|
.
Sada je: 27 tra 2026 16:13. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 16:13. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: pomoć...atomizer i baterija stalno potopljeni Postano: 21 stu 2014 03:16 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
|
Kao što fosna kaže, problem ti je u grijačima. Gdje točno kupuješ grijače? Vjerojatno nisu original već kopije i loše su sastavljeni pa ti zato dolazi do curenja. Nek te tu ekipa uputi na originalne tvorničke Kangertech grijače jer ja već poodavno nisam na njima tako da neznam gdje bi ih trebalo biti. Ovo što su ti preporučili gore onaj Vamo, kayfun i ostalo, svakako nije ideja za odbaciti, ali pusti sebi još par tjedana da vidiš hoćeš li se zadržati na parenju ili ne. Kayfun si moraš sam slagati grijače, i ako ti nije do toga, onda ga zaobiđi jer će ti biti tlaka. Osobno znam ljude koji pare mjesecima, neki i preko godine dana koristeći kombinacije slične tvojoj. Ako pak nemožeš pronaći originalne grijače, onda prosurfaj detaljno forumom, ima opisano kako presložiti te grijače koje koristiš a da rade kako trebaju, pa se probaj malo poigrati sa time.
|
 |
|
lukasss
|
Naslov: Re: pomoć...atomizer i baterija stalno potopljeni Postano: 21 stu 2014 12:03 |
|
|
D-I-A-B-L-O je napisao: Kao što fosna kaže, problem ti je u grijačima. Gdje točno kupuješ grijače? Vjerojatno nisu original već kopije i loše su sastavljeni pa ti zato dolazi do curenja. Nek te tu ekipa uputi na originalne tvorničke Kangertech grijače jer ja već poodavno nisam na njima tako da neznam gdje bi ih trebalo biti. Ovo što su ti preporučili gore onaj Vamo, kayfun i ostalo, svakako nije ideja za odbaciti, ali pusti sebi još par tjedana da vidiš hoćeš li se zadržati na parenju ili ne. Kayfun si moraš sam slagati grijače, i ako ti nije do toga, onda ga zaobiđi jer će ti biti tlaka. Osobno znam ljude koji pare mjesecima, neki i preko godine dana koristeći kombinacije slične tvojoj. Ako pak nemožeš pronaći originalne grijače, onda prosurfaj detaljno forumom, ima opisano kako presložiti te grijače koje koristiš a da rade kako trebaju, pa se probaj malo poigrati sa time. ...kupujem preko neta u hrvatskoj, orginal zapakirani dolaze, stvar je u tome sto prvih 10 dana nisam imao nikakvih problema i onda se počelo pojavljivat. grijač promijenim svakih 3-4 dana, odnosno nakon 10-15mg potrošene tekućine ....iako sam prije pušio kutiju-kutiju i pol cigareta, sada pušim tekućinu sa 6mg nikotina, probao sam jače ali mi nikako ne odgovaraju, pre-jake su mi, vrtoglavica u glavi, bol u prsima(plučima). ...sinoć sam pojaćao PG za 10% ( da pojačam osjećaj dima u grlu) i za sada nemam problema, držite palčeve da tako i ostane .
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Postano: 21 stu 2014 12:21 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 913 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
|
Zavisi dosta i od tehnike, ako puckas u ati desavace ti se to, grijace i bilo sta drugo nemoj stezati muski nego lagano, dihtung ce da odradi posao. Ja trenutno imam grijace sa rupicama, original 1.8 ohma i najbolji su koje sam do sad koristio. Cinjenica je da bi najbolje bilo mijenjati ih sto cesce, novi kad su rade fenomenalno. Negdje neka kap mora proci, ali minimalno, kad tankas ati ne moras nasuti do cepa, malo ostavi prostora
Sent from my D2005 using Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: pomoć...atomizer i baterija stalno potopljeni Postano: 23 stu 2014 06:01 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
lukasss je napisao: D-I-A-B-L-O je napisao: Kao što fosna kaže, problem ti je u grijačima. Gdje točno kupuješ grijače? Vjerojatno nisu original već kopije i loše su sastavljeni pa ti zato dolazi do curenja. Nek te tu ekipa uputi na originalne tvorničke Kangertech grijače jer ja već poodavno nisam na njima tako da neznam gdje bi ih trebalo biti. Ovo što su ti preporučili gore onaj Vamo, kayfun i ostalo, svakako nije ideja za odbaciti, ali pusti sebi još par tjedana da vidiš hoćeš li se zadržati na parenju ili ne. Kayfun si moraš sam slagati grijače, i ako ti nije do toga, onda ga zaobiđi jer će ti biti tlaka. Osobno znam ljude koji pare mjesecima, neki i preko godine dana koristeći kombinacije slične tvojoj. Ako pak nemožeš pronaći originalne grijače, onda prosurfaj detaljno forumom, ima opisano kako presložiti te grijače koje koristiš a da rade kako trebaju, pa se probaj malo poigrati sa time. ...kupujem preko neta u hrvatskoj, orginal zapakirani dolaze, stvar je u tome sto prvih 10 dana nisam imao nikakvih problema i onda se počelo pojavljivat. grijač promijenim svakih 3-4 dana, odnosno nakon 10-15mg potrošene tekućine ....iako sam prije pušio kutiju-kutiju i pol cigareta, sada pušim tekućinu sa 6mg nikotina, probao sam jače ali mi nikako ne odgovaraju, pre-jake su mi, vrtoglavica u glavi, bol u prsima(plučima). ...sinoć sam pojaćao PG za 10% ( da pojačam osjećaj dima u grlu) i za sada nemam problema, držite palčeve da tako i ostane . Svi kangerovi original grijači imaju na kutiji neznam da li naljepnicu ili strugalicu ispod koje se nalazi kod. Taj kod uneseš na kangertechovoj stranici pa će ti izbaciti da li su original ili ne. Ako nemaš tog koda za provjeru na kutiji, definitivno nemaš originalne grijače.
|
 |
|
nissser
|
Naslov: Re: pomoć...atomizer i baterija stalno potopljeni Postano: 26 stu 2014 12:34 |
|
|
|
Mislim da ti to ovisi i o tekućini koju pariš. Neke tekućine jednostavno više prljaju grijače od drugih. Stvori se sloj naslaga i više ne isparava tekućinu kako treba i onda dođe do potopa. Događalo se svima. Isto tako,neki dućani drže zamjenske grijače. Izgledaju skoro identično,ali su nebo i zemlja što se tiče rada. E da,još nešto. Curenja se znaju dogoditi kad razina tekućine u tanku padne ispod trećine otprilike. Dakle,ostane ti relativno malo još unutra i onda povučeš,a sve procuri. Meni se to događalo na Vision Victory attyu. Grijač novi,baterija puna,ali je u tanku oko 1ml možda. I onda bi curio osim ako sam pazio na to da pri povlačenju držim skroz vodoravno,što zna biti tlaka. Mislim da sam čak u uputstvu za sadašnji atty vidio to da ne preporučuju da razina tekućine padne ispod nekih 1/3. Možda ti to pomogne.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 27 tra 2026 16:13. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 16:13. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |