| Autor |
Poruka |
|
Jabo
|
Naslov: Evod Postano: 29 lip 2013 23:10 |
|
|
Zahvaljujuci spavlu dobio sam evod sad me zanimaju neke stvari prvi put ga napunio onda je procurio dobro rastavim osusim sad ne curi ali radi mi jako malo pare dima ima slabo i nista sad pitanje kako i zasto mislim sto napraviti sa zadimi jace nezelim solo experimentirati s novom igrackom da ne unistim Hvala
_________________ Ovale eGo-C + evod
|
|
 |
|
 |
|
glogi
|
Naslov: Re: Evod Postano: 30 lip 2013 08:13 |
|
|
....neš ništa uništit  nauči si sam motat grijač i to ponovo premotaj... 
_________________ -:-
|
|
 |
|
 |
|
brewberry
|
Naslov: Re: Evod Postano: 30 lip 2013 10:34 |
|
 |
| VaperClub Veleposlanik |
 |
|
|
Jabo, koji ti je otpor grijača na Evodu? Evodi vole vertikalu, kad ne pariš čuvaš ga ili uspravno ili naopako, ja ga uvijek čuvam usnikom nadolje jer na taj način iscuri para koja se kondenzirala u dimnjaku. Na taj način ostaje suh, ali kod parenja trebaš dva- tri povlačenja bez paljenja da namočiš špagu u grijaču.
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Evod Postano: 30 lip 2013 12:04 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Baterija puna ili ... 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Jabo
|
Naslov: Re: Evod Postano: 30 lip 2013 13:44 |
|
|
glogi je napisao: ....neš ništa uništit  nauči si sam motat grijač i to ponovo premotaj...  Novo nevirujem da ga treba premotat brewberry je napisao: Jabo, koji ti je otpor grijača na Evodu? Evodi vole vertikalu, kad ne pariš čuvaš ga ili uspravno ili naopako, ja ga uvijek čuvam usnikom nadolje jer na taj način iscuri para koja se kondenzirala u dimnjaku. Na taj način ostaje suh, ali kod parenja trebaš dva- tri povlačenja bez paljenja da namočiš špagu u grijaču. otpor neznam kao sto rekoh dobio ga na dar Fosna je napisao: Baterija puna ili ...  puna ali cini mi se da evod puno brze trosi bateriju nego ego-c ili cartomizer koristim bateriju koju sam dobio s ego-c mislim da je ona 650 ( najslabija )
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Evod Postano: 30 lip 2013 13:46 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Jabo je napisao: puna ali cini mi se da evod puno brze trosi bateriju nego ego-c ili cartomizer koristim bateriju koju sam dobio s ego-c mislim da je ona 650 ( najslabija ) Kada napuniš bateriju do kraja koliki joj je napon ???
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Jabo
|
Naslov: Re: Evod Postano: 30 lip 2013 13:57 |
|
|
spavle je napisao: Jabo je napisao: puna ali cini mi se da evod puno brze trosi bateriju nego ego-c ili cartomizer koristim bateriju koju sam dobio s ego-c mislim da je ona 650 ( najslabija ) Kada napuniš bateriju do kraja koliki joj je napon ??? Nikad mjerio a i nemam aparaturu cim budem u prilici izmjerit cu
|
|
 |
|
 |
|
dimnjačar
|
Naslov: Re: Evod Postano: 30 lip 2013 20:12 |
|
|
|
Cudna je biljka taj evod,kad je bio novi radio za 5, nakon 2 tjedna poceo slinit...i voda,.probo premotat par puta,al naja... Il radi il ne radi...za sad vivica radi najbolje..
_________________ Mod-Evic VT,Kennedy Roundhouse Atty-Ego one mega, Tobh atty, Tsunami rda
|
|
 |
|
 |
|
vapeman
|
Naslov: Re: Evod Postano: 30 lip 2013 22:49 |
|
|
dimnjačar je napisao: Cudna je biljka taj evod,kad je bio novi radio za 5, nakon 2 tjedna poceo slinit...i voda,.probo premotat par puta,al naja... Il radi il ne radi... ja sam svoga iz istog razloga oženija...prvo mu gumica smrdila, pa slab dotok, pa premota grijač pa... pendrek,reko aj ti mali moj kod nekoga ko se voli  s tobom 
|
 |
|
dimnjačar
|
Naslov: Re: Evod Postano: 02 srp 2013 20:30 |
|
|
vapeman je napisao: dimnjačar je napisao: Cudna je biljka taj evod,kad je bio novi radio za 5, nakon 2 tjedna poceo slinit...i voda,.probo premotat par puta,al naja... Il radi il ne radi... ja sam svoga iz istog razloga oženija...prvo mu gumica smrdila, pa slab dotok, pa premota grijač pa... pendrek,reko aj ti mali moj kod nekoga ko se voli  s tobom  
_________________ Mod-Evic VT,Kennedy Roundhouse Atty-Ego one mega, Tobh atty, Tsunami rda
|
|
 |
|
 |