ili ubiju okuse, prerežem to sa Flavourart Desert Ship, Virginija ili Vanilija-bourbon i idemo dalje...
Ako se i odluči odustat, odustat ću samo od parenja. Vraćanja na 'smrduše' nema.

Ovo kaj pričate o ženama, ni moja nije prismrdila analogne godinama. Ali bome kad su se isprobavale prve arome iz MBV znala je poteći par puta tak kaj sam ju pital ak joj naručim jedan eRoll :-). Čak sada zna pitati: Kaj ti je stiglo, mogu probat? :-)

Sviđa mi se kaj mogu bez parilice izdržat, a to se sa analognima nije nikad desilo.
Jedini problem je u cijeloj priči kaj sam sad ovisan o parenju... :-)

Tank: 3 x PT2 mini | PT2 | Eleaf GS | Uwell Crown | Ego One

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 kol 2014 16:24 

Ja sam školski primjer osobe koja je ušla u svijet pare i prestala nakon svega 3-4 tjedna.
U čemu je bio problem?
Heh, ušao sam u to kao guska u maglu. Otišao sam do prvog dućana s epljucama i kupio prvu koja je naišla (Ce4 je bila u pitanju). Očekivao sam čudo, magični štapić iz kojeg ide para i rješava moje probleme u roku od sekunde... No problem je bio u samom početku, a on nije bio vezan uz opremu i kvalitetu iste, već nisam bio u glavi dovoljno stabilan za taj veliki skok. Još uvijek sam svoj lik i djelo povezivao s tom smrduljom, žalio sam duboko u sebi zbog neimanja jutarnjih rituala 5-6 pljugi uz kavicu... Prvih dva-tri dana sam izdržao bio bez i jedne jedine pljuge, no čim sam si dao oduška na kavi da zapalim jednu od frendova, zapalio sam i drugu...
I tako sam tjednima pušio e pljucu uz 2-5 pljugi dnevno. A kad je moja Ce4 počela zadavati dodatne glavobolje (smrad, nema arome, curi stalno neki k...) počeo sam lagano gubiti strpljenje sa svim tim vaper svijetom i vratio se na pljuge i na staro (kutija i pol črlene maše da grebe!!)

No s vremenom sam počeo razmišljati o tome i počeo malo više istraživati po netu vezano uz e-pljuce i shvatio sam da je NAJBITNIJA kvaliteta opreme! S toga sam si naručio komplet Kanger emow-a i preporodio sam se. Eto otkako je stigla, dolje moj banner govori istinu. No, uz kvalitetnu opremu nekako sam uspio položiti prioritete u glavi i uvjeriti se u pravu stvar! U 19 dana nisam zapalio ni jednu cigaretu (osim dvije kad sam bio pod utjecajem THC-a :D) i nemam apsolutno nikakvu namjeru prebacit se na analogne! Štoviše razmišljam o ulaganjima u daljnu opremu ;)

Poanta posta - Za prelazak i OSTANAK na pari potrebne su dvije stvari -->
Kvalitetna oprema i snaga volje, uz ta dva uvjeta sve se može, pa i smrdulje bacit ;D

Živjeli!

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 kol 2014 16:38 

kamix je napisao:
Ja sam školski primjer osobe koja je ušla u svijet pare i prestala nakon svega 3-4 tjedna.
U čemu je bio problem?
Heh, ušao sam u to kao guska u maglu. Otišao sam do prvog dućana s epljucama i kupio prvu koja je naišla (Ce4 je bila u pitanju). Očekivao sam čudo, magični štapić iz kojeg ide para i rješava moje probleme u roku od sekunde... No problem je bio u samom početku, a on nije bio vezan uz opremu i kvalitetu iste, već nisam bio u glavi dovoljno stabilan za taj veliki skok. Još uvijek sam svoj lik i djelo povezivao s tom smrduljom, žalio sam duboko u sebi zbog neimanja jutarnjih rituala 5-6 pljugi uz kavicu... Prvih dva-tri dana sam izdržao bio bez i jedne jedine pljuge, no čim sam si dao oduška na kavi da zapalim jednu od frendova, zapalio sam i drugu...
I tako sam tjednima pušio e pljucu uz 2-5 pljugi dnevno. A kad je moja Ce4 počela zadavati dodatne glavobolje (smrad, nema arome, curi stalno neki k...) počeo sam lagano gubiti strpljenje sa svim tim vaper svijetom i vratio se na pljuge i na staro (kutija i pol črlene maše da grebe!!)

No s vremenom sam počeo razmišljati o tome i počeo malo više istraživati po netu vezano uz e-pljuce i shvatio sam da je NAJBITNIJA kvaliteta opreme! S toga sam si naručio komplet Kanger emow-a i preporodio sam se. Eto otkako je stigla, dolje moj banner govori istinu. No, uz kvalitetnu opremu nekako sam uspio položiti prioritete u glavi i uvjeriti se u pravu stvar! U 19 dana nisam zapalio ni jednu cigaretu (osim dvije kad sam bio pod utjecajem THC-a :D) i nemam apsolutno nikakvu namjeru prebacit se na analogne! Štoviše razmišljam o ulaganjima u daljnu opremu ;)

Poanta posta - Za prelazak i OSTANAK na pari potrebne su dvije stvari -->
Kvalitetna oprema i snaga volje, uz ta dva uvjeta sve se može, pa i smrdulje bacit ;D

Živjeli!

:dobar:

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 kol 2014 22:35 

a ja sam pak primjer osobe koja je analogne ostavila naprasno, neinformirano i na najlosijoj mogucoj opremi - CE4.

kod mene su onda valjda volja i zelja bile presudne, iako su, zapravo, bile nesvjesne.

bili smo kod familije i bratic je imao egicu. u kuci mala djeca, ne pusi se, vani taman pocela zima, kraj listopada - jaaaaako sam ga ljubomorno gledala i odlucila da i ja to 'ocu. rekao je da ne pusi mj dana, da je kupio prek njuskala i da je to super, sam ju jednom tjedno, ak i tolko opere.
sterala ja muza na njuskalo i po prvu egicu koju je nasao.

tek sam drugi dan otkrila forum.
i cim sam se pocela informirati, uzela sam EVODe, a potom i spinnericu.

evo me danas, 10 mjeseci kasnije i dalje na pari od 0 ili 6 mg nikotina, kupujem mod i ne mislim si ikad vise dopustiti da se vratim analognima.
bratic i dalje pusi, iako sam mu kupila spinnericu i evode. nije da je skorz ostavio parenje, al sam kaze da mu ni priblizno to nije to i da mu ovak pase.. ima ecigaretu za tam di se ne smije pusiti, al di smije, pusi analogne.

ja, priznajem, zapalim analognu do dvije kad sam pijana k'o guzica. nisam u pocetku, ma nimalo mi nije pasalo. to se javilo unazad par mjeseci. i onda imam griznju savjesti drugi dan :D
inace mi cigarete smrde i glava me boli cak i kao pasivnog pusaca.

muz mi pusi analogne (mota). kaze da nema nikakve volje ni zelje prestati, pa ga ni ne mislim nagovarati. on sam mora doci do toga. koristi moje parilice isto u situacijama di ne smije pusiti i kaze da njemu to bas nista ne znaci (a nije do tekucina, jer kad smo letili avionom 18h imao je svoju duhansku tekucinu od dekanga s 18 mg nikotina i bio je luuuuud k'o siba, sve zbog nemogucnosti da zapali)

enivejz, puno ljudi oko mene uopce i ne pomislja preci s analognih na paru jer su negdje nekad culi kak je to sranje i bacanje love jer se svi vrate analognima (te price sezu jos iz doba kad su nam dostupne bile samo one srot cigaretice koje i izgledaju kao cigareta, a svi mi znamo da je to najlosija moguca stvar).

puno ljudi mi uopce ne vjeruje da ja vise ne pusim i misle da se samo sminkam s tom e cigaretom.
puno ljudi pusi bajke da je tekucina jako stetna i da pusim antifriz (?!)

zapravo, oni koji zele poslusati o kvaliteti opreme i o sastavu tekucine su u manjini.
ja jos nikoga nisam pridobila na parenje :D ali, realno, ne zelim nit nagovarati - jer, kljucno je da osoba sama pozeli.

ja sam zeljela (i to podsvjesno ocito jako) pa nisam imala bas nikakve krize ili posezanja za analognom, cak ni u tim prvim danima parenja na vrlo losoj opremi.

po meni, kljucno je siriti informacije i reklamirati forum svima koji iskazu bar minimum interesa za ovu tematiku. i kljucno je da se nasi prodavaci pocnu kocentrirati na kvalitetniju opremu. mislim, i njima je to u interesu, jer ce im se kupci onda vracati po dijelove, po nesto jos kvalitetnije po tekucine. s forsiranjem ovih losih egica malog kapaciteta baterije i losih mizera u paketu s njima zapravo sami sebei rade medvjedju uslugu, jer ce na takav nacin izgubiti klijente - ljudi ce brzo skuzit da su kupili srot, kriza ce ih oprati i eto njih nazad na analognima.

ispast ce da reklamiram mtm koliko ih hvalim, al zbilja, svi bi se nasi shopovi trebali ugledati u njih!!! em prodaju originalne dijelove, em su cjenovno pristupacni, em ne nude smece smeca uopce!!

Kangertech Subox Mini Blue Kit

slika

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 25 kol 2014 00:01 

Meni nekad naidje da mi ni jedna tekucina ne pase a imam ih hrpu, bar 15, sve sto sam nasao od FA i to od svake i 18 i 24 mg, nov grijac stavim i dzaba, kiselo u ustima i grlu. Tad pocnem razmisljati o analogiji, ono samo da prodje dan ali nisam jos.posegao za njima, dignem na 4.8 v i uvlacim kratko da prezivim dan. Nekako su se izgubile arome, vise ih ne osjecam kao nekad i krivo mi je zbog tog, razmisljam da nabavim sta od opreme ne bi li se vratile arome... Stavio sam ithaku i poldiaca u cart na ft a jos razmisljam, nisam uhvatio vremena da otvorim temu za pomoc oko opreme

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 ruj 2014 08:12 

Nakon 20 godina pušenja teško je preći na bilo što drugo. Ovisnost, kakva god, je vrlo zajebana.
Svako jutro kad osjetim miris kave, prva asocijacija je cigareta. Ali ne predajem se!
Vučem malo duže samo da prođe ta nikotinska kriza. I ne pašu voćni okusi uz kavu, nikako. :)
I kad treba punit baterije ili motat grijač mislim si kak je stvarno lakše s cigaretama. Kupiš, popušiš, baciš. Nema održavanja.
Ali zato ima sveg ostalog. Da me nije frka za zdravlje pušio bi i dalje. I nije me ni malo smetalo kaj nisam mogao birati okuse. Sad pokušavam naći okus koji će mi odgovarati na duže staze. Želim da mi asocijacija bude na okus kad dođe kriza. Ciljano tražim opremu i jačinu da mi zamijeni onih 10-15 dimova. I brojim koliko "virtualnih" popušim. Čak izađem van. Kao da idem pušit pravu. Ne želim navlačit mod cijeli dan.
Bude kriza i razmišljanja o povratku na staro. Onda vučem malo više. Razmislim šta dobivam a šta gubim i ostajem na struji. Možda jednog dana uspijem i to odbaciti, ali nema žurbe. Imam još puno okusa za isprobati...

Ako cigareta smiruje, zašto pališ drugu?

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 ruj 2014 09:32 
Administrator

Rizbo je napisao:
Vučem malo duže samo da prođe ta nikotinska kriza.

------------------------------

Sad pokušavam naći okus koji će mi odgovarati na duže staze.

Ako te puca nikotinska kriza a ti pojacaj nikotin. Ili si zamijesaj dvije tekucine, jacu recimo za ujutro i navecer a slabiju preko dana.

Nikad nisam imao problema pariti jednu tekucinu duze vrijeme. Sest mjeseci, godinu ili dvije. Stvar je u stavljanju razumne kolicine arome u tekucinu i onda ne dolazi do prezasicenja i gubitka okusa. Trenutno stavljam dvije kapi arome na 10ml tekucine. Ali to ne mozes sa svim aromama. Kod nekih moram staviti i 20 kapi. Trebas bas naci takvu aromu koja ti odgovara a da je trebas staviti malo, i onda si na konju.

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 stu 2014 15:11 

Zaborave tekucinu i odu u najblizi prodajni centar. Kupe na preporuku Colinss turkish tobacco...i to je dovoljno ..
Da to moram pariti prestao bih retroaktivno :)

Povratak na vrh 

[ 126 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sljedeća

Početna » Korištenje e-cigareta » Problemi i savjeti

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club