Forum    FAQ

.

Početna » Korištenje e-cigareta » Problemi i savjeti

[ 18 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor Poruka
 Naslov: Re: 3D - neda se rastavit
 Post Postano: 28 lip 2014 01:02 

Ako nemas detrgenta ili ulja moze i slika posluzit :zu:

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 lip 2014 10:55 

Haha neznam s kojim bi probao..možda ovaj Feel ili Tingle.
Ma nisam mislio grijat na otvorenoj vatri,mislio sam na kuhanje. I taj fen nije loša ideja. Probao sam s krpom, rukavicama klimat,okretat..ne reagrira. Čak i malo šerafcigerom odvojit. Hvala na prijedlozima. Probat ću ovo s deterđentom kad stignem. Čuvam klince doma,niš ne stignem. Zato me to još dodatno izživciralo,a baš sam se veselio novom attyu ..

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 lip 2014 11:14 

e bok.
meni je bas prosli tjedan Spavle odrzal predavanje kako treba to sve kaj dojde ocistiti, kak na koji nacin. Hvala mu na strpljenju i volji ...upravo sada razmacem (kuham) 3D , onaj sa crnom kutijicom. ne najskuplji , ne najjeftiniji.kad je jucer stigao , isto cudjenje , nemogu otvoriti gornji dio. da ne duljim , puno je ulja , strojnog, ono se zna zaljepiti, tak da izgleda ko konzervirana M-48, koja ceka neki 18. svjetski rat. pospricas sa wd-40, topla voda , alkoholni ocat,soda, detrdjent,demineralizirana voda (preko noci) i ? trebalo bi se vrtit ko ringespil. i samo se nemoj sekirati, treba paziti na djecu...
lp. alois

Povratak na vrh 

Post Postano: 01 srp 2014 17:53 

Nakon dva - tri dana eksperimentiranja bez rezultata,mislim da ću ipak vratit 3D kinezima. Probao sam većinu prijedloga..namakao u deterdžent/vodi, miješao ocat sodu deterdžent i neznam kaj sve ne..više puta. Namakao u WD-u cijelu noć. Hladio u zamrzivaču.. neznam jel sam kaj zaboravio. Uglavnom,nikakvih pomaka..ko da je zavareno. Neznam, jedino da ga još zašarafim u škripac i idem čupat kliještima.
Jel ima netko iskustva s vraćanjem robe FT-u. Danas su mi napokon odgovorili da im ga pošaljem nazad najjeftinijom varijantom,a oni će mi vratit lovu ili zamijenit. Znači jednostavno, ali zanima me dal netko zna iz iskustva kak to funkcionira? Ja platim poštarinu, pa mi oni vrate ili kako? Jel ima tu kakvih komplikacija oko povrata/zamjene, ne da mi se sad oko toga još natezat s njima.

Povratak na vrh 

Post Postano: 01 srp 2014 18:31 

Napiši im da je poštarina 18$ i da ti se ne isplati slat nazad. Onda ce ti oni ponudit povrat 50% na tvoj ft račun,a ti nemoj pristat. I nagodit ce te se na 70% cijene i to je to. Tako je meni bilo.

My Little mule & Fatty V3

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 01 srp 2014 18:32 

Problem je sto ce istec vrijeme za dispute dok dodje njima...sad dal da otvaras dispute il ne,neznam

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 srp 2014 14:53 

Samo da završim priču,vratio sam kinezima sje**** 3D. Sve je prošlo ok i relativno brzo,oko dva tjedna sve zajedno. Poslikao sam račun, vratili su mi odmah 7$ shippinga na ft račun,novi atomizer je već drugi dan bio 'ready to ship'. Tak da,mogu reć da sam zadovoljan s cijelim procesom,brzo kolko može bit i uslužno s njihove strane. Ovaj zamjenjeni mehanički funkcionira ok. Nisam se još previše igrao s njim,složio sam ga dvaput na brzinu, al nisam zadovoljan. Morat ću ga malo bolje proučit. Slab th , a para kako kad.
Ak neko ima više iskustva..

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 kol 2014 20:59 

Zanimljivo, kad sam im poslao koliko bi koštalo da im vratim AIOS sa sje* navojem (ne sjećam se više, a bilo je više od 7$, valjda je teži), odustali su od slanja nazad i poslali novi...

Daily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,
Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick

slika slika

Povratak na vrh 

[ 18 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Početna » Korištenje e-cigareta » Problemi i savjeti

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club