|
.
Sada je: 29 tra 2026 12:04. | Zadnji put si ovdje bio: 29 tra 2026 12:04. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
flux
|
Naslov: Re: Kanger t3s coil i wick setup Postano: 30 pro 2013 16:51 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
ili malo cesce  , pa pa si kupujes kaj oces..... ak se malo bolje potrudis i ona ce ti kupit pokoji gadget 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Kanger t3s coil i wick setup Postano: 30 pro 2013 17:05 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
da se vratimo na ohme nebitno koliko flavour wicka staviš ohmi su isti. Ovise o duljini i debljini žice koja pruža otpor (u tvom slučaju khantal od 0,2mm) između + i - pola. Duljina ovisi o tome kak motaš ali dulja je ako motaš široko zbog više silice (kod mene 4mm) pa je i otpor veći. To što se ne zamaraš previše je ok kad ti je potpuno jasno o čemu se radi. Kad jednom skužiš odnose i omjere komotno možeš slagati setup i unaprijed znati kako će se ponašati na kojoj bateriji. Ako pogrešiš, redimo, na EGO bateriji sa puno manjim otporom nego što si predvidio  . Najbolje kaj možeš očekivati je da baterija nebu trajala dugo 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Kanger t3s coil i wick setup Postano: 30 pro 2013 17:22 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
Fosna je napisao: Ako pogrešiš, redimo, na EGO bateriji sa puno manjim otporom nego što si predvidio  . Najbolje kaj možeš očekivati je da baterija nebu trajala dugo  i zgoreni okus sa dryhitovima 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Kanger t3s coil i wick setup Postano: 30 pro 2013 19:28 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
Ma kuzim ja sve to, znam i sto su omi i voltaze i vataze i sve te dzidzemidze, trenutno mi neka preciznost nije bitna. Bitan mi je feeling (a on je znatno bolji kad sam sam slozio), tak da zasad po osjecaju pa kaj bude. S obzirom da mi obadvije baterije traju oko dan i pol, mislim da nigdje nisam bas fulao. Na 4/3 coilu mi baterije traju pola dana krace i okus je losiji, tak da cu to izbjegavati. Kad nabavim Vamo ili nesto slicno, onda cu i ozbiljnije pristupiti tematici. Htio sam samo ljudima koji imaju otprilike sto i ja od opreme (znaci skoro nista), pomoci da bez nekog mudrovanja o ohmima i sl. dobiju bolji okus i paru.
Sent from my S3 using Tapatalk 2
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
aterro
|
Naslov: Re: Kanger t3s coil i wick setup Postano: 31 pro 2013 00:20 |
|
|
flux je napisao: Fosna je napisao: Ako pogrešiš, redimo, na EGO bateriji sa puno manjim otporom nego što si predvidio  . Najbolje kaj možeš očekivati je da baterija nebu trajala dugo  i zgoreni okus sa dryhitovima  Twist je zakon,mala naoko nemočna a unutra pravi mali vrag 
|
|
 |
|
 |
|
Max Abarth
|
Naslov: Re: Kanger t3s coil i wick setup Postano: 31 pro 2013 17:54 |
|
|
aj da se nadovežem... stigli meni i batari mesh i kantal i wick prije nego li atty... pa reko ajde da i mi probamo da turimo struju u naše žice kanthal je 0.2 mm namotan 6 puta i dobio sam 1.4 ohm mjereno sa sigelei vmax v5 na coilu wick 2, iznad dva od 1 ( tako nam ffroms pokazao, poslije čemo kemijati kako nama paše  ) lijepo ispulsirano.... i radi ko beba  ne grgolja, fino pari i što je najbitnije ne moram kupovati novi grijač što je i bila poanta za početak  prvi reparirani T3S  na 5 namotaja sigelei mod ga nije prepoznao ( prepoznaje 1.2 ohm-a ) eno batara gore mota svoj grijač 
_________________  Sigelei zmax V5 , Nemesis clone, Chi You clone, rsst, Kraken clone, i clear30, Kayfun lite...
|
|
 |
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Kanger t3s coil i wick setup Postano: 01 sij 2014 15:17 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
Bravo Max i batara! Ispada da je onaj kanthal (točnije NiCr žica) 0,18 a ne 0,20 kako piše tako da sa njom ispadne veći otpor sa manje namotaja. Probaj sa 2x2mm fiber pa preko njih motati žicu i ne stavljati flavor wick gore. Sa grijačima T3s sam imao dobar uspjeh tako.
|
 |
|
Max Abarth
|
Naslov: Re: Kanger t3s coil i wick setup Postano: 01 sij 2014 15:42 |
|
|
sigurno ćemo probati više načina  bitno je da se grijači više ne kupuju 
_________________  Sigelei zmax V5 , Nemesis clone, Chi You clone, rsst, Kraken clone, i clear30, Kayfun lite...
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Kanger t3s coil i wick setup Postano: 14 sij 2014 01:34 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
Nakon 10 puta što sam isprobavao ovo i ono pa ovolko silike pa onolko, pa flejvor vikovi ovakvi i onakvi...pa potapanja, pa usta puna pečenja od likvida, pa propuši pa čisti, pa imaj maramicu uvjek kraj sebe, pa ga stavi prek noći na ovak pa onak (t3s jel...), pa svaki put ujutro likvid rasipan...i tak to. Na kraju zaključio da je klir super. Kad ga složiš sa vatom. 5 namotaja 0.20 kantala, na 2 mm, kroz coil odokativno malo ufrkano vate i ondak onak malo našušuriš krajeve koji vire...nikakvi flejvor vikovi i slična sr. Napokon ne curi. Osim malo kad je na 0.8 ml...iz nekog razloga onda malo procuri, to pregrmiš i dalje skroz do vate ništa. Al' ne svaki put...samo kad se žuriš ili voziš auto. Problem je jedino kod refilla...svaki put, ALI BAŠ svaki jebeni put udje malo tekućine u cijev iz dimnjaka grijača...psmtr...kad se odšarafljuje baza...
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Kanger t3s coil i wick setup Postano: 15 sij 2014 22:50 |
|
|
|
znaci napravio si kanger ts3 sa vatom i ne curi, aj bas moram probat, a to kaj velis, kad dode pred kraj liquid, i meni pocne curit, nije curenje, neg tu i tam koja kap i grgljanje konstantno...
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
Sada je: 29 tra 2026 12:04. | Zadnji put si ovdje bio: 29 tra 2026 12:04. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |