| Autor |
Poruka |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 23 sij 2014 22:43 |
|
|
|
Ako je manji otpor znaci grijac dobiva vise snage,samim time vece zagrijavanje,samim time vise tekucine pretvara u paru...skuzio?
Ili ako imas mod sa promjenjivim naponom pa kako dizes voltazu isto se dogadja,vise snage vise pare,onda toliko otpor nije vazan,najvise je bitna snaga koju grijac dobiva,dal ces ju regulirat otporom il naponom ovisi o tebi
Kod ovih atija,sa malim otporima tipa 1.5-1.8 oma se zna dogodit da ne stigne dobit dovoljno tekucine,jer brzo pali kao sto sam naveo,tu se javlja problem u vidu zagorenog okusa
|
 |
|
Joe
|
Naslov: Re: Postano: 24 sij 2014 10:59 |
|
|
vulja je napisao: Ako je manji otpor znaci grijac dobiva vise snage,samim time vece zagrijavanje,samim time vise tekucine pretvara u paru...skuzio? Skuzio 
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: atomizer Aspire BDC ETS Postano: 24 sij 2014 14:38 |
|
|
|
sjedni 5...to su zakoni logike, al je za novajliju tesko to primjenit, ko i svakome
jednom reko gospon om da je struja napon kroz (podijeljeno) sa otporom, i do danas se svi toga drze ko pijani plota iz toga izlazi da
snaga ti je volti*struja iliti volti na kvadrat kroz otpor
tebi je snaga bitna na kraju krajeva, dal ces ju regulirat voltima ili otporom to je do tebe, struju regulirat ovdje nemožeš, ne direktno odabrat, ona se mijenja otporom i naponom....i opet se vraćam na početak...
UGLAVNOM, za sve koji misle se ovim bavit mislim da bi prvo trebalo pročitat kratko štivo Osnove elektrotehnike I od gospona pavića...po mogućnosti i drugi dio...a kad se krene na modove- Bojana Krauta imat uza sebe
|
 |
|
Joe
|
Naslov: Re: atomizer Aspire BDC ETS Postano: 26 sij 2014 14:54 |
|
|
Evo nakon 2 dana parenja prvi dojmovi su tu, posto nisam nijednu analognu cigaretu zapalio znaci da djeluje Morao dam zacepit jednu rupicu za zrak posto jos imam pusacka pluca  Jedina zamjerka je da pocne grgljat kad se tekucina spusti do grijaca ako ga slucajno ostavite u vodoravnom polozaju, znaci stalak je obavezan . Malo sam razmisljao i dosao na ideju  sta bi se desilo kad bi grijace ispuhao sa onim cistacem na paru (onaj ko na reklamama)
|
 |
|
kockan
|
Naslov: Re: atomizer Aspire BDC ETS Postano: 26 sij 2014 21:46 |
|
|
|
To ti je vjerojatno od rijetke tekucine, meni na cistom vg-u radi super i bez ikakvog grgljanja Ne kuzim zasto bi ga cistio sa parnim cistačem
|
|
 |
|
 |
|
Joe
|
Naslov: Re: atomizer Aspire BDC ETS Postano: 27 sij 2014 21:54 |
|
|
Trenutno parim FA DesertShip 9mg 50/50 i vidi mi se dosta gusca od 50/50 - 7 leaves koju imam u rezervi ( nisam ju jos probao) A bas zbog toga i pitam posto ovaj grijac jos dobro pari ne bih ga mijenjao nego samo propuhao sa parnim cistacem posto: Valter je napisao: Aspire ima grijače slične cartimizerima pa dryburn nije opcija. U stvari, ne smiješ to raditi da ga ne spališ. Traje koliko traje. A posto sam jos novi parioc ne znam, cini mi se logicno prije promjene tekucine ( arome ) ocistiti grijac da se ne mijesaju Pa me onda zanimaju druga misljenja da li bi to "igralo"
|
 |
|
Joe
|
Naslov: Re: atomizer Aspire BDC ETS Postano: 29 sij 2014 21:51 |
|
|
evo uspio sam zavarit i prvi grijac , ispro ga pod pipom, ispuhao, osusio, nasarafio i probo dryburnat nakon drugog pokusaja baterija je pocela palit zastitu znaci cim ga stavim na bateriju ona se neda upalit vise e sad sigurno sam nesto u procesu zezno ako tko zna sta slobodno se dopise 
|
 |
|
Giza
|
Naslov: Re: atomizer Aspire BDC ETS Postano: 30 sij 2014 10:55 |
|
Pridružen: 10 svi 2013 09:32 Postovi: 156 Lokacija: Zagreb, Medveščak
|
Joe je napisao: evo uspio sam zavarit i prvi grijac , ispro ga pod pipom, ispuhao, osusio, nasarafio i probo dryburnat nakon drugog pokusaja baterija je pocela palit zastitu znaci cim ga stavim na bateriju ona se neda upalit vise e sad sigurno sam nesto u procesu zezno ako tko zna sta slobodno se dopise  Vjerojatno si negdje uspio napravit kratki spoj pa se otpor toliko smanjio da baterija odbija raditi
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: atomizer Aspire BDC ETS Postano: 30 sij 2014 11:01 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
Valter je napisao: Onako napamet.
Aspire ima grijače slične cartimizerima pa dryburn nije opcija. U stvari, ne smiješ to raditi da ga ne spališ. Traje koliko traje. 
|
 |
|
Joe
|
Naslov: Re: atomizer Aspire BDC ETS Postano: 30 sij 2014 19:23 |
|
|
Valter je napisao: Valter je napisao: Onako napamet.
Aspire ima grijače slične cartimizerima pa dryburn nije opcija. U stvari, ne smiješ to raditi da ga ne spališ. Traje koliko traje.  A sta da ti kazem ja sam jednostavno morao probat nego kad smo vec kod toga sta da radim onda kad mijenjam tekucinu , kako da ocistim grijac da ga mogu opet koristit, lel to obavezno oce sev nakon nekog vremena se izgubit aroma od prosle tekucine ... 
|
 |