Ma zamisli..

Nebi nikad rek'o da ce si bas toliko truda dati da rade NR-R-NR grijače. Al valjda ima smisla...
Skratiti gumicu - bio je jedan od prvih savjeta koje sam pokupio čitajući tuđe teme.. U mojem slučaju nije riješilo problem jer sam ja genijalac! Kad ja složim vruće noge, one sežu frende

daleeko sežu. Dopiru i do najkraćih gumica. Pa i dalje.

Al ozbiljno... Imam feeling da su se svi urotili protiv mene njuba i rade "fake tutoriale" samo da me zbune. Pa nemoguće je da niko ne rukuje tim žicama kao i ja. Neko je negdje morao napraviti grešku koju očito radim sa svakim motanjem.
I kako mi onda microcoil uspije? Uspjeh s MC-om mi je doslovno 5 od 5! Barem sto se nožica tiče.
OK znam zasto, pročitao sam malo literature i jasno mi je kako fizika ovdje radi čuda i kad to shvatim još je teže.
V3rt!g(o) je napisao:
isto koristim kantal bez nogica na tom grijaču, 1.8oma, čuje se lagani miris samo kad ga palim na suho za stiskanje microcoila, pa to više ne radim.
zakaj ne koristiš vatu?
Kako misliš bez nogica?
Probao sam microcoil i cotton. Fora mi je to, al čekam da mi stigne deblji kanthal. Sa 0.18mm to sve čudno radi.. Može se pariti i s pojedinim tekućinama je zaista kvalitetnije iskustvo, ali vlastita nesposobnost da uspjesno zarollam normalni grijač remeti miran san. Zato vas i tlačim ovdje.

stralis je napisao:
premoto sam ohoho grijača sa istim setupom...
Kako ga u ime svega i svačega sloziš a da grije samo zavojnicu? Kako? Kako pitam te?

Gledam desetke filmića na Yubitubi. I niko nema problema?
Spajalicu doduše nisam probao, al neznam da je u tome kvaka, zasad.
Znam sad da pretjerujem al majkemi moje nožice svijetle u svim fazama testiranja i kasnije parenja. I to u svim slučajevima osim kad namotam toliko žice (brutalan otpor) da joj treba 3 sekunde da zagrije i oslobodi malo pare iz liquida. A moja batt ima 5 sec shut-off timer. Kombinacija je dakle loša.