Goran_M. je napisao:
Jesi pročitao temu koju sam postavio u prethodnom postu? Dobro je prostudiraj. Tu ti je sve u detalje objašnjeno, a ima i video o čišćenju eGo-T.
Paljevina se osjeti zbog lošeg položaja fitilja unutar igle pa nema dovoljnog dotoka liquida na grijač.
A ProTank je

Na eGo bateriju ide mini verzija. Za to ti treba jača baterija, po mogućnosti variable voltage, 2 kom. da imaš rezervu... Kao što već rekoh - eGo Twist ili Spinner baterije.
E, i još nešto... sigurno ćeš pitat i za tekućine pošto si u predstavljanju bacio kritiku na Dekang.
http://www.sm-bjelovar.hr i
http://www.parionica.hrPročitao sam cijelu temu, uračunam li i druge teme koje sam pročitao i tvoje postove recimo da sam između redova prohaklao da zaboravim na "T" jel samo što ne spada pod old timer.
Ove grijače (T) koje imam sad sam kupio preko njuškala. I prije sam od tog lika uzeo atomizer pa je bio ok. Skeptičan sam što se tiče atomizera jel svi manje više naručuju preko kineza za sitniš, mislim da i u nekim trgovinama prodaju istu stvar.
Do nedugo sam imao bateriju od 900 mah ali se nešto zeznulo pa sam uzeo ovu od 450 koju sad imam ali neću još dugo.
Poslušat ću tvoj savjet i uzeti jednu od ovih baterija jel mi se sviđa što se može mijenjati voltaža, a što se tiče tekućina ovi imaju dobru ponudu, ovaj drugi link sam već negdje prije vidio samo malo drugačijeg dizajna ali identične ponude.
Kinta je napisao:
renato01 je napisao:
Zanima me taj grijač baš iz razloga što ima taj specifični "šmek". Nekako daje drugačiju aromu od svih ostalih.
Jučer sam uspio rastaviti, očistiti, pa čak i sastaviti grijač ali i dalje se najviše osjeti paljevina.
Ako eGo atomizer onda samo Joyetech, druge nemoj ni gledati. A kako citam ti imas Joyetech ali si ga prekurio i zavrsit ce u kanti.
EGo-T je ipak previse zastario pa ako ti se bas tako svidja probaj eGo-C.
Ma do sada sam uvijek koristio ove s everbuyinga ili ecigarettechina i uvijek dobijem škart, koji god atomizer zasebno naručim ali ako je u paketu onda radi, par dana ali radi.