Forum    FAQ

.

Početna » Korištenje e-cigareta » Problemi i savjeti

[ 22 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3
Autor Poruka
 Naslov: Re: Magma single coil setup - problem
 Post Postano: 11 svi 2015 13:09 

iz mojeg iskustva, mogu ti reć da stiskanje više od 6 zavoja nikad ne ispadne dobro. Bar meni. uvjek se 1 zavoj pomakne lijevo drugi desno i onda ti opet coil nevalja. ja sam taj problem riješio tanjom žicom jer sam trapav i nemam vremena gubit 2 sata za napravit perfektni stisnuti coil. ni živaca. A otkad sam se sa MC prebacio na regular coil ima bolji ukus

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Magma single coil setup - problem
 Post Postano: 11 svi 2015 15:07 

MC je i teško napraviti sa bilo čime tanjim od 0.32 žice. I sa njom je na knap i zna ponekad biti škakljivo. Ako imaš tanju žicu, tipa 0.3 ili 0.25, napravi normalno razmaknute namotaje, i ne treba ti ništa deblje od 2.5 mm borera osim ako ne miliš ići u žešći subosm tipa 0.5-0.8 Ohm.
Kao što kolega reče, mišljenja su podjeljena, tako da ti neću reći ovaj je bolji ili onaj je bolji. Ja ću samo reći da radim razmaknute namotaje jer mi je lakše i brže za namotati ih.
I kad slažeš, slaži polako, nema potrebe za žurbom i živčanjenjem, uzmi koliko god ti vremena treba da ga složiš dobro. Jer ako kreneš žuriti, neće ispasti dobro, pa ćeš popi*dit, i onda upadaš u začarani krug žurbe i grešaka :)

Povratak na vrh 

[ 22 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3

Početna » Korištenje e-cigareta » Problemi i savjeti

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club