|
.
Sada je: 29 tra 2026 12:05. | Zadnji put si ovdje bio: 29 tra 2026 12:05. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
ffroms
|
Naslov: Re: RSST problem Postano: 13 vel 2014 14:53 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
|
Nešto slično se i meni događalo na početku. Naravno bila su 2 problema. 1. Loše namotana žica (hot spotovi i slično) 2. Prevelik otpor.
Sada kada ga namotam sa 0,30 kanthalom i to 3 namotaja radi ko lud. Istina, otpor je oko 0,7 oma ali to je to.
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Postano: 13 vel 2014 14:58 |
|
|
ffroms je napisao: Nešto slično se i meni događalo na početku. Naravno bila su 2 problema. 1. Loše namotana žica (hot spotovi i slično) 2. Prevelik otpor.
Sada kada ga namotam sa 0,30 kanthalom i to 3 namotaja radi ko lud. Istina, otpor je oko 0,7 oma ali to je to. sve stoji, zicu stegnem taman da ne spigam mesh i velim hotspotove rijesim, a sa 0.3 sam si taman pogodio 1.3-1.4, da mi radi i na vamu i mehanici, sad je 6 namotaja sa silverom (2.2ohma) i nekaj se pocelo dogadat, malo vise pare, al to jos nije to kak je bilo... mislim da su neki falš kanthali i da ovisi koju od 30 baterija metnem unutra vulja je napisao: Mislim da je to sve u tvojoj glavi,previse gledas filmice po yt...ak daje paru dobru i ak pozicioniras kapu na mesh sve je dobro... ma kaj se tice rssta nemam kaj gledat po jubitou kad sam doktorirao did... davao je dobru paru prvi put, fakat sam se iznenadio al sad je nekaj poslo po krivom... manilu je napisao: ja od kada sam stavio sajlu u rsst nikakvih problema više nema, namatam 0.28 kantal 4 namotaja i dobijem oko 1 ohm, skužio sam da aw baterija daje puno više pare i arome od ovih sanyo što inače koristim, probaj tanje smotati mesh jer did ima dosta manju rupu pa time i manje materijala za grijanje ak smotam na manje ce mi curit liquid van a to mi ne pase jer sam po terenu i po depovima mi je vamo tak da mi to ne igra ulogu... a sajla ista stvar, navlaci previse pa ce mi opet curit u kapu i po svuda.
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: RSST problem Postano: 13 vel 2014 15:05 |
|
 |
 |
|
|
Onda je definitivno baterija u pitanju. Koristiš lošije baterije koje ne mogu dati struju kako treba. Na mehanici obavezno ubaci neku kvalitetniju bateriju i onda je to ono pravo.
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: RSST problem Postano: 13 vel 2014 15:09 |
|
|
|
i planiram za mehaniku uzet neke 18350 efest il tak nekaj jer kad magneta teleskopiram mi to nije to...grdo mi zgleda... i barem jednu panasonicovu 3400mah. ali i ove sluze dobro, nikad nisam suh s baterijama.. kaj mi je najbolje uzet kod nas 18350 za meh mod, tj kaj se vama najbolje pokazalo sa dischargeom i snagom? znam da svako ima svoje misljenje al ono, neki suma sumarum bi mi pomogao... imam doma 2 18350 bat od frenda, neznam koje jer su zguljene posto ih je ubio u svd-u ali vidim da vise nemaju stroma kak spada, imaju na didu al ne traju predugo...
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: RSST problem Postano: 13 vel 2014 15:20 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Rossi je napisao: i planiram za mehaniku uzet neke 18350 efest il tak nekaj jer kad magneta teleskopiram mi to nije to...grdo mi zgleda... Jebate imas ti spigl doma? Natakni pravu 18650 bateriju u mod a ove male ostavi curicama.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: RSST problem Postano: 13 vel 2014 15:23 |
|
|
Kinta je napisao: Rossi je napisao: i planiram za mehaniku uzet neke 18350 efest il tak nekaj jer kad magneta teleskopiram mi to nije to...grdo mi zgleda... Jebate imas ti spigl doma? Natakni pravu 18650 bateriju u mod a ove male ostavi curicama. ma znam, al sam prvenstveno uzeo meh da mi bude kompaktniji od vama i da naravno da mogu izvuc sve iz baterije, a kad ga odmotam dobijem dugacko dubre koje mi ne izgleda nice ko kad je na 18350 stealth modu 
|
|
 |
|
 |
|
Max Abarth
|
Naslov: Re: RSST problem Postano: 13 vel 2014 15:48 |
|
|
vidim ja da nije problem u rsst-u  imaš dvije opcije - 18350 baterija - imati ćeš "lijepi" mod, ali pare nneš nikada imati 18650 baterija - imati ćeš pare ali češ imati "ružan" mod meni je kod parenja prvenstveno da je sve funkcionalno i da me rezultat zadovoljava... to tti je kao da imaš nabildano tjelo i onda na -10 izađeš u uskoj majci, jer ako staviš jaknu ne vide se mišići 
_________________  Sigelei zmax V5 , Nemesis clone, Chi You clone, rsst, Kraken clone, i clear30, Kayfun lite...
|
|
 |
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: RSST problem Postano: 13 vel 2014 16:22 |
|
 |
 |
|
|
Ekipa je sve rekla ali ako baš inzistiraš onda 18350 AW IMR ili Efest IMR, a 18650 Panasonic 18650 B 3400mAh.
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: RSST problem Postano: 13 vel 2014 16:46 |
|
|
Max Abarth je napisao: vidim ja da nije problem u rsst-u  imaš dvije opcije - 18350 baterija - imati ćeš "lijepi" mod, ali pare nneš nikada imati 18650 baterija - imati ćeš pare ali češ imati "ružan" mod meni je kod parenja prvenstveno da je sve funkcionalno i da me rezultat zadovoljava... to tti je kao da imaš nabildano tjelo i onda na -10 izađeš u uskoj majci, jer ako staviš jaknu ne vide se mišići  ocigledno da je problem u bateriji koju sam imao unutra, sad sam stavio panasonic CGR18650CE 2900mah bi trebala bit. nije tolko stvar u ljepoti moda nego o funkcionalnosti, manji je, stane mi u dzep kad je manja baterija unutra. sad se kolko vidim razradio al moram smanjit omazu jer je na 2.2 i 12W trenutno.
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: RSST problem Postano: 13 vel 2014 22:56 |
|
|
|
2.2 na rsst u je bezveze i nema svrhe. Uzmi mehaniku i panasonic cgr18650ch ili pd ili pf. Neces iz nje izvuci sve jer ti radi slabije vec na 3.7 (znaci 2-3-4 kom,opskrbi se ) Otpor slazi sa 0.3 ili cak 0.32 khantalom oko 0.8. Ja pod zadnje koristim r-n-r zice sa brzoteka sa 1.8. Spojis dvije i dobijes 0.9. Rsst ne curi,barem ne u nekoj zabrinjavajucoj kolicini,a sto se tice nosenja moda i ja ga nosim. Zivio
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
Sada je: 29 tra 2026 12:05. | Zadnji put si ovdje bio: 29 tra 2026 12:05. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |