| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Ego-T baterija i cartomizer problem Postano: 01 ožu 2012 23:59 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Pampa1 je napisao: da li bi taj 2,5 ohma cartomizer pasao za  , naime bratić mi ga ima HA? Ko ti je bratic? 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Ego-T baterija i cartomizer problem Postano: 02 ožu 2012 00:09 |
|
|
Kinta je napisao: Pampa1 je napisao: da li bi taj 2,5 ohma cartomizer pasao za  , naime bratić mi ga ima HA? Ko ti je bratic?  Bratić mu ima kart od 2,5 oma 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Pampa1
|
Naslov: Re: Ego-T baterija i cartomizer problem Postano: 02 ožu 2012 13:04 |
|
Pridružen: 19 srp 2011 15:45 Postovi: 80 Lokacija: Zagreb, Dubrava
|
Kinta je napisao: Pampa1 je napisao: da li bi taj 2,5 ohma cartomizer pasao za  , naime bratić mi ga ima HA? Ko ti je bratic?  davor
_________________ "An eye for an eye makes the whole world blind." -- Mahatma Gandhi IPV mini, Nemesis, VAMO 5 (Medo pojačao na 20W) Kayfun Lite, Magma, Kayfun V5 mini
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Ego-T baterija i cartomizer problem Postano: 02 ožu 2012 13:11 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Pampa1 je napisao: davor
ahaaaaaa 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Pampa1
|
Naslov: Re: Ego-T baterija i cartomizer problem Postano: 02 ožu 2012 16:21 |
|
Pridružen: 19 srp 2011 15:45 Postovi: 80 Lokacija: Zagreb, Dubrava
|
btw ... jel` se može nabavit koji  ? bar da dođem na neku listanja čekanja ak` je gužva velika znam da ću kad/tad završit na većoj voltaži
_________________ "An eye for an eye makes the whole world blind." -- Mahatma Gandhi IPV mini, Nemesis, VAMO 5 (Medo pojačao na 20W) Kayfun Lite, Magma, Kayfun V5 mini
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Ego-T baterija i cartomizer problem Postano: 02 ožu 2012 23:37 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Pampa1 je napisao: btw ... jel` se može nabavit koji  ? bar da dođem na neku listanja čekanja ak` je gužva velika znam da ću kad/tad završit na većoj voltaži Sutra cu ti znati nesto vise reci o tome.
|
|
 |
|
 |