| Autor |
Poruka |
|
spavle
|
Naslov: Re: Aroma bez okusa? Postano: 27 sij 2014 23:36 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
Onda moraš stalno imati negdje spremljenu bočicu Dekanga za ovakve situacije ....
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Grof
|
Naslov: Re: Aroma bez okusa? Postano: 27 sij 2014 23:38 |
|
Pridružen: 18 sij 2014 14:42 Postovi: 18 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
spavle je napisao: Onda moraš stalno imati negdje spremljenu bočicu Dekanga za ovakve situacije .... Konjina sam poklonio kolegi s posla 40 ml... Kao nece mi trebati.
_________________ DME+ Russian 91% iTaste SVD+ Kayfun Lite+ 
|
|
 |
|
 |
|
DylanDog
|
Naslov: Re: Aroma bez okusa? Postano: 27 sij 2014 23:40 |
|
|
svakako miksati ali nismo svi u mogućnosti.. meni je dan ispunjen 110%, vremena ni malo, imam malo dijete koje se stvori svuda po stanu di netreba, nemam neki kutak gdje bi mogao miksati u miru, nemam čak ni vremena premotati grijač. Neki od nas moraju kupiti tekućine. Samo "Marlboro lights"... mislim da nitko to ne pari, da to nema veze s marlborom, ni s pušenjem,ni s guštom. Grofe, nemoj odustati od svega, ako ti je kriza, zaleti se u trafiku uzmi neki hangsen ili dekang, što imaju i nastavi lijepo s tim. A ovome svom liku reci da ćeš ga prijaviti vaperskoj zajednici i da će biti doživotno izopćen ako svjesno prodaje sranje  Šalim se, razgovaraj s čovjekom prvo, možda ni ne zna što prodaje, ali bi bilo dobro da prestane s tim.
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Aroma bez okusa? Postano: 27 sij 2014 23:42 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
Grof je napisao: spavle je napisao: Onda moraš stalno imati negdje spremljenu bočicu Dekanga za ovakve situacije .... Konjina sam poklonio kolegi s posla 40 ml... Kao nece mi trebati. Imam ja nešto gotovih 18 mg tekućina pa ti uskočim ako možeš doći do Velike Gorice. Odmah ujutro može. Samo nemoj kupovati smrduše.
|
 |
|
Grof
|
Naslov: Re: Aroma bez okusa? Postano: 27 sij 2014 23:45 |
|
|
|
Svakako je i meni dan ispunjen 110%, a povrh toga nisam jos razmisljao o solo miksanju. Malo je i nezgodno doma imati nikotinsku bazu uz dva psa. Koliko god se dobro zbuksa i pazi, uvijek postoji opasnost da se dogodi sranje.
Marlboro lights mi je najbolje pasao dosada. Najslicniji mi je bio okus pravoj cigareti. Cisto zato. Ove slatkaste arome me ne pale zasada.
Inace, ista stvar je i sa 555 aromom od istog "dilera". Probao izmiksati i isti efekt. Mod je 100% ok. Nema kaj bit.
@Valter:
Hvala ti, ali 18 bi mi bilo malo. Imas cugu. :-) Pusio sam kutiju i pol do dvije bijelog marlbora, tak da...
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Aroma bez okusa? Postano: 27 sij 2014 23:49 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Grof je napisao: lol  NIje tak smijesno jer mi je kriza prvi put od kad sam poceo pariti. Na iglama sam za sjest u auto i otic po pljuge na pumpu. KAj se miksanja tice, prefriski sam, nemam materjala, a nitko od ekipe nije otisel s parenjem tak daleko da bi se ozbiljnije pozabavili svime skupa. Ako ti je bas tako kriza stavi jednu kap liquida na jezik. Dobit ces nikotinski shut i smirit ce te na neko vrijeme. Naravno ako ima bar malo nikotina u tom liquidu. Ali JEDNU KAP a ne jedan mililitar kao ja.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Aroma bez okusa? Postano: 27 sij 2014 23:50 |
|
|
Grof je napisao: Hvala ti, ali 18 bi mi bilo malo. Imas cugu. :-) Pusio sam kutiju i pol do dvije bijelog marlbora, tak da... Ne bi ti bilo malo. Osim toga, kao da je važno popariš li 1 ili 2 ml. Glavno je da ne zapališ.
|
 |
|
Grof
|
Naslov: Re: Aroma bez okusa? Postano: 27 sij 2014 23:52 |
|
|
Mislim da mi je vise psihicka kriza, nego fizicka. Nervozan sam.  Cisto navika na filing da povucem par dimova i miran sam cuku vremena. Ovo vucem ko turcin i nula bodova.
|
|
 |
|
 |
|
Grof
|
Naslov: Re: Aroma bez okusa? Postano: 27 sij 2014 23:52 |
|
|
Valter je napisao: Grof je napisao: Hvala ti, ali 18 bi mi bilo malo. Imas cugu. :-) Pusio sam kutiju i pol do dvije bijelog marlbora, tak da... Ne bi ti bilo malo. Osim toga, kao da je važno popariš li 1 ili 2 ml. Glavno je da ne zapališ. KJAj da onda nejdem po dekang ujutro? 
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Aroma bez okusa? Postano: 27 sij 2014 23:55 |
|
|
|
Dođi u Goricu ujutro i dobiješ par tekućina koje imam na 18 mg i nekakvim udjelom PG. Nemam ih puno ali ima.
|
 |